reiser Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Jel imao neko iskustva sa ovim provajderom, vidim da su im cene malo vise nego kod SBB-a / Ikoma, kakav im je kvalitet veze, downtime, ping, etc etc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Verovatno zato shto ne mozhe da uzme SBB? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Zapravo, AVcom je kablovski operater. Ako vec ima AVcom kao kablovskog operatera, ne mozhe ni SBB, ni Ikom. A za ADSL ne mora da ima uslove. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Ja sam na avcomu samo zato sto je cela zgrada to uzela , toplo ti preporucujem da NE UZIMAS NIKAKO ALI NIKAKO , cesto se gubi konekcija i imam jos jako mnogo problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 AVcom operiše u strogom centru grada, radi se o krš firmi, slika na TV-u je relativno loša, a Internet se prekida na svakih pola sata. Usluge ove firme su uglavnom dostupne u zgradama gde penzineri čine većinu, bolje traži neko drugo rešenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 (edited) upravo tako , jedini sam koji imam ispod 60 godina u zgradi , slika je losa internet jos gori , kao sto rece alti trazi drugo resenje veruj mi Edited October 11, 2011 by Eilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Aha, znaci sranje.. Ok, hvala, u stanu postoji i ISDN tako da pretpostavljam da moze ADSL da se uvede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 bilo sta sem ovog govneta veruj mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ali me čudi da onda i dalje funkcionišu ... ja se sećam, oni su kod Nenada u zgradi bili odavno, i među prvima su omogućavali da gledaš ulaznu kameru preko TV-a i to sve, i kanali su radili OK :) međutim, kad su tako krš, što ih ne zamene ljudi u zgradama. Ne verujem da imaju neki džentlmenski sporazum sa ikom, sbb etc. Ili jednostavno penzosi neće ništa da menjaju jer im radi Dnevnik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ja imam kod mene vec 2 godine.. sljaka ok, ne seku kad istekne iste sekunde ko sbb ... nista posebno ni za ni protiv s moje strane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Pa sad ne znam da li da uzimam ili ne :) Jel vredi nesto ADSL u nasoj zemlji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Pa nije loš ADSL, ne znam na čemu temeljiš takav stav, mislim, nije najbolja stvar na planeti posebno kad gledaš taj odnos download/upload, ali je prilično solidan, šljaka bez većih problema i često postoje popusti, paketi itd koji ti učine taj ADSL dosta povoljnim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Ma nemam ni los ni dobar stav o ADSLu, jednostavno nisam imao nikakvih dodira sa time u zadnjih 3-4 godina, pa pitam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 u srbiji trenutno: 1. SBB - najjeftiniji i najbrži net sa najmanjim pingom, makar tamo gde su oni radili infrastrukturu. ako je tvoja zgrada bila prikačena na neki pile&mile ktv, pa je pileta i mileta kupio SBB, zna da bude sranje 2. adsl - svi provajderi su isti, tj. postoji samo jedan provajder, i gomila potprovajdera. lošiji ping i malo manji DL nego kod ekvivalentnog SBB paketa, al u suštini nije neka razlika. sve druge varijante (sitni kablovski operateri, wireless, 3G) su dosta lošije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Nista, uzecu ADSL onda. Inace, meni je IKOM sljakao perfektno, bolji ping od SBB-a, a i SBB je generalno znao da se "zaglupi" i radi 5x sporije nego uobicajeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Uzeo sam AVCom posle dva meseca zlopacenja sa Orionom, ping 5ms na speedtestu, 20ms ka guglu. Imam ga tek pola sata, tako da jos ne mogu da procenim jel krs ili nije, ali bar nemam diskonekt na svaka 15min kao na Orionu. Plus mi stranice otvara kao svaki normalni internet, za razliku od Oriona gde mu treba po 3 sekunde da pocne da otvara nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts