Jump to content

J-rock, Visual kei & Anime OST zurka

Dz

Recommended Posts

Osh mozda i kao uslugu besplatan blowjob da bi razmislio da banesh

Može, vidimo se tamo.

:tf:

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

To je bio hejt na danteov post sa tim njegovim prenemaganjem 'jaoo pa dal ce biti ljudi dosta, jel super zezanje... jaooo pa ako jeste ja bih mozda dosao negde u septembruu lalala'

Za one manje upucene: japanski rok i visual kei bi trebao da lezi najvise onima koji vole gitarski zvuk tipa rok, metal, punk ska itd jer je otprilike neka specificna mesavina svega toga

Od anime OST-ova pustam one koji vise manje spadaju u rock (znaci ne neki popici)

Mozete da trazite muzicke zelje

Evo vam link od eventa

FB event

oO

pa dobro,sasvim je normalno da decko koji bi se potegao iz novog sada da dodje na zhur hoce da se zapravo provede,a ne da dodje,vidi 10 ljudi i okrene se i ode:)To sto je dante prodaja,to je vec druga stvar :tf:

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa dobro,sasvim je normalno da decko koji bi se potegao iz novog sada da dodje na zhur hoce da se zapravo provede,a ne da dodje,vidi 10 ljudi i okrene se i ode:)To sto je dante prodaja,to je vec druga stvar :tf:

E, alo coolface-1.png

a to je onda druga stvar, nisam znala da je iz ns

opusteno :)

pitao sam, pre svega, zato sto mi je Megi spominjala slicne eventove, pa reko usput da banem kad se vratim u Srbiju :D

infidel