Jump to content

AVcom ?


reiser

Recommended Posts

Ali me čudi da onda i dalje funkcionišu ... ja se sećam, oni su kod Nenada u zgradi bili odavno, i među prvima su omogućavali da gledaš ulaznu kameru preko TV-a i to sve, i kanali su radili OK :) međutim, kad su tako krš, što ih ne zamene ljudi u zgradama. Ne verujem da imaju neki džentlmenski sporazum sa ikom, sbb etc. Ili jednostavno penzosi neće ništa da menjaju jer im radi Dnevnik :)

Link to comment
Share on other sites

Pa nije loš ADSL, ne znam na čemu temeljiš takav stav, mislim, nije najbolja stvar na planeti posebno kad gledaš taj odnos download/upload, ali je prilično solidan, šljaka bez većih problema i često postoje popusti, paketi itd koji ti učine taj ADSL dosta povoljnim.

Link to comment
Share on other sites

u srbiji trenutno:

1. SBB - najjeftiniji i najbrži net sa najmanjim pingom, makar tamo gde su oni radili infrastrukturu. ako je tvoja zgrada bila prikačena na neki pile&mile ktv, pa je pileta i mileta kupio SBB, zna da bude sranje

2. adsl - svi provajderi su isti, tj. postoji samo jedan provajder, i gomila potprovajdera. lošiji ping i malo manji DL nego kod ekvivalentnog SBB paketa, al u suštini nije neka razlika.

sve druge varijante (sitni kablovski operateri, wireless, 3G) su dosta lošije

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Uzeo sam AVCom posle dva meseca zlopacenja sa Orionom, ping 5ms na speedtestu, 20ms ka guglu. Imam ga tek pola sata, tako da jos ne mogu da procenim jel krs ili nije, ali bar nemam diskonekt na svaka 15min kao na Orionu. Plus mi stranice otvara kao svaki normalni internet, za razliku od Oriona gde mu treba po 3 sekunde da pocne da otvara nesto.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...