deK!sa Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 http://www.hltv.org/news/8917-nip-returns-for-csgo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 pa pazi posto f0rest i gr nisu imali ekipu a kontam da im je bio smor da prave sad opet ispocetka nesto novo plus kao "umire" cs i ta sranja i onda kao odlucili se za cs:go,tako da je najvise izdao xizit govedo malo mrtvo,a tako bi voleo da im se promod usere usta svima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctk Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 gtr i xzit su buljashi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 igra neko GO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Na streamovima mi deluje skroz ok i vidim da mnogi 1.6 timovi i igraci polako prelaze, ali ne kupuje mi se novi komp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0h3n Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Na streamovima mi deluje skroz ok i vidim da mnogi 1.6 timovi i igraci polako prelaze, ali ne kupuje mi se novi komp :) Pa to druze i jeste pojenta cele price i novog cs, sto bi giganti finasirali igricu koja se igra na losim kompovima de su tu oni? sad ce lepo da te nateraju da kupis nov komp kao i mnoge nas da bi igrali igricu koju volimo a oni profitirali... A i ovi pro igraci su ljudi pa rade sve za pare pa tako i prelaze sa cs 1.6 na csgo a mi cemo preci za dzabe i jos puci para za nov komp itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Ne treba vam superkompjuter da biste mogli da igrate cs:go prekinite da serete, i nije vise 2000. mozete da apgrejdujete neku komponentu Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 nije loše za ubijanje dosade, ali nešto ozbiljno...pa šta znam...nije bila tolika pomama ni za source tako da će i ovo biti pod znakom pitanja, mada imaju dobru koncepciju awardsa i itema što jes jes Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEEERYX Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Quote E-Sports Savez Crne Gore http://esscg.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 jebem im ja mamu retardiranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEEERYX Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Je li svima takav GUI? Quote E-Sports Savez Crne Gore http://esscg.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Pazi stvarno ustaška zastava... da ne poveruje čovek (svima je isto) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Ne treba vam superkompjuter da biste mogli da igrate cs:go prekinite da serete, i nije vise 2000. mozete da apgrejdujete neku komponentu Niko nije rekao da treba superkompjuter, ali ne mozes igrati kao 1.6 na kanti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Ne treba vam superkompjuter da biste mogli da igrate cs:go prekinite da serete, i nije vise 2000. mozete da apgrejdujete neku komponentu ne moze fps da ti bude maximalan sigurno kao u 1.6 na kanti od kompa... nije 2000 sada je jos gore! Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Pa normalno da ne moze igrica je stara vise od 10godina, u tome je i poenta :) dotu i 1.6 si mogao da igras na kompu iz maxija, za dotu2 i cs:go ti ne treba neka zver, samo malo bolja masina... Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Pa normalno da ne moze igrica je stara vise od 10godina, u tome je i poenta :) dotu i 1.6 si mogao da igras na kompu iz maxija, za dotu2 i cs:go ti ne treba neka zver, samo malo bolja masina... ljudi kod nas ne mogu da plate racun za internet, a ne malo bolju masinu ;) 1 Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 nek se zaposle, 2 meseca na minimumu od 20k i eto im kompa. ili na gradjevinu! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post YNk Posted August 16, 2012 Popular Post Report Share Posted August 16, 2012 ljudi kod nas ne mogu da plate racun za internet, a ne malo bolju masinu ;) Zato sto su lenji da rade nesto da to promene, al im nije tesko da kukaju po forumu nad zlim kompanijama koje prave mnogo zahtevne igre, ajmo sve da bude na endzinu iz 2000e samo da bi Srbi mogli da se igraju i dalje 4 Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 aj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Bravo Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEEERYX Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 (edited) Zato sto su lenji da rade nesto da to promene, al im nije tesko da kukaju po forumu nad zlim kompanijama koje prave mnogo zahtevne igre, ajmo sve da bude na endzinu iz 2000e samo da bi Srbi mogli da se igraju i dalje Najbolji komentar koji sam video. Ziva istina. Tuzno je sto uopste na Balkanu ljudi ne prelaze sa Counter Strike 1.6 igre i svi je igraju. Da svi je obozavamo ali gejming ne moze ni da mrdne niti organizacije mogu da napreduju ako smo zarobljeni na CS 1.6 dok ostatak menja igre iz godine u godinu. Zato nemamo WCG ove godine Ali totalno si u pravu za nas mentalitet. Edited August 16, 2012 by ZEEERYX Quote E-Sports Savez Crne Gore http://esscg.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 carevi nije srbija samo beograd... a i ti sto nemaju za komp verovatno ne razmisljaju da te pare sto zarade bace na novu masinu da bi igrali GO... zasto bi iko prelazio kada su sve nove fps igre "GO" kurac? doradili css na novom enginu ,malo izmenili mape ,ubacili gungame ,3 nova oruzja i to je kao novi cs? pa radije bih presao na gw2 nego na taj fensi luna park od cs-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Pa jel te tera neko da predjes ? Pricam za one koji bi da igraju turnire i da se takmice kao sto je bilo sa 1.6 . Na dh-u ce se igrati cs:go kontam da ce tako biti i za ostale velike turnire, a igrica je takva kakva je mozda bude bolja, videcemo Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Pa jel te tera neko da predjes ? Pricam za one koji bi da igraju turnire i da se takmice kao sto je bilo sa 1.6 . Na dh-u ce se igrati cs:go kontam da ce tako biti i za ostale velike turnire, a igrica je takva kakva je mozda bude bolja, videcemo Bolja za koga? Za 1.6 ili za CS:S igrace? Ili za neke nove klince? Pravimo klan u LoL-u, Paunovicu, u LoL-u... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 tako je i css poceo pa je zvarsio tu gde je. napravio se eswc org pametan pa je ispusio. nadam se da ce i csgo tako da prodje pa ce se smilovati valve i malo i 1.6 igrace poslusati.i originalni cs su pokupili kao mod od nekih freelancera ne znam sto ne preuzmu csp kod prebace na najnoviji engine ubace matchmaking i zavrse posao. Al valve mrsi muda a oni developeri od csp na njemu rade samo dok tetoviraju wc solju sa laptopom u krilu. Nist nama od novog cs-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts