Litt Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ovo bas nije morao da svira Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ako cigani ne umeju, tu je sudija da dosudi penal. Jbm ti sport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Мислим да је Платинију резервисано место председника Барселоне, чим му истекне мандат, за све ове године урадио је више за Барсу него Меси. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 mrzitelji ce da mrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Cigani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 prvi penal chist, drugi je smejurija, lepo su objasnili ovi u studiju zashto nije bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ova Barsa dobija gore penale nego Zvezda! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Kamo srece da ih osasavi Celzi, da im vrate za onu kradju na stamford bridzu, jbt ovi cigani svaku tezu tekmu na mufte dobijaju. Jos kad pocnu da se valjaju po terenu, meni se zeludac prevrce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 celzi jos uvek nije prosao benfiku :)))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 niko ti nije rekao da možeš da izađeš iz kujne dal' je moguce da navijash za ove shabane? son, i'm dissapoint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ne preterujte, jes da su spanci cigansture, ali unistili su milan veceras... da je vilja igrao bilo bi 4 razlike Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 pa niko ne pricha o tome kako igraju, vec kako se ponashaju i kako su vecheras stigli do drugog gola (koji mozhda bio i kljuchan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 pa niko ne pricha o tome kako igraju, vec kako se ponashaju i kako su vecheras stigli do drugog gola (koji mozhda bio i kljuchan) Upravo. I na svaki jbni kontakt dobijaju faul, dok na protivniku prave podmukle kurvinske faulove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 kapiram sta govorite, ali jebem li ga...mislim da je bolja ekipa, iz dve tekme, prosla dalje Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 shto se toga tiche, to je i moj utisak.. preslab je bio milan vecheras al' opet, bilo je shansi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 alo bre ljudi pa sta je vama..milan je ukupno za 2 tekme imao 3 (tri) suta na gol protivnika! pa kako da prodju jebem mu mater..cime? jeste penal djene djene, mogao je a i nije morao..u engleskoj bi mu se smejali (osim ako su u pitanju igraci manutda i hauard veb, on bi stoposto svirao) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 I još jedna utakmica barse posle koje je realan komentar "jesu oni cigani, ali su bili bolji". Ali dokle više bre? Što ne pobede jednom bez ciganisanja? cigani mrtvi španski... Ibro me razočarao koliko je nekako bio čudan, smiren previše, iako je namestio taj gol... tuga je bilo gledati onu igru milana... on se kao vraća na sredinu po loptu itd... odbrana se usrala, kao da igraju neki klinci protiv barse a ne matorci iskusni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 celzi jos uvek nije prosao benfiku :)))))))) vala bas, ajde ne baksuzirajte jebem vas Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 alo bre ljudi pa sta je vama..milan je ukupno za 2 tekme imao 3 (tri) suta na gol protivnika! pa kako da prodju jebem mu mater..cime? jeste penal djene djene, mogao je a i nije morao..u engleskoj bi mu se smejali (osim ako su u pitanju igraci manutda i hauard veb, on bi stoposto svirao) pre par godina kada je celsi pokraden,barsa je prvi i jedini sut uputila u zaustavnom vremenu kad je iniesta dao gol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Stijo, molim te nemoj da lupaš i braniš te cigane http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=youtu.be Svaka čast njima za njihovo fudbalsko znanje, al su teška govna. I kurac igraju najlepši fudbal kad svaku jaču tekmu kad daju gol kao i juče smaraju loptu za sve pare. Lep fudbal igra Dortmund koji nastavlja da napada i na 3, 4 -1 kao pre 2 nedelje protiv Kelna, a ne ovi papani Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 maskerano i pedro glavni cigani :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 У праву си што се тиче ове текме, бољи тим је прошао, али кад погледаш на све ствари годинама уназад, фолирање + судијску помоћ, тешко је човеку да остане објективан, ја сам се опет изнервирао гледајући овај видео. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 pa ko tvrdi da su proshli zbog sudijskih gresaka? to ne mozemo da znamo; taj drugi penal mozda je bio odluchujuc u ovom porazu a mozhda i ne, ali to nije ni bitno - poenta je da su najgore cigansture i da sam se iznervirao kao konj gledajuci ih kako padaju juche i dave onu loptu.. mesi nije postojao drugo poluvreme uopshte.. a kad sam video inijestu koji je pao i krenuo da se hvata za nogu kao da ga je u najmanju ruku odnela skanija, tu sam se tek smorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 cigani ostaju cigani, nadam se da će ih Čelzi rasturiti, mada realno, opet će se desiti neka krađa, u najavi. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Barsa osvaja, nema ko njih da rasturi. Jedino ih Real moze dobiti u finalu jer je 90 minuta, neutralni teren i svasta se moze izdesavati jer Murinjo je precar. Ali ne dajem Realu puno sanse. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts