alfa Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 ofsajd ko kuca :)) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 :)))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 MA.. :DDDD Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Dosao od drugara i vidim da su naftasi posisali masan k, jebote da li je mogla bolje poceti nova godina :D Jos mi je draze ako je iz ofsajda :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 kakva reakcija ovog koreanca, bukvalno poslednji sekund, shteta samo shto je bio pola metra u ofsajdu =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 kojih pola metra,bio je za korak,no to i nije toliko bitno,ceo mancester je posisao kurcinu,srecna nam nova godina:)i da Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 e to je borba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 E sad lepo 11. januara da posle 20 kompletnih kola imamo 3 ekipe sa 45 bodova na vrhu, a šestoplasirani da ima 8 bodova manje, pa da nastavimo... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 (edited) bobi e sad svi mogu da budu srecni, jer su u par dana sve top5 ekipe gubile bodove to ima samo u engleskoj *edit* sutra ce i shesta Edited January 2, 2012 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 koliko su fino igrali prvo poluvreme, toliko jadno su odigrali drugo. opet sudija jadan, prejadan. verovatno je veliku ulogu odigrao umor, ali to ne moze biti izgovor za onako bednu igru u drugom. Ne pamtim kad je scesni napravio kiks na utakmici(lazem pamtim, finale karling kupa), a ne dva. Iako je imao par super odbrana, nisam navikao da vidim njega kako pliva na prekidima. Nije mi jasno kako je onaj linijski moron video da je ruiz u ofsajdu, jebote bar metar blize golu je bio koscijelni!? meni je ovo sasvim cist penal, cist kontakt u 16. tako je rekao i nevil na poluvremenu. http://arsenalist.com/video/?id=xnegnm ovo ni sam nisam siguran, ali opet senderos ga je gurnuo bukvalno. http://arsenalist.com/video/?id=xnehmq Section 4.1 in FA rule book: Arsenal thou shall never get a penalty! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 dosao od drugara i vidim da su vengerovi puleni posisali masan k, jebote da li je mogla bolje poceti nova godina :D Jos mi je draze ako su ih sudije ponovo zajebale :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 haha jebo mamu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 dosao od drugara i vidim da su vengerovi puleni posisali masan k, jebote da li je mogla bolje poceti nova godina :D Jos mi je draze ako su ih sudije ponovo zajebale :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 dosao od drugara i vidim da su vengerovi puleni posisali masan k, jebote da li je mogla bolje poceti nova godina :D Jos mi je draze ako su ih sudije ponovo zajebale :D dosao od drugara i vidim da su vengerovi puleni posisali masan k, jebote da li je mogla bolje poceti nova godina :D Jos mi je draze ako su ih sudije ponovo zajebale :D a sta vama nije bilo drago sto je siti izgubio ili ste morali ispasti pametni? Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Sube, sto se spustas na nivo lika, koji isproziva bivsu misicu da ne zna kad je bio ww2, a napise "ne zna" zajedno... ili jos gore, na nivo kome sto se Arsenala tice, zasluzeno su izgubili, sramno drugo poluvreme, penale im ne bih dao, ali ni Djuruu drugi zuti bice lepa pegla za 3/4 mesto, mislim da su prva dva mesta rezervisana za Mancester Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 <3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 ja se samo nadam da ce totenhem imati snage da se ukljuci u borbu za titulu,ali borba za 3-4 ce svejedno biti paklena:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 dosao od drugara i vidim da su vengerovi puleni posisali masan k, jebote da li je mogla bolje poceti nova godina :D Jos mi je draze ako su ih sudije ponovo zajebale :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Uf al ce neko da pukne veceras... :) Edited January 3, 2012 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Koliko sam umro kad sam gledao direktan prenos znao sam da ce neko napraviti gif i onda jos jedan jebacki :D Edited January 3, 2012 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Liverpool will not appeal against Luis Suarez's eight-match ban for racially abusing Manchester United defender Patrice Evra. ouch.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Nije mi jasno zasto su onda nosili majice one, ispadne da su sad priznali da ga je ovaj vredjao na rasnoj osnovi. Ili pak nece da se zale, zato sto mogu da mu produze kaznu? Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 objasnio komentator sada, ispadne da nece igrati samo 4 ligaske utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts