Jump to content

Sziget 2011

Recommended Posts

lako :)

pod jedan, govno su mi njegovi filmovi. pod dva, slika koja šalje svetu o srbiji je grozna, pun mi je više kurac stranaca koji dođu u beograd očekujući da po ulici trče kokoške dok svinje ispred železničke stanice jedu vartburge a sve uz muziku ciganskog orkestra koji je uvek u pozadini

s druge strane, mnogo mi je kul ono što je uradio na mećavniku i ono što sad radi u višegradu.

Meni on ovako "na oko" deluje kao ljiga od čoveka, nemam pojma. Ne kažem da možda nije car kada ga upoznaš, ali prvi utisak je da bi te zajeb'o čim se ukaže najmanja prilika za tako nešto.

A utisku ne pomažu one priče da na Mećavniku starosedeoci ne mogu ništa da rade sa svojim zemljištem i da je ovaj uveo neku "privatnu policiju", pa da od države dobija pare za šta god hoće namesto ovih nekih mladih neafirmisanih etc.

pa eto nekako mi je uspelo da ga ne zgotivim.

mada, setio sam se još jednog razloga za plus. bio je ikona urbane kulture, svi hipsteri su ga gotivili, a onda se pokrstio i preko noći postao omražen u tim krugovima :D

Meni je chak i ono na Mecavniku sranje, bash mi nije interesantno.

+1

+su nas odrali u kafani a klopa ništa posebno, i još bezobrazan konobar

mada se stvarno vredi provozati šarganskom osmicom, lepo je sredio to :c

someday a real rain will come and wash all this scum off the streets

• 1 month later...