Mistress Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 (edited) e sto mrzim sto mi stize na mail na telefonu svaki put kad neko nesto postuje pa onda imam opsesivnu potrebu da odgovorim xD moracu to da kenselujem elem, nije stetan tecni azot, nego je to prevazidjena metoda danas, zato sto ne moz bas precizno (kao sa CO2 laserom ili kiretom ili spaljivanjem-elektrokoagulacijom) da se ogranici lezija (bradavica il sta vec uklanjaju - mladeze npr NIKAD na ovaj nacin), pa onda dodje do ostecenja i zdrave okolne koze, a to nam bas i nije potrebno jer onda i zarastanje traje duze, i vise boli, i moze da se desi i da ostanu hipopigmentacije posle i na toj zdravoj kozi. Pa su onda ove druge metode prakticnije, samo zbog toga. A inace ima naravno bolnica gde se i dalje radi oldskul tecnim azotom. A sto se tice dzordza vasingtona, samo nek se raspita da li treba za tamo uput il moze direktno da se ode (tako sam nesto nacula)..cisto da se ne bakce po opstoj praksi a daa, setila sam se kako se zovu one kreme sto oni stavljaju, podofilin i podofilotoksin, al to ce da ti daju (mozda) samo ako utvrde da je HPV, sad ne znam jel to moze na svoju ruku da se kupi il treba uput. U svakom slucaju to je neka vrsta citostatika jer sprecava proliferaciju tih celija (zarazenih sa HPV), pa se zato ne bih zezala sa tim na svoju ruku.. Edited July 2, 2013 by Mistress Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Jel se placa u DZ.V taj tretman i ako se placa, koja je cena ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 sve znate kao matori, my job here is done! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 (edited) jok bre to nije privatna ustanova, vec drzavna.. cenim da nisu prsli toliko da ovo naplacuju..sve znate kao matori, my job here is done! pa bree gotova peta, nakupi se znanja xD jos samo one zajebancije iz seste i kraj igrice :D a da da se pohvalim streberlukom - dadosmo hirurgiju u junu a sad cemo u julskom nadam se i gindzu da sprcamo :D Edited July 2, 2013 by Mistress Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Onda cu da trazim uput za tu ustanovu i da resim ovaj problem. Hvala puno na savetima i strpljenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 a da da se pohvalim streberlukom - dadosmo hirurgiju u junu a sad cemo u julskom nadam se i gindzu da sprcamo :D samo jako bre nema stajanja! mada bez zurbe, uvek su tu babe i dede za merenje pritiska i pisanje recepata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 istina, jebiga kad nismo crnogorci pa da mozemo odmah da se uvalimo negde, tipa klinicki centar :D Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Totalno perspektivnu profesiju ste izabrali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 pk vudu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 (edited) Onda cu da trazim uput za tu ustanovu i da resim ovaj problem. Hvala puno na savetima i strpljenju. ne treba ti uput, samo odes tamo i sacekas doktora/ku za pregled... azot se placa nesto sitno, a imas i na struju ako hoces edit: eve ti i sajt http://www.kvb.org.rs/ Edited July 3, 2013 by majebeni-marko Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Taman sam hteo da krenem do doma zdravlja po uput i rekoh da vidim sta ima na forumu pre nego sto krenem. Hvala Marko, onda cu sutra rano ujutro do Dz.V . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Хитно потребна помоћ. Наиме јуче ми је докторка рекла да имам упалу увета и ставила ми неку газу намазану леком у уво, и рекла ми је да ту газу извадим за 2 дана и након тога да кренем третман неким капима за уши. Прошао је дан и пола и ја више не могу да издржим колико ме боли уво и у трипу сам да је управо због те газе. Попио сам бруфен, бол је нестао на неких 2,3 сата, али онда се вратио и опет ме убија. Јел ће бити неки проблем ако ја то извадим сад из увета то чудо и одмах кренем да сипам те капи у уши? Или морам да проведем још једну ноћ без сна тражећи удобан положај за спавање који не постоји Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 mozes i sad da izvadis i krenes da stavljas kapi, ali ne verujem da ce ti proci samo od toga...jel ti dala neki antibiotik da pijes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 uf ako sa nekim saosećam, onda su to ljudi s upalom uva. imao sam je svega par puta u životu, i nisam iskusio gori bol od toga. moji imaju električno jastuče. to je jastuče koje se zagreje kad ga ukopčaš u struju. dosta pomaže toplota, pa ako nemaš to štrokane, probaj nekako da improvizuješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 ja se secam kad sam kao klinac imao upalu uveta,cuvarkuca me je spasila.Sad ne znam kakav je slucaj kod tebe,da li bi ti cuvarkuca odgovarala. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 никакви антибиотици, само капи. у сваком случају извадих ово, и мало је лакше, али и даље убија у појам. Видећу да пробам некако да грејем то уво нечим, не знам ни ја... какав чуваркућа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 lekovita trava, bokvica se zove ovde u kraju...idemo kili, daj nekog druida healera da objasni!:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 пробаћу да набавим... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 gaji se kao ukrasni kaktus tako da ono, bilo koju babu iz zgrade startuj :) a bokvica je ovo: inb4 Dule od botanike zna samo za travaricu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Strokane, koje ti je kapi dala? (moguce kombinovane ili antibiotske) Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 мароцен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Antibiotik. Srecno. :) Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Ja htedoh isto da napisem za cuvarkucu, al bi me dule prijavio kao nadrilekara posle skorasnjih ispada na ovom topiku:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Онда бих га ја испрозивао као системског фармацеутичног завереника, па би све било океј! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Dule x486 mafija !!!11 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts