pirun Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Nova Sci-fi serija koja je pocela da se emituje na TnT-u. Prva epizoda mi se dopala, mislim da ce biti jako dobra i interesantna. Ako je bio neki post vezan za istu obrisite ili lockujte :) http://www.imdb.com/title/tt1462059/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Izgleda simpa, cu da je skinem pa da vidim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 prve dve epizode su onako dosadnjikave :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 samo da prijavim da preveliki soap ratio* ovu seriju čini negledljivom. * - soap ratio (SR) izračunava se sledećom formulom: SR = FM / AM; gde su: FM - broj minuta posvećenih razgovoru likova o njihovim osećanjima, AM - broj minuta posvećenih akciji. očigledno, ovaj prosti indeks može da posluži za ocenjivanje gledljivosti američkih serija namenjenih širokoj publici, pošto kod očajnih domaćica i sličnih dolazi do deljenja nulom. SR(falling skies) = 2,5 teoretičari kažu da je serija negledljiva ako je SR veći od 0,3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 ahahah...odlicno...:D I ja sam pogledao prve tri... jbg, lose je... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 jbg, lose je... Ne sekiraj se. Biće i druga sezona :D Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Lepo Ivan reče za dijaloge, ne samo da ih ima dosta nego je solidan broj suvišan. Sem toga deluje mi kao da nemaju jasnu ideju gde da idu sa vanzemaljcima u seriji U jednoj sceni jedva pobegnu kolima od mecha koji skače po zgradama i piči makar 40kmh, a ispred arsenala se jednostavno povuku iza olupine kola i misija gotova. Da ne pričam o roflkopteru od dijaloga "Nemoj odmah da ih ubiješ pogotkom u glavu, lakše je da mu pucaš u jednu od šest jebenih nogu da bi ih neznatno usporio, pa tek onda gađaj u glavu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Nije im nishta nego danas u americi svako ko ima para moze da snimi film/seriju. Pod uslovom da velica ameriku i ne prica protiv nje naravno... Edited July 8, 2011 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 znaci, za preskociti. sta je sa tim ljudima koji kurac? Sama serija nije nešto, ali mi je tema interesantna (vanzemaljski stormtrooperi počistili organizovan otpor i ostavili pozadince da natenane eliminišu preostale džepove populacije)Baci pogled na pilot pa prosudi sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 ma nemoj gubiti vreme, bolje uzmi dextera ili mad men Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Sta je Mad Men? :o Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Sta je Mad Men? :o Kojot koji igra beli sport :o Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Ah, ne moze se ovo meriti sa firefly-jer ni u ludilo, ja gledam jer jednostavno mi se gleda neka SF serija, pa sam onda spreman da trpim sranja. (Ko sto sam gledao stargate atlantis u trenutcima slabosti na koje nisam narocito ponosan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 (edited) 6 epizoda druge sezone je izaslo i do jaja su... Preporuka! Edited July 18, 2012 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Zapravo da, neuporedivo je zanimljiva od prve. Iste su mane, ali kvazineocekivani obrti vade stvar:-) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 kraj druge sezone,mnogo vise sam ocekivao od poslednje epizode,nekako su sve zbrzali i zbacali u 40 minuta...a sad godinu dana cekanja na sezonu 3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 ja gledam jer jednostavno mi se gleda neka SF serija, pa sam onda spreman da trpim sranja. QFT Dubina i razvoj likova su na nivou zlatnih ribica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 Sve u svemo dosta dobra druga sezona. Slazem se za zadnju epizodu, mogli su malo bolje i temeljnije da odrade.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 još jedan game of thrones gde evo već drugu sezonu nismo došli ni do čega iole bitnog za centralnu priču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 ne znam da li je serija sve bolja, ali meni se sve vise svidja. doduse, nivo ocekivanja je skroz labav, verovatno je i do toga. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 mnogo si spustio kriterujem ocigledno,meni je ova treca sezona ubedljivo najlosija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts