primo Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 (edited) @ivan ja sam uzimao u Obrenovcu. Ne znam dal imaju bg neku. Inace, primera radi uzeo sam bcaa blast 1kg za 3700din. U pansportu ista stvar 4700din. Ne znam za proteine al pretpostavljam da je slican fazon Edited March 13, 2013 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 1 Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 хахахаахааа Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 suze.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 moje iskustvo sa plivanjem je prilično loše, ali nije bio problem u plivanju nego u meni. :) išao sam na bazen tri puta nedeljno posle povrede kičme, povećavao preplivanu daljinu sve dok nisam počeo da stagniram na oko 2km. plivanje mi je neverovatno otvaralo apetit, a i čini mi se da je organizam taložio više potkožne masti nego što to inače radi, tako da sam se solidno namastio za tih par meseci, a kondiciju koju sam nabio za plivanje nisam osećao na suvom, štaviše, subjektivno gledano, postao sam tromiji i sporiji. verovatno da bih bio mnogo zadovoljniji da sam bolje kontrolisao apetit i ishranu, pa eto, ako se opredeliš za plivanje, pazi na to. kali, šta ćeš na bežaniji? :D e sad videh ovo :) Eto moje suprotno isukustvo, od 10 januara idem 3-4 puta nedeljno radnim danom 3 km, vikend 4 km, dosta mi je brze i bolje istopilo obim struka (oh) i kg nego pre toga brzi hod koji mi je prijao ali nije imao TOLIKO efekta. Glad kontrolisem, plivam popodne i veceram po propisu, i ono bas bas dosta sam skinuo obim. Dobio sam proslo leto etalonski 501 koji nisam mogao da obucem, sada ga normalno nosim. Plus nema tromosti, znaci na mene plivanje utice vrhunski. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 e poceo sam i ja da idem u teretanu.... a pored nje i plivanje! idem u la strada kod studenjaka, uzeo sam tretman relaksacije sa svojim trenerom i prva 3 treninga su mi najteze prosla, sad mi je vec lakse :D posle ta tri sam hteo da odustanem, ali mi sad vec bolje... uglavnom, pola sata kardio, pa pola sata serije trbusnjaka, sklekova i ostalih vezbi... i tako dva puta za sada sam zadovoljan, izbacio sam dosta namirnica, videcemo rezultate na kraju meseca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Што си издао теретане из блокова ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 šta je "tretman relaksacije"? zvuči kao masaža od 50e u banovcima, a ne kao trening :D koji su ti ciljevi, grbo? gz što si se aktivirao u svakom slučaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 (edited) @kali ma burazer zna lika sto drzi vezbe, on me naterao i uplatio, pa eto, da imam drustvo usput :) @ivan hahhaahah pa... to znaci da imas svog trenera, koji te vodi kroz ceo proces i pokazuje ti redom vezbe i sa njim si ceo trening pazi, cilj mi je u sustini da smrsam, ali koliko vidim, uz to ide i masa posto sam pre 10 dana imao 111kg na 1.92m, planiram do leta do stotke da se utegnem za pocetak, i malo da dobijem na snazi i eksplozivnosti :D kontam da nije nerealno, samo malo discipline i to je to.. Edited March 18, 2013 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Zadnjih 2-3 meseca svojim redovnim treninzima ( sklekovi, zgibovi, trbušnjaci, propadanja...) sam dodao i boksovanje sa tegovima u rukama (po 7,5 kila bučice) naizmenično leva-desna, red aperkata, red direkta, red krošea, red boksovanja na gore. To je ono što mi je trebalo za agilnost i kondiciju, a bogme i za razvijanje nekih mišića za koje nisam ni znao da postoje :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 to znaci da imas svog trenera, koji te vodi kroz ceo proces i pokazuje ti redom vezbe i sa njim si ceo trening pazi, cilj mi je u sustini da smrsam, ali koliko vidim, uz to ide i masa znači standardni personalni trening, ne kapiram kakve to veze ima sa relaksacijom al ajde :D može u početku i mršavljenje i rast mišića, al ne može dugo tako, pa slobodno idi na sečenje. al imaš trenera, sve će ti reći, da ne solim ja... samo, gledaj da vremenom postaneš sposoban da treniraš sam, nemoj ceo život ostati zavisan od trenera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 iju ne smemo vise zajebavati čabketa! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 @грба гг! надам се да си свестан да ти је кухиња највећи другар :) и саветујем ти да се не мериш често на ваги, може да ти убије мотивацију, а вага није увек добар показатељ напредка... @чаби капирам да ће Ћела појаснити, ал' зар није много радити те бокс вежбе са 7.5кг бучицама? ја не радим то, али виђам ликове по теретани да раде те вежбе и углавном су они женски тегићи у питању :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 (edited) Teško mi je bilo u početku, krenuo sam sa 5kg, ali sad sam se navikao i baš mi prijaju te vežbe sa 7,5. Inače, sa manjim kilažama se kod te vežbe to valjda radi zbog eksplozivnosti i brzine (što bokserima treba), a sa većom težinom se razvija snaga i izdržljivost, na šta ja idem kod te vežbe. A kondicija dolazi u svakom slučaju, pošto je vežba dosta intezivna i ritmična. Recimo kad udaram kroše sa tom kilažom tačno osećam kako pogađam maltene ceo torzo i ruke, jer koristim ceo gornji deo tela da kontrolišem teg (udarac, držanje ruke na visini, zaustavljanje ruke da ''ne odleti'' napred od težine tega...). Edited March 18, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 ja sam to jednom davno radio i skroz sjebo ruku :) da ne pričam sto mi je ispao teg i napravio štetu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 drugari ste <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 (edited) to je opasno cabke, ne smes da radis krosee sa tom kilazom,iskocice ti rame ili neka druga povreda, ne smes da cimas sa toliko kg. Ja dajem to ovako da rade - bucice od 2kg pa vremenom dizes , imas 6 vezbi po 30 sekundi (3 minuta ukupno, kao runda), 3 takve serije sa minut pauzom izmedju,vremenom povecavas serije ili kilazu sve vreme skakuces sa noge na nogu, cupkas 1. vezba - ispravljene ruke ispred sebe, naizmenicno ruke, ides dole da pipnes butine, gore do visine ramena, 30 sec 2. vezba - ispravljene ruke, ista vezba samo sa strane, pipas malo ispod kukova i ispravljas u visini ramena, obe ruke istovremeno(rasirene ruke, kao ona davincijeva slika kvadratura kruga :D ), 30 sec 3. vezba - direkti u visini brade naizmenicno 30 sec 4. vezba - aperkati 30 sec 5. vezba - naizmenicno udaras vertikalno vazduh (direkti u vis) iznad glave 30 sec 6. vezba - obe ruke u isto vreme, drzis ruke iznad glave, spustas ih u laktovima u pravcu ledja, klasicna vezba za triceps 30 sec ovo je tesko objasniti preko foruma, al jebiga bolje ne umem. Edited March 19, 2013 by Ћела 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 bolje ne umem. inb4 doca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 (edited) zauzet je, troluje mi fejsbuk statuse :D i inace cabke, shadow box se radi sa 1kg uglavnom, namestis 3 minuta i rokas na prazno sve kombinacije udaraca Edited March 20, 2013 by Ћела Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Merio se malopre. Došao sam do 109 kg. I DE MO !!!!!!! Nema stajanja, još jače i još teže i počeo sam da volim kada se ujutro probudim sa upalom mišića... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted March 24, 2013 Popular Post Report Share Posted March 24, 2013 I DE MO !!! jos malo pa ce da te puste i na drvo da se popnes da spases macku, bez bojazni dal ce da pukne !! 7 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 hi guis kao što sam i obećao pre neko vreme, došao sam da tražim savete. totalan sam nub što se tiče svega ovoga, a hoću da imam seksi telo za leto. imam propisane neke vežbe za ispravljanje kičme (u suštini vežbe leđnih mišića), uz to sam kapirao da spojim i p90 (p90x je daleko iznad mojih mogućnosti) i neke trbušnjake i one ćeline čučnjeve. radio bih i sklekove, ali se trenutno nalazim u takvom stanju da ne mogu. imam neke bučice od 3 kg, pa me zanima šta da radim s njima ? koje vežbe, u kakvim serijama i slično. takođe i kakva ishrana bi mi najviše odgovarala ? have in mind, boli me kurac za masu, tako da mi ne treba gomila proteina koja će da me uogromi. i kojim tempom da radim ? ono, koliko dana vežbam, koliko odmaram i to. dajte svoja mišljenja o svemu ovome, al nemojte da mi kažete idi u teretanu, jer neću to. much love. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Stose tice hrane, nece proteini da te "uogrome" ... nemoj da jedes masno djubre. Samo cepaj fine proteine tipa belo, ribu, belanca, elu i povrce /rizu. Ja samo samo presao na kuvano u jednom trenutku i visak je nestao za 2 meseca gotovo bez vezbanja. Radi sklekove na kolenima za pocetak, sa bucicama ruke i ramena. Mozes da radis p90 bez problema samo gde oni rade 30 ponavlanja ti radi 10 pa dizi postepeno kako vreme prolazi. Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 samo belo matereee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts