Jump to content

boske 88

The X
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by boske 88

  1. Sta tu ima cudno, pre par meseci sam gledao turnir na twitch-u u Q2... :D
  2. Dodao sam te nick mi je Doktor Za Grudi :)
  3. Upravo od ovakvih likova pokusavam da pobegnem(koji sve znaju)... drugari otisli ste od teme,niko ne ostavlja steam..
  4. necu da se zamajavam se englezima i rusima,ako sam sam dogurao do dva kalasa mogu sa ekipom sigurno i dalje..
  5. Upravo ..ne mozes dobiti likove kad se skupe njih 5 svi su na TS.. a ti dobijes likove od kojih 2 nemaju pojma sa zivotom,nekom nije dan,ping,neko mora da ide,stalno izbacuju da te kikuju..
  6. Padam zato sto ne dobijam meceve a meceve ne dobijam zato sto igram sa retardima
  7. Trazim ekipu za competitive , nista preterano sto bi se reklo polu profesinalce :) tj. kad se gubi da se ne vice na mic ,da nije stalna tenzija... dogurao sam do master guardian elite a od tad samo padam jer uvek dobijem u timu nekog debila... ko hoce nek ostavi svoj steam name..
  8. kao sto pishe u naslovu... posaljite mi pm ..
  9. i ja bih isto menjao dotu 2 za cs go :)
  10. Kao sto sam naslov kaze menjao bih dotu 2 za CS GO ...
  11. da bas je bilo kasno.. a i ova dvojica shto komentarisu mi nisu nesto bolji su bili oni nashi evropljani :D
  12. http://www.twitch.tv/riotgames jel prati neko ovo?:)
  13. imam i na east accaunt ali sam low lvl ja mislim da sam 5lvl tamo :)
  14. drugacije puske trzaju na 1.5 i 1.6 i nz dal je engine isti.. sramotno je to sto ti nz da je cs go mesavina 1.6 i cs source kantera ... i + sto poredish dotu i cs .. ko je hteo bolju igricu preshao je na BF 3 odavno..
  15. ima mnogo razlike izmedju 1.5 kantera i 1.6 samo je grafika ista uz neke dodatke.. kao i u 1.6 i go ... normalno je da se jedna igrica unapredjuje i da ide u tok sa vremenom a ne da bude grafika od pre 10 deset godina . sad sto vi necete da predjete na bolju igricu zato shto ste navikli na 1.6 to je vasa stvar.. ili je bacish on misli da neko puca tako ti imash vremena da mu odesh iza ledja ili da ti ona pokriva footsteps da ne cuju da trcite ili tako neshto ima mnogo funkcija :)
  16. Svadjate se isto kad je izashao cs 1.6 posle 1.5 kantera.. na pocetku niko nije hteo da predje na 1.6 a posle kad su svi probali onda su svi pljuvali 1.5..
  17. Dal je moguce da niko nece da se igra? :o
  18. p0z svim dobrim gejmerima :) znaci smucilo mi se vishe da igram 5 na 5 sa nekim retardima koji samo kukaju, quituju i smaraju ako neko hoce da se skupimo i da igramo 5 na 5 zajedno nek se javi ... znaci team speak i ti fazoni.. cisto rekreativno .. :)
×
×
  • Create New...