Guest Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 lako :) pod jedan, govno su mi njegovi filmovi. pod dva, slika koja šalje svetu o srbiji je grozna, pun mi je više kurac stranaca koji dođu u beograd očekujući da po ulici trče kokoške dok svinje ispred železničke stanice jedu vartburge a sve uz muziku ciganskog orkestra koji je uvek u pozadinis druge strane, mnogo mi je kul ono što je uradio na mećavniku i ono što sad radi u višegradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Pusti te price, coveka slusas 20 minuta i ne mozes da ga ne zagotivis. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Meni on ovako "na oko" deluje kao ljiga od čoveka, nemam pojma. Ne kažem da možda nije car kada ga upoznaš, ali prvi utisak je da bi te zajeb'o čim se ukaže najmanja prilika za tako nešto. A utisku ne pomažu one priče da na Mećavniku starosedeoci ne mogu ništa da rade sa svojim zemljištem i da je ovaj uveo neku "privatnu policiju", pa da od države dobija pare za šta god hoće namesto ovih nekih mladih neafirmisanih etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxisAdolf Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Bio sam i ja jako gotivljen, no da ne grešim dušu i danas imam klubove obožavalaca po belome svetu. Edited June 30, 2011 by Adolf Quote I do not see why man should not be just as cruel as nature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 i kad je tvoj nastup na szigetu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 pa eto nekako mi je uspelo da ga ne zgotivim. mada, setio sam se još jednog razloga za plus. bio je ikona urbane kulture, svi hipsteri su ga gotivili, a onda se pokrstio i preko noći postao omražen u tim krugovima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Potpisujem prvi deo prethodnog Ivanovog posta. Meni je chak i ono na Mecavniku sranje, bash mi nije interesantno. A Bregu bih shutirao niz ulicu sedam dana. ;/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Meni je chak i ono na Mecavniku sranje, bash mi nije interesantno. +1 +su nas odrali u kafani a klopa ništa posebno, i još bezobrazan konobar mada se stvarno vredi provozati šarganskom osmicom, lepo je sredio to :c Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 filmovi su mu dobri ! gubite se hejteri !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 sutra putujem,boze pomozi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 jel nosis laptop da ne propustis neki raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 zar si sumnjao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Pa zar nije Sziget tek nešto od 9. ili tako nešto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Desetog pocinje,ali imam par dana fore zbog posla pa putujemo koji dan ranije da malo gledamo kurve u ulici Vaci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 a, ako, ako, samo napred ... meni nekako sziget super jer i kad je najveća gužva imaš utisak da imaš mesta da prođeš svugde i nekako je "otvoreniji" nego exit na kojem ima onih mesta gde je toliko usko pa se prolazi po pet minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Nešto mi je čudan tajming ove godine, prošle je bio tamo oko 16. ili 17. avgusta, to mi je nešto više odgovaralo, ovo sad mnogo rano počinje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 ako neko dolazi,nek se javi da popijemo pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts