LESkOpoz Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Sad ce i Vidic covece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 alo ljudi pa fica jankovic ide u romu? a i koji ce nam kurac govno alavo malo gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 alo ljudi pa fica jankovic ide u romu? a i koji ce nam kurac govno alavo malo upravo, ništa spec od njega nisam video, plus je jajara 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 fitja je jos dete, sa njim se potpisao neki dugorocan ugovor, pa de sada da mu daju sansu sa 16god, treba on jos malo da ojaca. kapiram da ce mu ukazati priliku sledece sezone, tj da ce imati vise minuta u nogama AE AJDE IDEMO!!! http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/214958/Inter-olaksava-budzet-Stankovic-na-izlaznim-vratima-Djuzepe-Meace Dodji kuci Stankela druze! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 jos i perica da se vrati iz penzije i eto nama lige sampiona !!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 pobedila zvezda na kraju \o/ carska igra pochetkom drugog poluvremena i serija od 16-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 šteta što će te i u finalu da pobedite zamalo :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 jel jebemo? jel karamo? jel grobarima kite u usta stavljamo? indija? pakistan? jel svima nama pusi kurac partizan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2012 Author Report Share Posted June 2, 2012 cek cek cale mu je u djubretarima? keva kurva za 100 dinara? obeduje iz kontejnera? kad je bio dete malo komsija ga silovao? jasno je ko dan,voli partizan? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 šteta što će te i u finalu da pobedite Неуки гробар! Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 MA PIŠAJ PO GUBARIMA PŠŠŠŠŠŠŠ PIŠŠŠŠŠŠ PŠŠŠŠŠŠ "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Pešić slobodno može da se tera u kurac, ja ne mogu da verujem da je njega nadskillovao ograničeni Vlada Jovanović 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Bilo koja taktika koju smisli pada u vodu kad imamo onako neiskusne i loshe kosharkashe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 nisu oni krivi kad on forsira zonu 40 min gde protivnik šutira trojke 48%, i još ih daje 14 plus, igrao je zonu sa klasičnom petorkom na četiri beka i mačvana koji takođe može da izađe na šut, i primili smo tri trojke zaredom, zbog kojih smo izgubili Pre toga smo imali i previše sreće, jer je Partizan poprilično mašio otvorene šuteve već prežvakanu priču o Nedoviću tek neću da spominjem 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 uuuuuuuuuuuf koje ludilo! dobili smo grobare posle 932 dana :c eeeeeeeej! odlicna atmosfera, grbitj drug iz partera :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 JEBI BREE GROBARE, JEBI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Sledeca tekma brejk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Kako je bilo Mendzi? Koliko sam na tv-u mogao da vidim, prvo poluvreme je bila bas ludnica, ali u drugom onako, dosta mlako. I naravno, VRATI KONJU GLAVU MACVANEEEEEEEE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 ma bilo je super, mada nisam kompetentan da pricam o atmosferi na basketu posto isti nisam posecivao 7 godina :) ja sam vise fudbalski navijac :) prvo je bilo odlicno, drugo jeste pocelo mlako do sredine 4/4 kada je opet krenula ludnica i naravno poslednja dva minuta tekme :) sve u svemu, izgubio sam 3kg kroz znojenje, ono je nepodnosljivo. i moram reci samo da mi je malo zao macvana, deluje mi ok lik, dobrica, ne znam sto su se zakacili za njega? jel nesto provocirao ili random uvrede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 mendzi drug, nisam te video... gde si bio? odlichan mech, konachno da odigramo valjanu odbranu ( izuzev 3. cetvrtine :D ), navijanje je grmelo koliko toliko... u zelezniku nam ne mogu nista realno \o/ jedva cekam! a to za macvana... pa ne znam, ja mislim zato sto je najbolji igrac pa smo se njega uhvatili, a i brate glava mu je stvarno rofl :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 9, 2012 Author Report Share Posted June 9, 2012 jel jebemo? jel karamo? jel grobarima kite u usta stavljamo? indija? pakistan? jel svima nama pusi kurac partizan? @macvan pa tovare ga zato sto je najbolji a realno,macvan intelektualac car :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 bio iza tebe, tacno ispod semafora po sred srede :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Jel ima neki snimak navijanja od sinoc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 ja ne znam o kojoj vi dobroj odbrani pričate kad nam oni drugu tekmu zaredom šutnu 25 trojki (tj prva 29, ova 25). Imali smo sreće što su imali očajno šutersko veče, sa 12% za trojku. A posledica očajnog šuta nije dobra odbrana, imali su još jednom ogroman broj otvorenih šuteva Da su umesto 3/25 dali 6,7, mi bi izgubili 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts