Toperssen Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Koliko sam ja razumeo nagrda je odlazak u rumuniju za finaliste znaci ovo finale nije imalo takmicarskog znacaja ili gresim ? MUHAHHAHHaLOOOOOOOOOOOOOOOL:D:)AHhah HAHAHHaaaa:Dhhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGGsvrle Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Izdao nas igrac , nije hteo da se cima od Indjije do Bg za 1 mapu sa BGDonline... Pajser.. Zato je ispao iz ekipe : ) CEstitke RB-u ! a sto se nije iscimo da dodje pa da dobijete bgdonline pa da idete na 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AD1- Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 momci axeler4 je jedan od boljih pucaca u Srbiji tako da skorije je poceo da igra za bgd, treba vremena da se uklopi i da dodje sve to na svoje,gg BGDonLINE i bravo za RB i srecno u Rumuniji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Pa malo li je sto ti je placeno sve za Rumuniju i sto ces ucestvovati na DH i igrati sa najboljim ekipama na svetu? Onda po tome ni wcg nema takmicarskog znacaja... Inace svaka cast nislijama pokazali ste da se vezbanje isplati, i najzad je doslo vasih 5 minuta. A sto se tice bgd a, jednostavno nisu dovoljno uvezbani, Aleksa je jedan od top igraca u Srbiji i verujem da ce on to dokazati. Lepo se provedite u Rumuniji promovisite malo ovu nasu jadnu cs scenu :) p.s. BiloKoji u top8! First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Ja bi samo da napomenem coveka koji je ostao u senci finala koji se kurcio kad je bilo najteze i igrao kao najbolji svaka cast DjOxIche :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameAgents Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Mozda bi i Mouz dobio SK da sam ja igrao umesto ninje ali nisam, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostacha Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Vidim ja da neki ovde sapunjaju macora na filipa :) gg rb :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) Na svakom topiku ovaj mali zuti kakutnjak uros kaci sliku i kao GG nislije. Treba jos ko nikolinho poceti oca dovoditi da gleda dok igra.. Ovo je toliko ocekivano, momci iz nisa prebise, ne znam sta se ti tu zauzimas za BGD, dobri su , al' Rb daleko bolji. 'ebo te philip ti si mentol ako mislis da mali nikolinjo koji ima 14 godina dovodi oca da ga gleda kako on igra kanter ...Bash on malac moze sam da putuje iz druge drzave i da se snalazi po Beogradu ili nekom drugom gradu sam ... Njegovom ocu je ocigledno stalo do svog deteta cim on ide sa njim, da ne bi sedeo kuci i brinuo da li ga je neko napao ... a i njegov cale drzi igraonicu crash u Brckom a kad je covek vec dosao sto ne bi malcu pruzio podrsku time sto ce gledati dok on igra. on topic GZ nislije ! Edited October 24, 2011 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 GG RB&BGD :-) Srecno u nastavku! https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwl Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Svaka cast RB. Konacno prava igra <3 ... Samo napred ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 ti si mentol ako mislis da mali nikolinjo koji ima 14 godina dovodi oca da ga gleda kako on igra kanter ...Bash on malac moze sam da putuje iz druge drzave i da se snalazi po Beogradu ili nekom drugom gradu sam ... Njegovom ocu je ocigledno stalo do svog deteta cim on ide sa njim, da ne bi sedeo kuci i brinuo da li ga je neko napao ... a i njegov cale drzi igraonicu crash u Brckom a kad je covek vec dosao sto ne bi malcu pruzio podrsku time sto ce gledati dok on igra. on topic GZ nislije ! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Arhiva meceva koje sam prenosio za ova dva dana: http://www.youtube.com/user/sourceofmunze , http://www.own3d.tv/cajger E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 juricu bices jeban sl put ;) bravo nislije - ko zna kakav bi rezultat bio da putuje samo jedna ekipa :D detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
axacha Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Pre svega hteo bi da se zahvalim svim ljudima koji su bili uz nas,koji su gledali nase meceve i bodrili,znacilo nam je puno i hvala :) Pazovcani,jednom recju legende, hvala vam na svemu paykee,zole,rude,henshi,ax i svi ostali!Isto tako bih cestitao Shakalu na jos jednom odlicnom turniru!Odlicna organizacija Du,bilo mi je zadovoljstvo da igram ovaj tur,jer se igrao u verovano najboljim mogucim uslovima,svaka cast kako izdrzavas sav onaj pritisak :D Hvala momcima iz iNation-a na neverovatnom dozivljaju,mec je bio jedan od boljih koje sam imao priliku da igram.GG BGD,gg momcima koji haraju ovom scenom i mislim da se prozivke na njihov racun ne stoje,jer i najbolji imaju lose trenutke,a da je alexa dobar pick,to je definitivno :D Jedva cekam taj 5. da idemo u Konstancu :)) Pozdrav! :D IDEMOOO RADIMOOO :DDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoxIc Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Ja bi samo da napomenem coveka koji je ostao u senci finala koji se kurcio kad je bilo najteze i igrao kao najbolji svaka cast DjOxIche :D :(( A KAKO DA NE !!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
axacha Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Ja bi samo da napomenem coveka koji je ostao u senci finala koji se kurcio kad je bilo najteze i igrao kao najbolji svaka cast DjOxIche :D +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 :(( Mozes biti i poslednji brate ali i dalje te volimo <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dipo Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Na svakom topiku ovaj mali zuti kakutnjak uros kaci sliku i kao GG nislije. Treba jos ko nikolinho poceti oca dovoditi da gleda dok igra.. Ovo je toliko ocekivano, momci iz nisa prebise, ne znam sta se ti tu zauzimas za BGD, dobri su , al' Rb daleko bolji. 'ebo te philip za Urosa si u pravu zombi mali :) a za nikolinja nisi u pravu u potpunosti :) dejan ti je napisao zbog cega Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlajazmaj Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Sve me ovo podseca na '4gl', kad su vldali. svako ih je mrzo i jedva se ceklao da ih neko pobedi ( a svi su im se uvlacili u ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal1c Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Svaka cast momcima iz nisa al jednostavno bgd nije tolko uvezban i nije filip ceo bgd sacekaj te samo da se usrafe malo i prcaju sve redom ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Na svakom topiku ovaj mali zuti kakutnjak uros kaci sliku i kao GG nislije. Treba jos ko nikolinho poceti oca dovoditi da gleda dok igra.. Ovo je toliko ocekivano, momci iz nisa prebise, ne znam sta se ti tu zauzimas za BGD, dobri su , al' Rb daleko bolji. 'ebo te philip ti si totalni kreten. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 juricu bices jeban sl put ;) bravo nislije - ko zna kakav bi rezultat bio da putuje samo jedna ekipa :D ahahahaaha drzim te za rec sale :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikaa Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Neske prebiJo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toperssen Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Pa malo li je sto ti je placeno sve za Rumuniju i sto ces ucestvovati na DH i igrati sa najboljim ekipama na svetu? Onda po tome ni wcg nema takmicarskog znacaja... Inace svaka cast nislijama pokazali ste da se vezbanje isplati, i najzad je doslo vasih 5 minuta. A sto se tice bgd a, jednostavno nisu dovoljno uvezbani, Aleksa je jedan od top igraca u Srbiji i verujem da ce on to dokazati. Lepo se provedite u Rumuniji promovisite malo ovu nasu jadnu cs scenu :) p.s. BiloKoji u top8! Ako procitas sta sam napiso svatices da sam mislio na finale da nema takmicarskog znacaja, nagrda je ista i za prvoplasiranog i za drugoplasiranog tako da nije bilo neke motivacije u finalu, glupo je da wcg uporedjujes sa odlazkom u rumuniju posto za DH ima jos mnogo da se radi da se stigne do tamo. MUHAHHAHHaLOOOOOOOOOOOOOOOL:D:)AHhah HAHAHHaaaa:Dhhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Nema sta mnogo tu da se radi ...znamo da su nase ekipe TOP od ovih zemalja sto ucestvuju ..neko ko moze da iznenadi su oni TEG/EQ rumuni ili HSBG bugari ..to je to die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts