dovlagsi Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Nije prosao zapazeno moj post u "pricajte", te cu da otvorim topik. Ako znate nekog da mu treba stan u centru bgda ili vama treba, evo: Sarajevska ulica, stan u dvoristu, mirno a u centru grada. Dvosoban, 38m2, telefon, kablovska... gledacu da okacim slike ako budem bio u mogucnosti. ok za studentariju, dve skroz odvojene sobe. 200 evra i bar dva depozita unapred, pa se dogovaramo :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 centralno grejanje ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 noup, TA pec ftw :D facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 molim moderatore da ovaj topik prebace gde mu je mesto gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 14, 2011 Author Report Share Posted June 14, 2011 molim moderatore da ovaj topik prebace gde mu je mesto a ti si neki policajac? :) trebacu vam ja jednog dana, pa cu se ja setiti da mi je topik premesten! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 e, ja sam ti premestio topik. nego, je l imaš neke dobre pločice, radim kuhinju? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 ^ HAHAAAA imam, ali puna cena za tebe sad!!!11 :o Nego bre ajde, oce neko stan, vrhstra je majke mi? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Poslao sam ja drugaru mom...vraca se sutra sa mora, pa cu da ti javim ... Poz... P.S. Mislim da ce meni trebati plocice za kupatilo...cim skupim neku kinticu :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 Poslao sam ja drugaru mom...vraca se sutra sa mora, pa cu da ti javim ... Poz... P.S. Mislim da ce meni trebati plocice za kupatilo...cim skupim neku kinticu :D ok, javi se, smislicemo neke rate za te plocice. ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Dovla, si izdao gajbu? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 mrtva sezona al sace nagrne studentarija da im uzmes ubog dinar :D Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Dovla je bio na moru, ali mislim da još uvek nije izdao gajbu, koliko ja znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 kul, cimao sam ga na pm 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts