prota_ Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 stvarno je bio car. počivao u miru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Bio je pozitivan i human. Žao mi je... :( Na koncertu za mene 2005. godine nije mu se pojavila ekipa, a ipak je izašao i odsvirao par pesama. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 kralj...rip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Steta stvarno, rip :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 "Izgleda da sad smo saamiiii, saaami i nichiji.........." Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 je l' iko znao uopste da je on imao rak? smor jebiga.. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 RIP :( Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Milan Delčić Delča, muzičar koji je preminuo u nedelju uveče od kancera krvi, nikome nije hteo da govori o svojoj teškoj bolesti, a prema svemu tome se odnosio s velikom dozom humora, kažu za „Blic“ njegovi bliski prijatelji. Delčin dugogodišnji prijatelj Vladan Caričić Car kaže da već dugi niz godina samo nekolicina bliskih prijatelja znala celu priču. - Mi smo sa tim živeli i trudili se da podržimo njegov izbor da bogato proživi taj period. Kada je otkrivena bolest davali su mu ne više od dve godine života. Međutim, bogu hvala, to se produžilo na šest, sedam godina i u tom smislu smo i mi srećni što smo mogli da budemo još više zajedno. On se vrlo hrabro nosio s tim. Sa humorom i autocinizmom je pravio šale na svoj račun, pa nam je govorio: “Znate šta, ja znam kad ću, a vi ne znate. Znači, ja sam u boljoj poziciji” i tako smo se stalno zezali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts