Pipboy Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 "Du Hast" A Capella (made in Serbia :)) http://www.collegehumor.com/video/6560683/du-hast-a-capella "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Glupo kuče :)) http://www.youtube.com/watch?v=sY4CZLwV1cM Najbolji video od dve sekunde na YouTube-u :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 znam ribu sto je bila u tom horu, bio sam jednom na njima, dobar je trip. du hast im je nesto novo po svoj prilici. glavni lik kida prilicno, ovo im je standardno i uvek im dobro ispadne: http://www.youtube.com/watch?v=igc1Ek3ITFE i onda kad zavrse, onda idu na karaoke, sto je po meni svojevrstan lol jer gledas kako posle tih likova mora da izadje neki pijani lik koji oce ribi da peva tap011 i totalno sam u fazonu da im je jadan trip edit: ahahaha kuce car brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Kod ortaka u NSu za vreme EXIT-a.... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole89r Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YDaW2TG6RS4&feature=share Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) opet ja sa basketaskim klipovima :D Klinac '95 godiste . Kod nas '95 godiste vredno trenira da ovog leta po prvi put dohvati mrezicu Edited July 12, 2011 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ne znam, ja sam sa ortakom kucao sa 15 (sa 13-14 smo krenuli da se cimamo oko toga), sa sedamnaest vec nisam imao kolena i zglobove:( mislim da sam poslednji put zakucao sa sesnaest:( a imam 178 (malo se hvalim hae:) ), ovaj lik deluje dosta visok.... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 A jeste sad, i drkao si sa 7!1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 dobro, lazem da bih jebao stotine rur riba. realno, imaj 13 godina i przi se na to tako da sjebes noge do sedamnaest, i kucas garantovano i to sa foricama u skoku. jesi probo? nisi, nego ti 'ne lici', pa odgovaras reda radi. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Zaboravih ;) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 i ja sam kucao sa teniskom lopticom u drugom-trecem srednje cim sam izrastao na sadasnju visinu,jebalo me sto nisam mogao da uhvatim basketashku,jednom sam je nekako zaglavio da mi nije ispala i samo sam se zabo u obruch i pao na ledja,sad kad se setim toga nekako mi toplo oko srca iako sam se razbio ko pichketina:)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 nepismeni: znam da si zaboravio, post je bio za nauk sta se desava kad zaboravis! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) Kako "deaktivirati" mačku... i :D Edited July 12, 2011 by Mr.Minus Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 i ja sam kucao sa teniskom lopticom u drugom-trecem srednje cim sam izrastao na sadasnju visinu,jebalo me sto nisam mogao da uhvatim basketashku,jednom sam je nekako zaglavio da mi nije ispala i samo sam se zabo u obruch i pao na ledja,sad kad se setim toga nekako mi toplo oko srca iako sam se razbio ko pichketina:)))) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ajd i ja da se pohvalim :D nisam bas nesto bio extra, ali sam fino kucao :D Kemp mi je svedok xD imao sam svojih trenutaka, uglavnom sa isprekidane i po koji 360 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Već je kačeno u Game Of Thrones topicu, ali može i ovde ponovo za one koji nisu videli :) Vrh! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 JA JESAM MALI, AL' NISAM LOŠ, SAD ĆU, DA ZAKUCAM KOŠ! ahahahha ja sam na ovo potpuno zaboravio! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Twitter car : ) It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 exit i problemi s papučom. ono suprotno od like a boss http://www.youtube.com/watch?v=fJqQwFporko&feature=share Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 trolujes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 da, exit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 nisam se nešto udubljivao, ali čini se da nije exit. ne mogu da skontam narukvice. never the less, dečkonja se izuo alkoholom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts