Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Pa i jesi.

Svako ko se bavi medijima trebalo bi da ima moralnu dužnost, uzevši prirodu posla, da javnost usmerava u cilju opšteg dobra, a ne exploituje njene slabosti. Šteta što je u realnosti suprotno, a i vidim da mladih naraštaja spremnih da uskoče u to kolo nikad neće zafaliti.

/spit

Pa i jesi.

Svako ko se bavi medijima trebalo bi da ima moralnu dužnost, uzevši prirodu posla, da javnost usmerava u cilju opšteg dobra, a ne exploituje njene slabosti. Šteta što je u realnosti suprotno, a i vidim da mladih naraštaja spremnih da uskoče u to kolo nikad neće zafaliti.

/spit

Не постоји човек који се бави "медијима" јер су медији огромна област. То је као када бих ја теби написао да се ти бавиш "компјутерима" након што завршиш типа ЕТФ.

Ја и ајел нпр. припадамо тек другој генерацију медијски "писмених људи" тако да сви они који имају искуства у медијима су махом "приучени" или су са неких других факсева. Зато су и медији код нас катастрофа, а да не причам о томе како пола ствари се сервира из Америке или ЕУ где код нашег мњења то не пролази баш.

Може сплит,

Иначе управо ме је додала ова риба. Контам да је неки трол... :tf:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001231918058

ЕДИТ: Из Панчева је! Груја и Цока мора да је знају. :D

EДИТ2: А можда и Сајро! :))

Edited by Mr.Minus

Got some minuses for free?

Лешко и ајел исто студирају. Какве па то везе има?

Ја сам тешки социопата. То си заборавио.

[:X]

EDIT: Види опет.

Ја и ајел
Edited by Ребел
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

ni meni nije bas najjasnije, ali mi je fejl u oba slucaja

'ladno se peja i ja slažemo oko nečega

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

strasne stvari...

a ovo za tramvaj je bas bio lol, svi tramvaji su se napakovali od buvljaka do sava centra :) idem pesice i smejem se spanskim inzinjerima, zasto li smo uzimali ta njihova govna pitam se :)

valjda bi trebao da se smejes nasima, posto je problem bio u shinama, a ne u tramvaju

i kako su ga sklonili na kraju? je l mogu ta čudovišta da se šlepuju uopšte?

sam se odvezao nakon sto su ocistili shine i odblokirali tockove

nolife award winner 2006, 2007

videh sad vesti vezane za tramvaj. očigledno su u pitanju "dečije bolesti", to bi trebalo da se sredi kad se malo uhodaju i prilagode mrežu novom vozilu. naravno, ne treba podceniti sposobnost gsp majstora da od novog autobusa naprave razdrndanu krntiju za dve godine redovnog održavanja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...