mohican Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 koji to kamion ide 100 km/h, majke ti Dosta njih. g: preleteo sam i nisam nasao nista o tome, verovatno je podvedeno pod 'nacin na koji blabla ce kasnije utvrditi ministar', otkud tebi to i od kada? moguce da ima nesto negde za to, pogotovo na autoputu, medjutim, nisam uspeo nista u zobsu da nadjem. jel to novo? sto cunjevi, da ih ne zgazis kad iskoce? Cuo sam i za jos jednu novinu ali nisam siguran da je stvarno tako, da panduri ne smeju da te jure ako im ne stanes jer time ugrozavaju tvoju bezbednost (ovo su mi rekli vezano za motore ali mozda je i za kola). Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 onda verovatno ima po sluzbenim glasnicima cim je novo, zobs je vec mator. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 I ja potvrdjujem da je za ovo pre svega neophodna veca kubikazha, nelagodno je krenuti u preticanje vozilom koje se MUCI da pretekne vozilo koje ide 100km/h kao npr moj sluzbeni punto 1.2, neki stariji benzinac 1.6 nije nesto mnogo srecniji kod preticanja ali ovi noviji automobila (npr 1.5 sa 100 konja ili 2.0 ili jachi) su vec druga pricha.... Fora je da se prestrojis u levu traku gde zapocinjes preticanje i da znas da ces kada nabijesh gas auto da poleti napred sa 100 na 160kmh, onda mozes i kolonu da pretices i nadas se da iza prve okuke ne vreba troll-cop... upravo to :) koji to kamion ide 100 km/h, majke ti ti nisi mnogo vozio van bgda izgleda? do vrshca i nazad jedna traka u svaku stranu i pun kurac autobusa i kamiona koji voze 100km/h.. NS > subotica isti fazon, s'tim shto ima i jedna zaustavna pa je malo lakshe.. ja sa 1.2 automobilom 3x razmislim pre nego krenem u preticanje jer mi treba 20 sec da ih prodjem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 a što bi preticao kamion koji ide 100 na sat, kad je dozvoljeno 80 na većini tih puteva? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 zato shto je preglednost kad je kamion/autobus ispred tebe 0 :) jednostavno, inner feeling - ne osecam se prijatno kad ne vidim 10 metara ispred sebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 a što bi preticao kamion koji ide 100 na sat, kad je dozvoljeno 80 na većini tih puteva? :) navukao si pravnicke amove! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ispada da su u srbiji retki kamioni koji voze ispod 100 :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ti nisi mnogo vozio van bgda izgleda? do vrshca i nazad jedna traka u svaku stranu i pun kurac autobusa i kamiona koji voze 100km/h.. NS > subotica isti fazon, s'tim shto ima i jedna zaustavna pa je malo lakshe.. ja sa 1.2 automobilom 3x razmislim pre nego krenem u preticanje jer mi treba 20 sec da ih prodjem :) Ibarska je još gora. Zato se zabijem iza velikog vozila što vozi maksimalnom dozvoljenom brzinom i seva mi paja za preticanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Давно сам полагао и ризикујем да ме прогласите незналицом али заклео бих се да је правило да је ДОЗВОЉЕНО претицање више возила истовремено, а ЗАБРАЊЕНО је претицање колоне возила, значи по томе, Грбићев ћале не би требало да је направио икакав прекршај :) Edited June 13, 2011 by Elvis J. Kurtovic Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) pa zar dva vozila koja idu jedan iza drugog ne cine kolonu? Edited June 13, 2011 by rejven Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 "KOLONA VOZILA je niz vozila koja su zaustavljena na putu ili se krećiu istom saobraćajnom trakom u istom smeru, pri čemu su brzina kretanja vozila i postupanje vozača međusobno uslovljeni i između kojih ne može bez ometanja ući drugo vozilo." Два аута која се крећу несметано, не могу никако чинити колону :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) ne, ovako... po starom je bilo dozvoljeno preticanje vise vozila istovremeno, dok po novom nije, nego kao sto je rekao dule i laki mora jedno po jedno vozilo da se pretiche, shto je dosta zamorno i mnogo smara... banana mi je taj zakon tako je rekao policajac a moj cale je vozio i bili su ispred njega kamion i vozilo koje se vuche iza njega, bez namere da ga pretekne.... a mog caleta jako zamara da vozi iza kamiona i pretekao ih oba i na cosku se stvorio cika policajac koji ga zaustavio... Edited June 13, 2011 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Ни по старом није било дозвољено претицање колоне возила, то сигурно :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 mozda je bilo dozvoljeno obilazenje :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 pa ako izmedju kamiona i tog vozila nije bilo dovoljno mesta da se tvoj cale bezbedno ubaci, onda su oni cinili kolonu valjda Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 al najgroznije je sto sam pejstovao i sta je sve prekrsaj, ko je kriv kad nije kolona, a nema mesta itd, jebeno sam pokrio sve onim pejstovima i sad opet rasprava sta je kolona, a sta nije... o kosmose svemirski ne bojte se, to sto je u mom postu ne znaci da sam ja smislio, pejstovano je iz zobsa, ergo, to sto je kvotovano u mom postu JE TACNO I JEDINO VALIDNO JER JE PEJSTOVANO IZ AKTUELNOG ZAKONA O BEZBEDNOSTI SAOBRACAJA JEBOTE I NEMA POTREBE ZA RASPRAVOM JEBOTE Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 koliko ja znam kolona u saobracaju je dva i vise vozila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 evo ga sad ovaj, dule nemoj me jebati jebo ga bog da ga jebo ceo post se derem da ima u zobsu i prvi sledeci post posle mog dolazis ti sa 'kolko ja znam' pa jebote bog, nije kao da ne moze da se proveri. uzmimo da ne mozes da proveris (nemas oci, ruke, net) - postavio sam sta je kolona na prosloj strani aaaaaaaaaaaaaaa jeste i ja sam mislio da je 2+, a onda sam pogledao u zobs........ gotovo, evo, pocecu da placem majke mi Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) fejlovo sam, nisam čitao ceo topik, oprostite mi dulio ja bih tebi preporucio HoN da igraš :D Edited June 13, 2011 by rejven Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 dule, reci tako i panduru da proveri u zobsu kad te bude zaustavio jer pretices dva kamiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Ја сам се више фокусирао на то што неки тврде да је његов ћале направио прекршај, а ја мислим да нигде није погрешио :) Цитат о колони је био непотребан Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ne, vi se igrate neke skrivene kamere sa mnom, sto posto:) nisi ceo topic, ali dule jeste recimo... grbic je procitao sta sam napisao, al njemu sam i odgovarao. a to je sve na prosloj strani, nije na prvoj... imamo pdf linkovan, u pdfu su svi pojmovi u saobracaju objasnjeni po defaultu na pocetku, jelte. dakle, nema teoretske sanse da postoje nedoumice o tim pojmovima (vozilo, put, ulica, kolona...) i onda vidim 'kolko ja znam kolona je' post:) dobro, jeste dule pod rakijom, al da ga jebem:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 pa sto kad je kolona niz od najmanje tri vozila editovao si siso, napisao si da ne smeju da se preticu dva kamiona! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Dulio, opusti se, popij pivo :) Ovo je rur, ovde se 1 klip kači tri puta na istoj strani, a kamoli tekst da se pročita :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 dule, reci tako i panduru da proveri u zobsu kad te bude zaustavio jer pretices dva kamiona zajebavas se, jel? pa sto kad je kolona niz od najmanje tri vozila editovao si siso, napisao si da ne smeju da se preticu dva kamiona! zato sto me zajebavas. to sam napisao i pre dve strane da si ti meni ziv i zdrav. ako ti ne daju da se ufuljas izmedju, prave prekrsaj, sto ne znaci da ti zbog toga smes da pravis svoj. sto sam takodje napisao. mada to jeste najklimavije, sta raditi sa dva vozila. ja iz onoga svega zakljucujem da ne mozes oba, pogotovo iz one poslednje odredbe. ti zakljuci drugacije, al nemoj da pricas da su dva kamiona kolona. Dulio, opusti se, popij pivo :) Ovo je rur, ovde se 1 klip kači tri puta na istoj strani, a kamoli tekst da se pročita :) da, samo sto meni nije trebalo da napisem taj tekst, nego grbicu (koji je i procitao, doduse). ispadam budala zato sto se drkam po zobsu da bi me zajebavali. nema to veze s rurom. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts