Lucky Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 HBO je napravio dokumentarac o likovima koji su "superheroji", premijera je 08.08. Koliko vidim uspeo je da pokupi neke prilično dobre nagrade i kritike, tako da će biti zanimljiv za gledanje, a verovatno na torrentima odmah tog istog popodneva :) Much as we love Batman, we certainly don't think it's a wise idea to go out into the streets looking for crime to fight. People have guns. They will shoot you in the face. So naturally HBO's latest documentary Superheroes (about real life superhero crime fighters) makes us incredibly uncomfortable. Watch the first trailer. The best part is when they interview fictional hero-creator Stan Lee, and his only thoughts are, "This concerns me." Want to fight crime? Become a cop. Still, this documentary looks like it could be good masochistic fun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 HBO мама :) једва чекам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Ааа, то је онај универзум који сам метикјулусли откривао после постављања сајта на ''најбољи сајтови икад'', сјајно је, не знам за документарац какав је, надам се да је готиван. Иначе, контам да знам ко су сви они ликови:) Само ми се не свиђа што свуда зову оног Мастер Леџенда (онај лик што набада даске или шта већ) који је човек видно поремећен, само смара цео трип (не кажем ни да су остали скроз чисти, али нису сви толко ујебани у мозак, а неки су и екстра корисни, па их мурија аминује). Генерално у трејлеру сам видео само ове скроз ретардиране, што ми се не свиђа јер већ видим какав је филм. Има и оних који патролирају и дају паре и хас бескућницима, има онај лик који те води по Њујорку кад не умеш да нађеш нешто и дели џабе мапе града, има оних који бацају ђубре и тако те ствари... Има ликова који не упадају у срања него само скаутују по крају и јављају мурији ако је неко срање, њих мурија и готиви. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2011 Author Report Share Posted August 6, 2011 Pa mislim da su hteli da skrenu paznju na ove koji misle da mogu da srede pljackase banke, samim tim rizikuju zivot, a ne te sto dele mape grada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Знам, али документарац има ''вајб комплетности'', што није фер. И ти што деле мапе и ти крајмфајтери су део исте организације и то званично. Онда нек праве документарац који се зове ''они суперхероји који трипују да могу да среде пљачкаше банака'' или тако нешто. Сад ти правиш документарац о Србији који се састоји од пет снимака скинса који туку цигане, а не снимиш мене и тебе како дизајнирамо готивне мајице:) А да, назовеш документарац ''Србија'', а не ''Скинси циганоубице у Србији'' зато што је тако спектакуларније, а де ће ти душа... Такође, овај поремећени је у пет кадрова, док су остали у једном отприлике, уместо да га не снимиш уопште јер човек није нормалан. Ја знам шта продаје ствари, али то не значи да ми се то свиђа. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 ovaj na kraju me podsetio na: http://www.youtube.com/watch?v=AsbagZvkrbo&feature=related Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 O томе ти причам. Врло могуће да има ликова који не личе на тог лика кад се фајтају, али то није занимљиво за документарац који служи да се смејемо туђој несрећи, па вероватно нису у филму. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2011 Author Report Share Posted August 6, 2011 Знам, али документарац има ''вајб комплетности'', што није фер. И ти што деле мапе и ти крајмфајтери су део исте организације и то званично. Онда нек праве документарац који се зове ''они суперхероји који трипују да могу да среде пљачкаше банака'' или тако нешто. Сад ти правиш документарац о Србији који се састоји од пет снимака скинса који туку цигане, а не снимиш мене и тебе како дизајнирамо готивне мајице:) А да, назовеш документарац ''Србија'', а не ''Скинси циганоубице у Србији'' зато што је тако спектакуларније, а де ће ти душа... aham, a jel misliš da upravo nisi opisao 99% svih dokumentaraca o Srbiji koje je radio neko iz inostranstva? :)) Možda se ni meni to ne sviđa ali to prodaje stvari. Isto tako je i Kick Ass strip o liku koji se bori protiv krimosa, a ne o super heroju koji deli mape grada i potom upada u nevolje kao što su - zapetljao mu se plašt u parking sat, jednom je prešao ulicu na crveno i policajac ga je izgrdio, otišao je u kupovinu u prodavnicu koja ne radi nedeljom i još mnogo super uzbudljivih situacija. A realno, možda pričaju i o tim što dele mape, daj da vidimo to kroz nekoliko dana pa da onda sudimo :) A možda je recimo poruka filma "Deco, nemojte biti debili i superheroji koji hoće da jure krimose, neko će vas upucati". U taj setting se ne bi uklopio lik koji baca đubre (osim ako ne bi išao da baca đubre kod nas u nekom naselju gde su vojne zgrade :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Па кажем знам да то продаје, али ми је геј. И све то друго знам и све то ми је геј:) А видећеш да ни ти ликови не западају у много невоља, заправо, јако мали проценат њих, типа један посто, се трипује да ради нешто у фазону у ком их ти замишљаш. И ти што не деле мапе него се крајмфајтују у фазону обично блеје у жбуну и зову мурију или виде два лика шибају једног и буду у фазону момци ај немојте:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2011 Author Report Share Posted August 6, 2011 na ovim snimcima ne deluju tako :) al' ajd' videćemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 То је и поента, што на тим снимцима не делују тако, зато и критикујем филм. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts