Jump to content

Herbalife preparati

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

čekaj, nisi me razumeo, ja sam govorio od 2 tipa biciklista, koji pređu istu razdaljinu za isto vreme, s tim što jedan JESTE suv kao grana, a drugi NIJE :D Razlika je samo u tome što jedan vergla ko nenormalan sa malim prenosom, dok ovaj drugi sa debelim nogama piči teži prenos i sjebava zglobove :D

Bas me interesuje koliko je kraca sportska karijera ovog sto radi sa tezhim prenosima, garant 3 puta kraca :D

a to za kalorije, ne znam da li je baš toliko, ali znam za vreme trke jedu one gelove kao, čija je prednost u tome što organizam ne mora da vari hranu već u roku od par minuta nakon unosa energija je tu! :)

E da ti gelovi, ko zna koliko to para kosta... Garant je odvratnog ukusa :D

stoji to za placebo, ali za ljude koji se ne bave sportom ili ne zalaze u teretanu, a pokušavali su sa dijetama (i držali se istih mesec-dva, bez neke velike volje), placebo je itekako potreban, možda i najvažniji u celoj priči

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ja sam koristio herbalife pre 4-5 godina, vise i zbog toga sto mi je nekada davno bivsa valjala to, i preporucila mi da probam (nisam tada znao da su farmaceuti toliko zle i opasne osobe)

anyway, odlicno me je odradilo, dorucak i vecera shejkovi (nisam hteo nista drugo da gutam) skinuo sam brzo i lako kg koje sam nabacio zbog neaktivnosti usled povrede skocnog zgloba... i sto je bitno nije se nista brza vratilo kada sam prekinuo da pijem

shejkovi imaju dobrog ukusa, podsecaju na malo neukusniju varijantu mlevene plazme i mleka...

fallout_table.gif

Gluposti pisu novine kao i inace, obican aditiv koji se koristi sto godina vec, pa s obzirom da to jelte nije bilo dovoljo dodali su i genetski modifikovanu soju a narodu kad kazes da je nesto genetski modifikovano kao da si im reko da ce sutra da umru. Ja sam protiv herbalife-a inace, ali ovo je glupost sto pisu...

Ja sam probao sa nekim cajevima i nista.

Dok sam pre nekih 5-6 meseci poceo svako jutro musli/teretana,smrsao sam nekih 7-8 kg za 3 meseca...

Doduse apetit mi se dosta smanjio,pre pojedem npr. dupli index bez problema sad me zasiti obican itd.