iguana Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ja ne razumem to forsiranje Covica - sta on planira da postigne tim osim da mali moze da se hvali po splavovima da igra basket profesionalno. Lik je rupa, toooolika, da ne mogu da zamislim da ce ga kao neki ok strani tim angazovati posle ovakvih nastupa. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Verovatno ne zna nista drugo u zivotu da radi :DDD Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 au kolko smo bedni.. nemamo 650k da iskesiramo za borhu :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Pa šaljite SMS-ove! .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 au kolko smo bedni.. nemamo 650k da iskesiramo za borhu :c realno, ne vredi toliko. Nije loš, zna da primi loptu i da se zagradi, ali je užasno spor i neefikasan 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 realno, ne treba nam borha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Za Borhu, Luka, ne za Cecu. 2344! .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 realno, ne treba nam borha "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Ne da ne vredi 650k nego ni blizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 za 650k dovedemo nekog novog hulka i kagavu iz japana gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ili dovedemo nekog boljeg od borhe, to bar mozemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 cak je i dejan lekic bolji spic od borhe, a od njega je jako tesko biti losiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/216467/Nedovic-otisao-iz-Zvezde-i-pojacao-Lijetuvos-Ritas kao što rekoh.. nastavite sa hvalospevima o Pešiću i Čoviću 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Nema veze, sad će prvi plej biti Filip Jebote, treba ubiti Čovića što gura maloumnog sina da igra košarku... Oteraše najtalentovanijeg igrača Zvezde u poslednjih par godina... :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 za te pare dovodimo dvojicu ubica igraca i uzimamo titulu ! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 realno, za ocekivati je bilo da ode, samo je trebalo da se realizuje nije proslo 2 nedelje vec je nasao klub, sto dovoljno govori o zelji igranja u nasoj ligi samo cekam vest kako tatin sin ide iz kluba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 realno, za ocekivati je bilo da ode, samo je trebalo da se realizuje nije proslo 2 nedelje vec je nasao klub, sto dovoljno govori o zelji igranja u nasoj ligi samo cekam vest kako tatin sin ide iz kluba a ti bi želeo dalje da igraš kad vidiš ko ti zauzima mesto i kako te maltretiraju cele sezone? Da ne govorimo da svako ko upali tv i vidi basket na istom može da zaključi da neko ko ima odraz preko 100 cm je sigurno talentovan Svaka mu čast što je ovoliko izdržao sa budalama 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 ja ne mogu da verujem... ali stvarno ne mogu da verujem... koji jebeni bolidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 realno, za ocekivati je bilo da ode, samo je trebalo da se realizuje nije proslo 2 nedelje vec je nasao klub, sto dovoljno govori o zelji igranja u nasoj ligi samo cekam vest kako tatin sin ide iz kluba zato ce igrati litvansku ligu L O L jes da ce sa ritasom digra evroligu, ali sigurno su mogli da se dogovore da ostane, posebno posle odluke da zvezda ipak igra evrokup, jos sezonu-dve zinula bulja za pare, nema sta drugo Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 (edited) Igraju isto onaj vtb kup i baltichku ligu , tako da ce sigurno pre da napreduje tamo, nego da je ostao i igrao evrokup i onu nashu smeshnu regionalnu ligu :) Edited June 24, 2012 by marks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 zato ce igrati litvansku ligu L O L jes da ce sa ritasom digra evroligu, ali sigurno su mogli da se dogovore da ostane, posebno posle odluke da zvezda ipak igra evrokup, jos sezonu-dve zinula bulja za pare, nema sta drugo sigurno, a ne to što je zamena Filipu Čoviću alfy pls 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ja sam mislio da je zvezdi zinula bulja, ne njemu ako su dobili neke pare uopste, nisam upucen :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 ja sam mislio da je zvezdi zinula bulja, ne njemu ako su dobili neke pare uopste, nisam upucen :) a, onda sam te pogrešno skapirao valjda su dobili 250k e 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 pa ostala mu je jos jedna godina ugovora :) Uvek postoji sansa da je nedovic odbio da potpise novi ugovor pa da ga zato nisu forsirali jer se znalo da odlazi... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 pa ostala mu je jos jedna godina ugovora :) Uvek postoji sansa da je nedovic odbio da potpise novi ugovor pa da ga zato nisu forsirali jer se znalo da odlazi... nego su forsirali Filipa Čovića jer on ostaje (niko neće da ga kupi) kali, failuješ sa logikom 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts