Atomic Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 E, drugari, crko mi monitor. Nesto sam ga pomerao, culo se pucketanje iz regije napajanja i monitor je obustavio rad. Izgleda na duze vreme. Sad, da li je neko popravljao monitor u skorije vreme i da li mi mozete dati savet za dobar (ako je moguce i da ne deru kozu sa cenom) servis, i da li se isplati popravljati doticni, ili da kupujem novi. Radi se o Samsung T220 monitoru. Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Predpostavljam da dok ti neko ne pogleda šta je riknulo ne može ni da ti da savet dal se isplati popravljati ga ili ne. Nisam ti bas puno pomogao, ali svakako treba neko da ga otvori i baci pogled, ako već nije u garanciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 E, drugari, crko mi monitor. Nesto sam ga pomerao, culo se pucketanje iz regije napajanja i monitor je obustavio rad. Izgleda na duze vreme. Sad, da li je neko popravljao monitor u skorije vreme i da li mi mozete dati savet za dobar (ako je moguce i da ne deru kozu sa cenom) servis, i da li se isplati popravljati doticni, ili da kupujem novi. Radi se o Samsung T220 monitoru. Hvala unapred Imamo isti monitor. I imali smo isti problem. Pre 40tak dana sam ga slao na servis (sreca moja pa sam imao garanciju), sredili su ga ali nisu mi javili u cemu je bio problem. Moj savet ti je, bani do najblizeg servisa ili do distributera i daj im opis kvara, pitaj da li znaju o cemu je rec i koliko cete to kostati. Sorry sto nisam mogao da budem od pomoci :( p.s. ovo je 2x da ga saljem na servis, prvi put mi riknulo pozadinsko osvetljenje..izem ti samsung t220 xD svi se na forumima zale na isti XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 S obzirom da si pomerao monitor, jesi li proverio da ti kabl od napajanja samo nije ispao iz monitora? to bi isto moglo da proizvede takav efekat, tj pucketanje pozadi usled loseg kontakta. Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 Sve, sve, al da mi na tako suptilni nacin kazes da sam retardiran... Naravno da sam prikacio kabl, i stavio drugi, i promenio i produzni, steker, sobu, sta god oces. :) Iscimacu se sutra do nekog random servisa, pa cu videti. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Nisam to pomislio ni rekao, desavalo se ranije pa bolje da pitam. Ponekad najbanalnije stvari previde ljudi jer im ne padne na pamet. Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 to je tačno, ja sam se jednom nešto zabagovao i umal' nisam zamenio čitav hardver, a problem je zapravo bio samo u kablu od 50 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts