Kemp. Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 (edited) Moram jebeni umnjak da vadim, sjeban sam 3 dana, kao otek'o itd, nemogu kod mog doktora pre ponedeljka, jel ima nesto da radi u subotu sem mazestika i ove druge na vracaru, da valja a da nije privatno dal zna iko? ova druga je Stomatološka sluzba Doma Zdravlja Vračar, jel ima neko iskustva sa njima i Mazestikom, cuo sam dosta kritika negativnih za Mazestik... Edited September 23, 2011 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Bio do mazestika odradio za 5 minuta, pravi mesari znaju posao :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Aj da se i ja oglasim kad vec postoji topic. Od nedavno sam poceo da osecam bolove u prostati, pogotovo zimi, kad je hladno. Bas neugodno i nece da ode. Primetio sam i da se budim ujutru oko 6-7 jer moram da pisam. Jel moguce da vec u 30toj to krece da labavi? Jel ima nesto sto pomaze osim onih klasicnih tableta sto ima u apoteci (dosta su skupe)? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 ah ta trideseta....zbogom morning boner, welcum semenke od bundeve Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Ustao ujutru, otok kao jabuka preko lica, kojikurac -_-, pijem neke antibiotike valjda ce da spadne, gladan sam do jaja Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Dule, izlechi me! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 de si tjiro care, jel ti treba rl priest!:D bionic, ne mora da znaci da je prostata, al otidi ipak na ultrazvuk da proveris:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Dule, izlechi me! :D Није ти ништа што 50 евра неће излечити Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Doktore, imam temperaturu 38,6. Nije mi nos zapusen, ne boli me grlo, jedino sto osecam je umor (spavao sam 8 sati i probudio se takav umoran). Jutros mi je bilo malo muka pa me zanima da li je moguce da mi je stomak stao pa me sve ovo jebe ili sam trudan ili je mozda nesto trece. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 ovo je malpractice da savetujem bolesne ljude bez pregleda, ne smem, prijavice me:)...ako ti je samo muka, a nisi povracao/imao proliv i imas temp, a ne boli te grlo/kasljes, a uz to te boli glava i vrat i imas vrtoglavicu trebalo bi da odes kod lekara ipak, eto samo toliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Dule ja imam pulmonarnu sarkoidozu, vec nekoliko godina izgleda (lecim se poslednje dve). Sve analize krvi su mi ok, sem kalcijuma koji je na minimumu minimuma (imam hipokalkemiju od pronison-a i od sarkoidoze). Pijem dnevno sigurno 1-2 litra jogurta/mleka i jedem dosta sira, pijem i Ideos - circa 5 puta nedeljno. Sta jos da radim/uzimam da ne padnem jednom negde i dobijem frakture na svih 206 kostiju? Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Dule, posle koliko dana da se zabrinem ako ne prestane da me boli zglob na ruci koji je počeo prekjuče popodne? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Dule ja imam pulmonarnu sarkoidozu, vec nekoliko godina izgleda (lecim se poslednje dve). Sve analize krvi su mi ok, sem kalcijuma koji je na minimumu minimuma (imam hipokalkemiju od pronison-a i od sarkoidoze). Pijem dnevno sigurno 1-2 litra jogurta/mleka i jedem dosta sira, pijem i Ideos - circa 5 puta nedeljno. Sta jos da radim/uzimam da ne padnem jednom negde i dobijem frakture na svih 206 kostiju? konacno neko sa pravom bolesscu, a ne ovi sto se kilave za gluposti:)...dobar je ideos, piju ga ove babe sa osteoporozom:)...e sad ima i jacih lekova, al ne verujem da je tebi to potrebno...ali ipak se konsultuj sa tvojim specijalistom kod koga se lecis, ponesi mu rezultate pa ce ti reci ako treba jos nesto @lale, mnogo visis kod babe, postao si hipohondar ko ovi penzioneri kod mene u ambulanti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 ok, onda kuliram! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 konacno neko sa pravom bolesscu, a ne ovi sto se kilave za gluposti:)...dobar je ideos, piju ga ove babe sa osteoporozom:)...e sad ima i jacih lekova, al ne verujem da je tebi to potrebno...ali ipak se konsultuj sa tvojim specijalistom kod koga se lecis, ponesi mu rezultate pa ce ti reci ako treba jos nesto @lale, mnogo visis kod babe, postao si hipohondar ko ovi penzioneri kod mene u ambulanti:) Hvala! :) Smorio sam topik izgleda, niko vise ne sme da se javi ;) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) Imam neku izraslinu u predelu besike. Na povrsini je, svetlo braon boje je i jako je tvrda. Imam je vec otprilike tri godine. Nekih par meseci je rasla, i od tada je iste velicine. Sta bi to moglo da bude? Edited October 17, 2011 by noiser_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 kad kazes u predelu besike, mislis na povrsini koze u donjem delu trbuha? idi kod koznog ili plasticnog hirurga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Tacno izmedju kraja stomaka i polnog organa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 umro sam. dule pomozi mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Visperuj hilera za res Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 umro sam. dule pomozi mi pitaj kilija za priesta ili hierophanta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 E Dule, koji lek da uzmem, prehladjen sam vec 4-5 dana, sad sam poceo da iskasljavam, ono sve me boli kad krenem da kasljem , grudni kos ceo, kao da eksere kasljem jebote... I dalje mi je zapusen nos, ono malaksao sam itd... Sestra isto tako bila bolesna dali joj antibiotik sinacilin... Da uzmem i ja to? Nije mi overena fakin knjizica a i subota je qq Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 jbga, za antibiotike ne mogu da vam govorim tek tako bez dokumentacije, otkud znam dal ste alergicni na penicilin ili nesto...uzmi flavamed ili fluimucil za iskasljavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 nisam alergican ninasta Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 to svi kazu, al uvek se desi da se neko zajebe:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts