aRsaaa Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Imam probleme sa misevima, i sa kompletnom ss opremom.. 2 puta sam vec menjao xai jer crkne iz cista mira, sva sreca pa u Becu daju garanciju.. no nbt, hocu da predjem na neku drugi mis i stvarno nemam pojma koji da uzmem.. ako moze neko da mi preporuci misa..razmisljao sam addera, nagu ili nagu epic ili mozda da se vratim na mx518, stvarno nemam pojma vise sta da radim :/ cak mi se ikari najvise svidja ali posto sam imao dosta ss opreme i video da je to oprema koja se lako kvari, ne bih o5 uzimao nesto ako nije 100% pouzdano.. Unapred zahvalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Razer Naga - Expert MMO Gaming Mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsaaa Posted May 26, 2011 Author Report Share Posted May 26, 2011 pa sta da uzmem? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Mx518 je tvoje resenje. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Mx518 ima obicaj da posle tipa 1.5, 2 godine pocne da prekida dok ga koristis, razlog je prekid u kablu. To je cesta pojava bila kod mojih drugara. Adderu se posle nekog vremena malo klikici zeznu, dok xai kako i sam kazes, baguje. S obzirom da 1.1 inteli ima problema sa kablom posle dosta, BAS dosta vremena, mozda ti je najbolji izbor inteli, taj model ili 3.0. Sluzice godinama, a platices ga 3,4x manje od nage i ostalih usminkanih uzasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Први пут чујем за проблем са каблом у вези MX518 миша. Моја препорука за њега, ипак је у питању Logitech а не новокомпонована шкљбз фирма која је ту да би узела дечурлији паре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Takodje nisam cuo da neko sa mx-om ima probleme, ja moj koristim vec 3 godine i radi kao nov :) Preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 mx518 eo kod mene vec 6-ta godina :) nikakvi problema nisam imao :) radi ko nov :) potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 stanko ima mx500 i srećan mu je rođendan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Logitech G3. Imam 2 miša i oba rade vrhunski 2+ godine! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 ZOWIE EC1 ili EC2 ako si vec voljan da probavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELkig Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Moja preporuka ti je rocat kova nemam ga ali igrao sam mis nemoze da se poredi ni sa kojim drugim kinzu(koji kosta isto)sije za najmanje 2 klase,imam kinzu ali planiram da predjem na kovu zato ti je to moja preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXperience pablo Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 ako mozes nadjes uzmi inteli 1.1 ili 3.0 zavisi koji oblik vise volis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 intelli 1.1,3.0,razer deathadder...mx je ok ali to je univerzalni mis,nigde nije naglaseno da je striktno gaming mis,ali radi svoj posao odlicno i kao takav :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Први пут чујем за проблем са каблом у вези MX518 миша. Моја препорука за њега, ипак је у питању Logitech а не новокомпонована шкљбз фирма која је ту да би узела дечурлији паре. Hoće da se kvari ako imaš naviku da ga bacaš u zid svaki put kad te ubiju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksi Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 razer deathadder , najbolji mis za kanter ikada napravljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 mx518 i uzdravlje, vec 4 godina otp i radi savrseno, nikad problema nisam imao. Sve preporuke :) SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Inteli 3.0 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 imam SS kinzu vec godinu dana i jace , i nista mu nefali samo su klizaci ocajni Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero-of-the-day Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 mx300 <3 mx518 preporuka. RMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
knezha Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 (edited) Imam probleme sa misevima, i sa kompletnom ss opremom.. 2 puta sam vec menjao xai jer crkne iz cista mira, sva sreca pa u Becu daju garanciju.. no nbt, hocu da predjem na neku drugi mis i stvarno nemam pojma koji da uzmem.. ako moze neko da mi preporuci misa..razmisljao sam addera, nagu ili nagu epic ili mozda da se vratim na mx518, stvarno nemam pojma vise sta da radim :/ cak mi se ikari najvise svidja ali posto sam imao dosta ss opreme i video da je to oprema koja se lako kvari, ne bih o5 uzimao nesto ako nije 100% pouzdano.. Unapred zahvalan. nema danas nsta 100 % pouzdano..probaj Inteli 3.0 mozda sa njim nadjes srecu Edited May 26, 2011 by kNEZHA KNEZHA_M v2 : jack aj mi reci na koji interp igras? ***2FAST4YOU*** (RADIO): Fire in the hole! Jack Herer : kablovski Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Batice moja preporuka ti je da uzmes Deathaddera najjaci mish ikada napravljen neces se zajebati :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishke Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 inteli 3.0, dugo traje, lep oblik, jako precizan pristupacna cena :D ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Probao sam mx518, xai, deathadder... Mx518 po meni dobar mis i veoma tesko se kvari, xai se prelako kvari, dok na deathadderu se brzo kvari klik, sto je i kod mene problem. Za neki dan uzimam IME 3.0, probao sam ga u lanu, i veoma mi se svidja. 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Ja sam prob'o mx500 na netu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts