Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

idem na neku intervju od 11 do 3. bice valjda posao uskoro inache duzmem konopac se obesim.

tell me something about yourself?

'pa kad sam se razboleo, bio sam nekad trgovac, bio sam shef u pijacu, bio sam u extri, bio sam... preko puta hotel dubrovnik u extri'

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Jako sam umoran, a kapiram da neću moći dva sata da zakuntam kad legnem. Jedino da na brzinu istučem neki sixpack, da osiguram miran san coolface-1.png

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Čekam 18. pola sata kod autokomande napokon dođe i odmah gužva.Pritom neke dve ribe pričaju(tj. uglavnom jedna priča) o aerobiku, rolerima, bežanjem iz škole i nekim ostalim glupostima, koliko je glupa toliko bih je jebao

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

ako je bila u crnoj tresi koja je uvucena u bulju, a ta drugarica neka debela kovrdzava, sedela je pored mene u 18ici :))

ista prica je bila, aerobik/roleri...

jbj, ali 96to je godiste, skapirao sam po prici o zeljama za srednju :>

nisam prco.

Um caruje, Dundo Maroje!

lol jeste ona !

sedela je pored mene u 18ici :))

Mora da sam se baš udubio u njenu priču, ali više bulju, pa te nisam video :(

Sedeo sam iza nje i priželjkivao da ustane da otvori prozor :D

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

čekaj bela majica, right?

da sam te prepoznao javio bih ti se, nab'o bih ovu u glavu i otišli bi da je silujemo !!1

Edited by mali_aca

Superbia in Proelio

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...