Trooper Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Uzeo sam od svojih neki stariji Technics gramofon i hocu da ga povezem na svoje pojacalo, medjutim razdaljina na kojoj stoji je ocigledno prevelika (10m) pa kabl stvara neka izoblicenja i sum. Kapiram da mi treba neko pretpojacalo na koje bih zakacio gramofon pa onda iz tog pretpojacala da ide 10m kabl do pojacala? To bi nadam se pomoglo? Inace gde jos ima muzicke opreme osim u Mitrosu i BGBStudiju, posto ni jedni ni drugi vise nemaju ta pretpojacala? tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 http://www.4audio.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 19, 2011 Author Report Share Posted August 19, 2011 lol 90 eur traze, za te pare mogu maltene miksetu da kupim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 baci pogled nešto polovno možda ima na limundu, ili idi kad oni valjaju ploče u Slaviji itd, sigurno neko može nešto da ti zavalja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Reci cu ti isto sto sam i kolegi iz officea (he happy now) Kupi MIXER, imas za 4-5k din Numark dmx02 ili slican, u njega bodes lepo gramofon a iz njega chinchevi kolko oces dugi do pojacala, poz! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 6, 2011 Author Report Share Posted September 6, 2011 snasao sam se - priblizio sam pojacalo gramofonu, genijalno zar ne :) Inace, u pitanju je Technics SL-D1, jel zna neko gde mogu da nadjem iglu za njega? tnx :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 player dj shop... samo vidi kakva je glava na njemu, ako mozes skini je sa ruchice pa ponesi tamo kad budes isao.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 6, 2011 Author Report Share Posted September 6, 2011 tnx, deluju usluzno, odnecu sutra da vidim kolko ce da me oderu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 8, 2011 Author Report Share Posted September 8, 2011 uzeh neki Vestax VR-5E Stereo Cartridge za 3850 din, prvi sledeci je bio milion maraka, bas me zanima dal ce se osetiti razlika kad zamenim ovu trenutnu koja je cini mi se bas dosta matora i razjebana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Di di di di di DIII DZEEEEJ TRUPEEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 8, 2011 Author Report Share Posted September 8, 2011 samo se ti sprdaj http://www.discogs.com/artist/DJ+Trooper :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts