dULEYM4N Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 vec duze vreme koristim DVDVideoSoft-ov konverter, i od jednom se nesto isparanoisao, krenuo da mi skida i video klipove, a ne mogu da ih ugasim nigde, od danas poceo da mi baguje, da ne moze da skida ove - one, pa sam resio da ga promenim... da li imate neki predlog? voleo bih da pesme koje skinem budu dobrog kvaliteta... poz and tnx Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Ja za te potrebe koristim sajt a ne program - www.youtube-mp3.org Kvalitet je onaj kojeg je kvaliteta video, nema neke mudrolije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 1, 2011 Author Report Share Posted August 1, 2011 ma na ovom mom sto sam ga koristio imas sam da podesis koji ce kvalitet pesme da ti bude evo skinuo sam sad jednu pesmu preko ovog tvog uporedio je sa jednom od ranije sto sam skinuo preko mog i razlika je ocigledna... :( Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 http://www.video2mp3.net/ probaj ovo Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 E onda ne znam. Kad je kvalitetan video, mp3 ispadne vise nego kul, meni dovoljno za slusanje u plejeru i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 http://snipmp3.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 ma na ovom mom sto sam ga koristio imas sam da podesis koji ce kvalitet pesme da ti bude evo skinuo sam sad jednu pesmu preko ovog tvog uporedio je sa jednom od ranije sto sam skinuo preko mog i razlika je ocigledna... :( ne znam kako je moguce da podesavas veci kvalitet pesme nego sto zaista jeste? npr. uploadovana je pesma od 128kbps,i ti stavis da ga konvertuje u 320 i ona stvarno bude u tom kvalitetu?:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 naravno da nije moguće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 tačnije, on će stvarno podići bitrate pesme upsemplovanjem signala, ali to ne znači da se kvalittet poboljšao (informacija se ne može stvoriti ni iz čega) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 ili mozda ipak...? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Možda program ima neku šemu da automatski nudi kvalitet pesme u skladu sa kvalitetom videa (ako uopšte kvalitet videa menja i kvalitet zvuka na višim rezolucijama, pojma nemam) pa ga to buni. Na onim što su samo 480 i slično kapiram da nema mogućnosti odabira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Skinite klip kvaliteta po izboru pomocu Video Download Helpera u Firefoxu, a onda izvadite audio stazu preko Avidemuxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 2, 2011 Author Report Share Posted August 2, 2011 (edited) ljudi meni treba program, a ne preko sajta da skidam pesme... :) grujo, laki :) evo kako izgleda ovaj moj prog i kako se bira kvalitet muzike... sto je pesma boljeg kvaliteta, to je MB veca ofc :) Edited August 2, 2011 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Pa to je sve ok dMan ali to ne znači da će takav kvalitet biti ako je sors loš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 od ove slike nikako ne možeš napraviti 1920x1080 volpejper a da to liči na nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ja koristim ovaj sto je Lucky napisao i poprilicno je okej Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) ali insane quality, i to sa jutjuba no less Edited August 2, 2011 by Mr. Nobody Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 pa tako ja kad sam bio mali kvejker cale mi otkrio da mogu da prebacujem iz mp3 u wma lol i da mogu da ustedim na prostoru na hardu,sto mi je tada bilo jako vazno,i tako sam ja svu mp3 muziku konvertovao,i onda kad sam malo porastao i shvatio sta sam uradio fejspalmovao sam:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 opravio sam ovaj stari samo je potrebno bilo da instaliram novu verziju sad radi ko leptir :) samo me smara sto mi skida i mp3 i video, al jbga :) sve preporuke za ovaj program ako neko zeli evo linka, pa nek proba http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts