Jump to content

Syndicate ponovo među nama - ovog puta iz prvog lica!

shw.

Recommended Posts

Ja u prvom igranju nisam ni obraćao pažnju, samo sam stisnuo dugme i sve ih lepo pohvatao. Posle kad sam počeo igru ponovo ispočetka (jer sam propustio da hakujem onaj gunship), dođem do tog stepeništa i ne detektuje mi nigde nikog iako pucaju po meni, tek sam onda provali u čemu je fazon.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

нубине маторе [:D]

играо сам мало и стварно жали Боже свих оних причица и текстова што са стране покупиш... штета што нису лепо направили стару добру игру у новом само графички паковању са одговарајућим додацима, а не ово. досади после одређеног времена, јер је ипак то фпс...

Пређох је на хард за пар сати са чекпоинтима. Кратко.

пс. оне ознаке свега и свачега су кул бре. немате појма :) најјаче је што мора да очитава сваку нову ствар коју пре није у животу видео... пиво итд :)

Igrao sam još, ne sviđa mi se ... Prvo mi se ne sviđa fazon sa gomilom puteva i prostorija ali ti tu ne možeš da uđeš/prođeš.

Onda mi se ne dopada to natrpavanje protivnika čisto "reda radi", kao "sad ćemo te zatvoriti u ovu sobu, onda u talasima puštamo protivnike i tek kada ih sve pobiješ onda ćeš moći da otvoriš vrata". I ona varijanta da kad jednom prođeš neka vrata ne možeš da se vratiš.

Na kraju sam zaključio da su uzeli Syndicate samo zato da bi mogli na mala vrata da provuku krajnje "krvavu" igru sa "neopravdanim" nasiljem, jer da nije bilo tako onda bi rekli "jao ovaj EA kako ne vodi računa o deci našoj divnoj".

Ja je predjoh, jebena igra na momente, ali meni bas zabavna.

Naravno ima momenata gde te smori najstrasnije sa onim delovima gde naviru neprijatelji ko govna iz septicke, ali srecom nema puno takvih delova.

Ono sa intelom nista nisam citao, mada me zanimalo, ali me mnogo smaralo da citam sve.

Zna li neko kako izgleda u co-op-u igrati ovo ?