Jump to content

Provera računa za struju


Recommended Posts

E društvo, koji od onih načina za proveru struje a da to ne podrazumeva odlazak u edb, zapravo radi?

Znam da ima neka opcija putem telefona, trebalo bi da ima i preko weba, ali da li je to stvarno neko radio, i plus šta mi treba od podataka za to, neki "serijski broj" ili slično?

Hvala!

Link to comment
Share on other sites

Lakija mrzi da koristi google:

Prema njegovim rečima, potrošači će na sajtu EDB-a moći da provere stanje računa i upotrebe kalkulator potrošnje kako bi sami proverili račun, a uveden je i SMS servis. Kako bi proverili stanje računa preko interneta, potrošači će morati da dostave jedinstveni matični broj i PIB i tako će moći da pristupe informacijama o stanju duga, obaveštenju o novom računu, opomeni, pregledu i da odštampaju račune. Ukoliko kupci žele da dobijaju obaveštenja putem SMS poruke ili mejla treba da se prijave u EDB-u i dostave broj telefona i mejl adresu.

Ili lepo pozoves 395-77-77 i vidis u info centru kako i sta.

Link to comment
Share on other sites

Veoma je jednostavno... Samo se ode na sajt elektrodistribucije u mom slucaju Vojvodine, tebi pretpostavljam treba za Beograd. Opcija "uvid u racun", izaberes sta ti treba, domacinstvo ili pravna lica i treba ti samo pretplatnicki broj koji ukucas. I to je to. :)

EDIT: E sad vidim da je za BG ipak drugacije, trazi username i password, tako da ti ipak nisam od pomoci... :) Probaj da se registrujes, ako je tvoj stan... Uglavnom, siguran sam da moze... :)

Edited by toMaBRE
Link to comment
Share on other sites

Pa iskreno, ja iako sam kiseli prdonja, odusevljen sam "portalom" EDB-a, prvi put upises ED broj i JMBG (WAU!) posle promenis sifru i lepo sve pregledas, pratis, racunas, gledas dijagrame...skroz ok i skroz lako. Lakse sam otvorio EDB nego gugl + :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

OK, povlačim rečeno, nisam lepo skapirao, mislio sam da je OBAVEZNO da im šalješ prijavu koju ručno obrađuju a za koju traže sken lične karte itd.

Mada tamo doduše i neprecizno piše nešto kao - "ajd' vi prvo probajte ovako, pa ako ne radi, onda šaljite prijavu", pa mi to nije ulilo baš puno nade :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...