Ph0r3w3r0 Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 opet ja u dilemi i opet dolazim ovde samo kad mi neshto treba (: elem i9001 ima jachi procesor 1.4 vs 1.0 ima malo slabiju grafichku i9000 ima fabrichki v2.1 a i9001 ima fabrichki v2.3 cena je ista/slichna u 10 evra da li je rootovanje "obavezno"? da li mozhe telefon da se lokuje tokom roota? uzeo bih i9100 da se ima para, ali se nema... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Pa kad se nema para ne kupuju se pametni telefoni :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Moj burazer ima i9000 i ok je, koliko kapiram u obe stavke koje si naveo je bolji 9001 tako da onda bolje uzmi njega, mada mislim da sad i 9000 ima 2.3 ili bar 2.2. Ja imam i9100 i prezadovoljan sam, nisam ga rootovao jer jos uvek nisam skontao sta bih to bolje dobio a i mrzelo me da se smaram, sve sto mi treba radi out-of-the-box. Mislim da ako pratis uputstva kako treba, tj ako nisi potpuni retard, ne mozes da ostetis telefon prilikom rootovanja, kazem nisam probao, ali ne vidim da se to pojavljuje kao veliki problem kod onih koji su to radili... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted September 14, 2011 Author Report Share Posted September 14, 2011 Pa kad se nema para ne kupuju se pametni telefoni :S nema se para za s2 ima se za s Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 da ne pravim novi topic bez veze imam Samsung galaxy S i verovatno 2.1 znaci nista nisam radio na njemu medjutim par aplikacija ne radi na 2.1 Kako mogu da ga updateujem na 2.3 ili koji je vec najbolji ? Hvala. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 (edited) A jesi probao da uradiš samo software update na telefonu? Ja nešto imam utisak da sam negde pročitao da je 2.3 official za Galaxy S, tj da možeš da uradiš over-the-air update, odnosno da sa samog telefona updateuješ. Ako pak to nije slučaj onda pročitaj ovaj tutorijal, vrlo je detaljan, opisuje šta da radiš i ako je telefon rootovan i ako nije. Edit: sad pročitah da nisi ništa radio, ne obaziri se na ovaj deo ako je rootovan. Edited October 7, 2011 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts