Jump to content

Monitor servis?

Atomic

Recommended Posts

E, drugari, crko mi monitor. Nesto sam ga pomerao, culo se pucketanje iz regije napajanja i monitor je obustavio rad. Izgleda na duze vreme.

Sad, da li je neko popravljao monitor u skorije vreme i da li mi mozete dati savet za dobar (ako je moguce i da ne deru kozu sa cenom) servis, i da li se isplati popravljati doticni, ili da kupujem novi.

Radi se o Samsung T220 monitoru.

Hvala unapred

E, drugari, crko mi monitor. Nesto sam ga pomerao, culo se pucketanje iz regije napajanja i monitor je obustavio rad. Izgleda na duze vreme.

Sad, da li je neko popravljao monitor u skorije vreme i da li mi mozete dati savet za dobar (ako je moguce i da ne deru kozu sa cenom) servis, i da li se isplati popravljati doticni, ili da kupujem novi.

Radi se o Samsung T220 monitoru.

Hvala unapred

Imamo isti monitor. I imali smo isti problem. Pre 40tak dana sam ga slao na servis (sreca moja pa sam imao garanciju), sredili su ga ali nisu mi javili u cemu je bio problem.

Moj savet ti je, bani do najblizeg servisa ili do distributera i daj im opis kvara, pitaj da li znaju o cemu je rec i koliko cete to kostati. Sorry sto nisam mogao da budem od pomoci :(

p.s. ovo je 2x da ga saljem na servis, prvi put mi riknulo pozadinsko osvetljenje..izem ti samsung t220 xD svi se na forumima zale na isti XD

S obzirom da si pomerao monitor, jesi li proverio da ti kabl od napajanja samo nije ispao iz monitora?

to bi isto moglo da proizvede takav efekat, tj pucketanje pozadi usled loseg kontakta.

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.