towerrr Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Ma koje dve vezbe, sve tri vezbe za biceps + triceps jednu :D Svejedno hvala svima, pokusacu da skontam u cemu je jebeni problem, never stahp!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Ukratko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dende Posted June 27, 2014 Popular Post Report Share Posted June 27, 2014 nvr stahp 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 svaka čast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 (edited) opa! i koliko ti je trebalo za to? edit: da ne bude zabune, stvarno me interesuje. Edited June 27, 2014 by prota_ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 @tower imao sam isti problem sa zglobovima na rukama, nije proslo ni posle 2 godine. meni su steznici resili problem, tako sto sam ih zatezao na max pred seriju i skidao odma kad zavrsim Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 opa! i koliko ti je trebalo za to? edit: da ne bude zabune, stvarno me interesuje. Pa,malo sam bolji od prosle godine,a od one tamo mnogo bolji.Krenuo sam drugog januara 2012. u teros i idem u kontinuitetu od tada... @Tofz: Ovi steznici su golo govno,ja sam potrosio 2 para za par meseci.Vrlo brzo se deformisu i povrsina koja steze zglob se skupi i ispadne kao da si zavezao kanap oko zgloba koji sprecava krv da cirkulise do sake i nazad Bolje uzmi neke druge,bilo koje samo da nisu Biotech,Pansportovi su meni radili posao i Lamasport isto.Inace,ako vec koristite ove steznike,stegnite ih 10ak sekundi pre serije i odmah razvezite kad zavrsite seriju ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 i imao sam pansportove ...traju oko 4-5 meseci ... ove sam stavio jer sam naleteo prvo na njih :) Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 (edited) Pero secas se kad sam uzeo te steznike kad si rekao da ne valjajU? :D Jos uvek ih imam :D edit: a wrist pain je nestao ofc Edited June 27, 2014 by BakiSaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 ostalo burazeru pola kutije wheya ne trenira i dao meni ne znam sta da radim, tu sam jos 15 dana i palim, kakav trening da napravim pa da rokam ovo govno? :D ne bih da se baci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 posle treninga razmutis jednu mericu sa vodom, lepo promuckaj i popij ... ( ako imas viska kilograma, dzaba trosis) ... koji je whey ? Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Ako ima viška kilograma ne treba da jede proteina? O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 mozda je whey gainer a ne protein ? O.o Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 I? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 (edited) @Tofz: Ma vazi,nema frke,nego gledam bolje je coveku da potrosi 20-30% vise para a da dobije steznike koji se nece iskezeciti posle tri treninga : ) @BakiSaN: E pa,zavisi koliko ih koristis,mozes ih "srediti" za jedan trening,a moze potrajati i neko vreme ako ih koristis za par serija nedeljno Protein nikad ne mozes da "dzaba trosis",mada meni je generalno upotreba suplemenata bez regulisane ishrane,treninga i definisanog cilja bacanje para. Ja ga pijem posle treninga jednu mericu i to je to,ponekad malo umesam u nesto sto pravim,ali sa protein mozes na mali milion nacina da iskoristis.Pricam o whey isolate proteinu (80%+ sadrzaj proteina),a postoji i blend koji se bolje mesa,kudikamo je ukusniji,ali ima manje proteina i on je iz nekoliko izvora (uglavnom ogromna vecina iz GMO soje pa onda albumin jaja i izolat surutke,nekad i kazeina),tako da je po meni teski shit. Edited June 28, 2014 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 (edited) I? osoba koja ima visak kilograma treba da pije mass gainer ? @Dende ma ni ovi iz pansporta nisu skupi ...350 din, bar kad sam ja uzeo poslednji put Edited June 28, 2014 by Tofz Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Gainer niko ne bi trebao da pije,period :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 imam 1.92 104kg smrsao bih do 100ke i to je to whey elite je protein Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Pij mericu-mericu i po posle treninga i gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Svaka čast Dende, ali zaboravili su ljudi da ti kažu da nismo takav forum! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Денде која си висина килажа ? :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 osoba koja ima visak kilograma treba da pije mass gainer ? osoba koja ima visak kilograma treba da jede pirinac i belo meso? al ko sto kaze Dende, ne treba piti gainer period. Osim ako je dzaba naravno. Greota bacati brotein. Koristim steznike bar za 14 serija nedeljno, vec 8-9 meseci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 192-3 cm / 100kg okruglo na toj slici Onda su ti tvoji steznici od nekog posebnog materijala kada izdrzavaju upotrebu priblizno slicnu mojoj,a i dalje zadrzavaju strukturalni integritet kao i nenarusenu funkcionalnost u punom obimu.Mozda je ipak neki drugi faktor u pitanju,nisam pametan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Делујеш ситно на левој слици :) Не бих рекао да имаш 80 кила а камлли 100 :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Takva poza,a mozda je i do ovoga: Inace,na tim slikama mi je izmereno kaliperom 8.85% masti 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts