deK!sa Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 (edited) Знам наравно да то није број продатих копија,али је то паметном доста. :) Ово за бету, забоrавио си да је просечан број играча у бети који су играли у једном тренутку,био ~1к. :) Ово за милионе заиста чисто сумњам,да си рекао пар стотина хиљада па би ми било логично. >Šta misliš kakva će situacija da bude za dva, tri meseca, dok ljudi nabave igru...? А игру је иначе баш тешко набавити.Поготово за запад,где је онлајн куповина нешто најнормалније. Већина људи која је хтела да купи игру ју је досад купила. Број тренутних играча се не може повећати драстично,може само да опадне. И што си спомињао тамо 100 милиона, само да знаш да LoL који је изашао пре 2 године и f2p је,и који буквално игра сваки други гејмер, има 50ак милиона акаунтова. (питање је колико је њих активно,вероватно само пар). Edited August 26, 2012 by декиша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 Kontam da su ovih 50k ljudi sto igraju sve ameri, englezi i ostali zapadnjaci. Treba da im se pridruze siroti istok i indijanci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) Знам наравно да то није број продатих копија,али је то паметном доста. :) Ово за бету, забоrавио си да је просечан број играча у бети који су играли у једном тренутку,био ~1к. :) Ово за милионе заиста чисто сумњам,да си рекао пар стотина хиљада па би ми било логично. >Šta misliš kakva će situacija da bude za dva, tri meseca, dok ljudi nabave igru...? А игру је иначе баш тешко набавити.Поготово за запад,где је онлајн куповина нешто најнормалније. Већина људи која је хтела да купи игру ју је досад купила. Број тренутних играча се не може повећати драстично,може само да опадне. И што си спомињао тамо 100 милиона, само да знаш да LoL који је изашао пре 2 године и f2p је,и који буквално игра сваки други гејмер, има 50ак милиона акаунтова. (питање је колико је њих активно,вероватно само пар). Daj care ne budi lud, igra je u ovom trenutku prepuna bagova i gomila ljudi čeka da prođe neko vreme dok ne odrade download (pa i ja sam jedan od njih). Eno ti na bench forumu ljudi kukaju - nekima puca igra čim urade paste u konzoli (pa moraju ručno da kucaju), drugi lik koji drži igraonu ne uspeva da pokrene dedicated server, itd... Dalje ako nisi provalio - ljudi su na odmoru, a neki još nisu ni čuli za novi cs. Onda imaš situaciju da se prodaja igara u Americi razlikuje od one (piratske) u Srbiji, naročito za konzole. Svi sada nešto igraju, a tek kada im to nešto dosadi, onda kupuju novo. Ovog leta je pre GO izašla tona novih naslova za konzole, i to se trenutno pika masovno. GO možda, ali možda dođe na red tek za nekoliko meseci. I nemoj da gubiš vreme da mi tvrdiš da ovo nije tako, jer živim na tom "zapadu" koji spominješ. Broj igrača može da opadne ali samo u 1.6, jer su svi ovu igru već odavno nabavili, tu novih igrača nema. Što se broja prodatih primeraka tiče, CS zvanično ima tiraž od 27 miliona legalnih kopija, pri čemu se procenjuje da je broj piratskih kopija 10x veći (bukvalno). Znači 250 - 270 miliona sve đuture, za sve ove godine. Tu su brojku ranije, tj. odavno pominjali i u Svetu Kompjutera ako se dobro sećam. Šta je onda problem da GO overi 50 miliona igrača u narednom periodu...? I ne kapiram ovo tvoje "pametnom dosta", pa brate GO je u opticaju 4 dana, a već ima više online igrača nego 1.6 koji se masovno pika već 7 godina...? Koliko je 1.6 imao online igrača u prva četiri dana...? Edited August 26, 2012 by aLti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Знам наравно да то није број продатих копија,али је то паметном доста. :) Ово за бету, забоrавио си да је просечан број играча у бети који су играли у једном тренутку,био ~1к. :) Ово за милионе заиста чисто сумњам,да си рекао пар стотина хиљада па би ми било логично. >Šta misliš kakva će situacija da bude za dva, tri meseca, dok ljudi nabave igru...? А игру је иначе баш тешко набавити.Поготово за запад,где је онлајн куповина нешто најнормалније. Већина људи која је хтела да купи игру ју је досад купила. Број тренутних играча се не може повећати драстично,може само да опадне. И што си спомињао тамо 100 милиона, само да знаш да LoL који је изашао пре 2 године и f2p је,и који буквално игра сваки други гејмер, има 50ак милиона акаунтова. (питање је колико је њих активно,вероватно само пар). 50 miliona akauntova, gde jedan igrac ima barem 3-4-5 svojih akaunta. ja licno imam 4, a nisam ni toliko aktivan sto se tice LoL-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 pre ce uspeti csp od csgo ,jer je free... kao i lol kao i 1.6 (bar na nasim prostorima)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Koliko je 1.6 imao online igrača u prva četiri dana...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) Ок ти терај по свом и даље,али видећемо статистику за пар месеци. :) Живи били па видели. :) Само не знам о којих ти 50 милиона играча причаш. То нема теорије да се деси,осим ако девелопери не ураде неки квантни скок у апдејту. :) >a već ima više online igrača nego 1.6 koji se masovno pika već 7 godina... Јеси сигуран? Можда од сорса,провери опет стеам статс. :) А и све да то јесте тако,ту никако не можеш да повлачиш паралелу јер је 1.6 игра стара 13 година. Edited August 26, 2012 by декиша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 30 miliona je brojao LoL, mada to ne znaci da svaki igrac ima vise naloga, ja sam za godinu i po dana igranja imao samo jedan, znam i jos dosta ljudi koji igraju samo sa jednim akauntom Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 ^sto ne znaci da drugi nemaju po vise akaunta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 http://www.fragbite.se/?fileID=5356 gtr-ov ace protiv myRevenge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 27, 2012 Author Report Share Posted August 27, 2012 Kako je dobra ragdoll fizika u novom CS-u, niko to ne hvali. U 30 sati igranja nisam video noge da izlaze iz zida i tako slicne stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boske 88 Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Svadjate se isto kad je izashao cs 1.6 posle 1.5 kantera.. na pocetku niko nije hteo da predje na 1.6 a posle kad su svi probali onda su svi pljuvali 1.5.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 taj fazon matori reci koji hejteri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishke Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Svadjate se isto kad je izashao cs 1.6 posle 1.5 kantera.. na pocetku niko nije hteo da predje na 1.6 a posle kad su svi probali onda su svi pljuvali 1.5.. pa pazi, kolika je razlika izmedju 1.5 i 1.6 kantera, a kolika je razlika izmedju 1.6 i csgo kantera Quote ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 koja je poenta decoy granate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 ja nemam nisan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 koja je poenta decoy granate ? bacis je i kada odradi svoje nadas se da ce ct/t da proviri jer je u tripu da si ispraznio sanzer a ti mu u tom momentu dajes glavu!!! ili ti ct/t baci koktel i pocne da peva "Gori vatra, gori,boli dusa, boli ,ona drugog ljubi,ona drugog voli" ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 (edited) overall, dopada mi se igrica. ali ima i elemenata koji mi se ne dopadaju. i to mi se bas nedopadaju, iako cu se navici na njih s vremenom. dopada mi se fizika igrice. nije teska i zategnuta kao sors, a opet nije kvejk endzin skacem svuda. moguce je raditi bani hop, i kretati se kao u 1.6. cak i silent run je donekle moguc, ali samo u overavanju coskova, kretati se tako je nemoguce, sto je dobro. rikoj mi je cudan, i trebace mi dosta vremena da se priviknem. modeli svega su mi jako cudni, mozda modeli igraca treba jos da se dorade. u odredjenim situacijama (citaj: bilo kakav mracniji deo) je skoro pa nemoguce razlikovati modele ct-a i terora. dopadaju mi se i nove bombe, jer ce promeniti stil igranja i nacin smisljanja taktika, pa samim tim i zakomplikovati igru. ono sto mi se nikako ne dopada su mape. cesto su pretrpane raznim sranjima. teksture su kompleksnije nego u 1.6, pa je ceo momenat odbijanja bombi od zidove promenjen, za sta ce opet trebati neko vreme za privikavanje. takodje, nikako mi se ne dopada buy menu. ne znam ko je stavio granate na 6, jebeno mi je lakse da ih manuelno kupujem misem. takodje me nervira nemogucnost bindovanja vise komandi na jedno dugme u setup menu-u igrice. doduse, nisam proverio da li je to moguce preko konzole. verovatno jeste preko aliasa, ali bi mi konfig onda bio toliko kompleksan da bih morao da ga nosim sa sobom na usbu. edit: stvar koja me neverovatno nervira je radar. napravljen je tako da ljudima bude laksa orijentacija, a samo je teza. nedostaje mi jednostavnost starog kantera svaki put kad ga igram. i igraci sorsa ce upocetku biti u prednosti samo zbog rikojla, jer je blizi sorsu nego jedansestici. ali kad se ljudi priviknu i nauce ga, bice izbalansirano. ali mislim da ce postojati razlika u nacinu igranja izmedju igraca dve igrice. i nadam se da ce igrica zaziveti. potrebna je kompleksna nova pucacina, koja ce da se odrzi neko vreme. i zanima me, koji rejtovi se ovde koriste, i na koliko frejmova igrati ? probao sam na 100, i igrica ofc sece. da li prosto pustiti default 300 frejmova, pa nek se frejmovi setaju u zavisnosti od potrebe situacije ? Edited September 1, 2012 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 @protA komande su rate 80000 cl_updaterate 128 cL_cmdrate 128 cL_interp 0 cl_interp ratio 1 fps_max 999Sto se tice fps , ja koji sam kupio komp pre par dana imam na dmu 180-400 , na mecu 230-450. Mnogo je veca razlika izmedju 40 fps i 100 fps , nego 200-700 , ako razumes o cemu govorim :))Od svih igraca koje sam pitao , niko nema veci fps od 600 cak ni oni sa zverskim kompjuterima , jer igrica i dalje nije optimizovana skroz u tom sektoru Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Sto se tice fps-a mislim da je bitno da je konstantno preko 100, da li je 150/200 ili 300 nije bitno. Mada mozda i gresim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 To sam i rekao... ? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Samo sam se nadovezao da nema bas nikakve razlike izmedju 100, 200 ili 700, bas kao u 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 u 1.6 postoji velika razlika između optimalnih 100 frejmova i svega što je ispod i iznad. što je i logično. na velikom broju frejmova, igrica je dosta usporenija. reci mi, uki, koliko herca ti gura monitor ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 75 , sto?75 na 4:3 rezolucijama , na onim velikim 60 , igram cs:go na 1024x768 tako da je 75 :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted September 1, 2012 Author Report Share Posted September 1, 2012 Ima jos dosta da se updatuje igrica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts