togFU Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 ne mora da vari hranu a :P pa je li to ulazi preko vene :P::P haha :D nisam mislio bukvalno naravno, nego taj gel pun tih šećera i sranja se svari za minut dok piletina za sat vremena (lupio sam naravno:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 DE SI ANTO KAKO JE U JABUCI FENOMENALNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 čekaj, nisi me razumeo, ja sam govorio od 2 tipa biciklista, koji pređu istu razdaljinu za isto vreme, s tim što jedan JESTE suv kao grana, a drugi NIJE :D Razlika je samo u tome što jedan vergla ko nenormalan sa malim prenosom, dok ovaj drugi sa debelim nogama piči teži prenos i sjebava zglobove :D Bas me interesuje koliko je kraca sportska karijera ovog sto radi sa tezhim prenosima, garant 3 puta kraca :D a to za kalorije, ne znam da li je baš toliko, ali znam za vreme trke jedu one gelove kao, čija je prednost u tome što organizam ne mora da vari hranu već u roku od par minuta nakon unosa energija je tu! :) E da ti gelovi, ko zna koliko to para kosta... Garant je odvratnog ukusa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Znaci umesto bureka ujutru da krenem da jedem govna, za dve nedelje moram da smrsam jer ima manje kalorija jelte. Tacno mogu da krenem sranje da prodajem kao dijetetski proizvod \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 stoji to za placebo, ali za ljude koji se ne bave sportom ili ne zalaze u teretanu, a pokušavali su sa dijetama (i držali se istih mesec-dva, bez neke velike volje), placebo je itekako potreban, možda i najvažniji u celoj priči Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 herpaderp preparati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Gde to ima da se kupi, ja bi uz'o odma'! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 sledeće godine na rur majicama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 ja sam koristio herbalife pre 4-5 godina, vise i zbog toga sto mi je nekada davno bivsa valjala to, i preporucila mi da probam (nisam tada znao da su farmaceuti toliko zle i opasne osobe) anyway, odlicno me je odradilo, dorucak i vecera shejkovi (nisam hteo nista drugo da gutam) skinuo sam brzo i lako kg koje sam nabacio zbog neaktivnosti usled povrede skocnog zgloba... i sto je bitno nije se nista brza vratilo kada sam prekinuo da pijem shejkovi imaju dobrog ukusa, podsecaju na malo neukusniju varijantu mlevene plazme i mleka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 mrzi me da citam:P:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 23, 2011 Author Report Share Posted May 23, 2011 http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/sejkovi-herbalajfa-opasni-po-zdravlje-82903.php naisao sam na ovo, sad kolko je kuriru verovati Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 a sta si ocekivao ?:) da je nesto od tih preparata za mrsavljenje zdravo ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Gluposti pisu novine kao i inace, obican aditiv koji se koristi sto godina vec, pa s obzirom da to jelte nije bilo dovoljo dodali su i genetski modifikovanu soju a narodu kad kazes da je nesto genetski modifikovano kao da si im reko da ce sutra da umru. Ja sam protiv herbalife-a inace, ali ovo je glupost sto pisu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Jebo vas kurir da vas jebo. Od citanja ovakvih tekstova opada inteligencija ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 tebe boli kurac nema sta da ti opadne :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Auć. :) Inače, to je pio jedan moj drugar koji radi kao košarkaški trener. Izgubio je dosta kila dok je koristio to ("dosta" - desetak), međutim, posle mu se vratilo i to dosta više nego što je imao ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Dada kilaza ima obicaja da se vrati kada ljudi posle dijete krenu da jedu ko nenormalni opet, valjda da nadoknade ono sto su propustili i svi se vade na taj yoyo efekat usporenog metabolizma, nece kilaza da se vrati ako nastavite da normalno jedete pobogu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 djubre. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Ja sam probao sa nekim cajevima i nista. Dok sam pre nekih 5-6 meseci poceo svako jutro musli/teretana,smrsao sam nekih 7-8 kg za 3 meseca... Doduse apetit mi se dosta smanjio,pre pojedem npr. dupli index bez problema sad me zasiti obican itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts