exile Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Guglao sam 2 sata da probam da nadjem reshenje za ovo, ali jednostavno NEMA pa reko da vidim da li je ovde mozda neko imao slican problem... Pre par dana na Chrome-u mi fb odjednom poludeo, ne mogu da saljem preko chat-a vishe od jedne rechenice, jednostavno ne stize osobi kojoj saljem Moram da udjem u messages,pa tamo da kucam, a ako hocu da procitam sta je ta osoba odgovorila moram da idem na refresh stalno da bi mi pokazao Uzasno je, isto tako se desava i sa notifikacijama, celu fb stranicu moram da refresh-ujem da bi mogao da uopste vidim nove E sad , probao sam sa sve onim clear cookies, i ostala cuda, isto se desava. - Probao sam sa Firefox-om, IE-om, i ovim chrome-om, ista stvar. - Probao sa mac-ovog ff-a, safarija, chrome-a, isto sve. Znaci da je problem verovatno u mom fb acc-u.. Sam od sebe je krenuo da to radi, nista nije pre toga bilo instalirano, jednostavno je tako odlepio. Sta raditi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Ako imas novi fb chat conversation gde ti sve sa chat windowa salje i u inbox,onda dok oni ne rese to mozes samo da se jebes... Meni od kako sam slucajno upalio to sranje fb pobrljavio nacisto,nekad posle jedne recenice chat sam ode na offline i ne mozes da ga upalis. Kladim se da je sve do njih i njihovog kodovanja Fba... Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 takodje i ja imam taj problem , stvar je u mutavom fejsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 E do kurca bas :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) - Probao sam sa Firefox-om, IE-om, i ovim chrome-om, ista stvar. - Probao sa mac-ovog ff-a, safarija, chrome-a, isto sve. probaj sa operom ozbiljno sad, meni preko opere radi normalno sve :D Edited June 23, 2011 by CBETA Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ja sam malo pre probao i dalje mi baguje sve + opera mi je nekako mnogo usporena ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 To izgleda kako kome naleti, i vezano je iskljucivo za account Probacu nechiji drugi account na mojim browserima, bas da vidim da li rade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukibre Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Sere fejs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 I koji kur** oni pamte moj chat? Kako ja da iskljucim da mi pamti chat kao poruke? Mislim, jebote, niti sam to trazio niti me je neko pitao da li hocu. Jos jedna paranoja: Dodao sam ponovo neke drugare koji su bili obrisani davno (2006), kad mi se pojave online, kad ukljucim chat, vidim sve sto smo kucali tada :( sere stvarno fejs, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Pa to je novi feature na chatu na koji se svi zivi zale , a ne moze da se iskljuci sto je najgore. Debilizam sto se mene tice , btw koliko sam ja citao svi ce na kraju imati taj update , nekima automatski prebaci , dok se neki kao ja zajebu i ukljuce sami. Ako imate kvadrat izmedju X i onog zelenog kruga (tj polumeseca kad ste neaktivni) u levom donjem uglu na chat windowu ne klikcite na njega ni slucajno jer se tako aktivira ta dosadna i nepotrebna opcija. Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 kao i sve drugo na FB-u, u početku možeš da biraš, posle te "enforceuju". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 al dobri ste s tim pitanjima "omg zašto čuvaju logove?!?!" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 ma internet je slobodan potpuno zasto bi neko kontrolisao sve kad ne mora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 facebook <> internet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts