pirun Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 (edited) Ma nama treba novi Zoran Savic da kad omlati po rukama posle ne moze bacanja da izvede jer mu se tresu ruke. Edited September 9, 2011 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Predlažem da ukrstimo projekte državno sponzorisane veštačke oplodnje i dugoročnog podmlađivanja reprezentacije Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 a milicica da pozovemo u reprezentaciju moze slobodno svi da uzmu po indijansko pero u glavu i da pocnu da vrishte oko shatora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Formi mnogo lupaš, porediš Miličića koji je imao ok sezonu u NBA sa drvenim Kostom. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 + jos sto Milicica sigurno ne bi bacali u svom reketu kao Perovica,jer zna da se izbori za skok, ne boji se da skoci ili da se tuce pod obrucem i najbitnije kad primi loptu skace na zakucavanje tj siguran kos, a ne finta skoka,tapkanje lopte finta finta i popije bananu... To sto nije u repki je sad druga stvar,ali ja sam uvek pre za njega nego bilo koga drugog sem Krleta na toj poziciji,treba nam takav jedan bahati bezobraznik kao sto je Tomasevic nekada bio. Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 O cemu pricamo jebote.. Perovic ima 218cm i chucne pre skoka... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 bahati Tomasevic :D haha e kad se setim kolko mi je bio smesan na svoj nacin, al ipak igrac za postovanje Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 kosta perovic dobar u odbrani :) a sa 217 ima 0.1 blokadu po utakmici :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 meni smao nije jasno kako od tih mltivaih ljudi ne naprave ljudine posle toliko godina :) jebga, tesim se da je duda pustio sve niz vodu posle prve cetvrtine zbog turaka.... rasic nam fali ajao mnogo mnogo tepic je uvek imao muda, ali mu stalno fali ono malo da lopta udje pod kos ... sut mu je los strasno :| ali zaista bolje igra nego na prethodnom prvenstvu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Dobishe Nemci Turke. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Mi nemamo centra i to je glavni problem, realno da imamo Milicica to bi bila druga prica. bila bi druga prica 100%... ja da navijam za TO necu :D barem je jaci i pokretljiviji od koste/bobija i mozda bi probao da nabode dudu zato sto je malo glasniji na time out-u :D Ma nama treba novi Zoran Savic da kad omlati po rukama posle ne moze bacanja da izvede jer mu se tresu ruke. zoran savic... da je bio zdrav za finale vs amera 96e... da divac nije imao 4 licne pola utakmice... ili da je rebraca imao vise od 70kg... pa zgazili bismo ih jako :D bahati Tomasevic :D haha e kad se setim kolko mi je bio smesan na svoj nacin, al ipak igrac za postovanje igrac koji iz odbojke daje kos pored dve crncuge... pa on je kosarkaski pipo... btw sarma kuca sve vreme... barcas voli istorijske pitalice ne nervira se on zbog obruca... Formi mnogo lupaš, porediš Miličića koji je imao ok sezonu u NBA sa drvenim Kostom. kada na tube-u ukucas milicic izadje dodatak psuje sudije... a kada ukucas perovic izadje dodatak partizan barcelona nba... case closed :DDDDDD Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 znamo da sarma kuca... ko drugi kuca ovako... :D ja ne znam šta da kažem, zato samo ćutim. tu smo gde smo, i vredimo kol'ko vredimo, i to je to. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 ja ne znam cemu jebeni hejt kad je spanija ubedljivo najjaca ekipa na sampionatu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 +1 Gazimo osmanlije i gg. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 meni puno srce kada sam video bobija na terenu, majke mi moje mile. dobijamo turke. dobijamo ruse/makedonce u 1/4 finalu. dobijamo litvance u polufinalu. dobijamo spance u finalu. zapamtite ovaj post. poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 ali najjachi je bobi kada se uneo u facu gasolu ja sam pao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 (edited) mendzi, seti se mojih reci od sinoc! rekao sam ti da ce nas napuniti spanci, zato ih karamo u polufinalu/finalu, naravno resava Teo (koji je ispucao sve kredite!) OSVAJAMO BRE!!1 btw mendzi i drugi novobeogradjani i zemunci http://www.mondo.rs/s217218/Info/Hronika_i_Drustvo/Zemun_i_Novak_bez_struje_i_vode_u_nedelju.html U nedelju od četiri do 17 sati, struje neće imati oko 150 ulica u Zemunu i 11 na Novom Beogradu, a zbog restrikcije dobar deo grada "preko mosta" ostaće i bez vode. da znate da isplanirate Edited September 10, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 meni puno srce kada sam video bobija na terenu, majke mi moje mile. dobijamo turke. dobijamo ruse/makedonce u 1/4 finalu. dobijamo litvance u polufinalu. dobijamo spance u finalu. zapamtite ovaj post. poz! eee... ja sam to rekao pre 2 strane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 btw mendzi i drugi novobeogradjani i zemunci http://www.mondo.rs/s217218/Info/Hronika_i_Drustvo/Zemun_i_Novak_bez_struje_i_vode_u_nedelju.html da znate da isplanirate hm, video sam to, gajbi necu imati, posto upadam u ovo iskljucenje, ali koliko vidim na sljaci ima struje, a u svakom slucaju radim, tako da cu tamo gledati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 au ocaj, sad si me smorio... sta moram preko mosta da bih gledao? jel dr. ivana ribara spada u ulice na nbg koje nemaju struje ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Јеј Гандијева укључена! Искључују ме следеће недеље, ал боли ме патка! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 blokovi nece biti iskljuceni :)budite spokojni :) imate na sajtu edb spisak koje ulice nece imati struju :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 http://www.edb.rs/planirana_vikend.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Ivana Ribara sledeće nedelje tek ololo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 taman kad je finale :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts