Jump to content

USA travel visa

Recommended Posts

Ne bih se slozio. 2007 sam isao za Sijetl. Nisam imao ni posao, ni nekretnine, kao ni zavrsenu skolu, i dobio sam vizu najnormalnije. Ok, imao sam garantno pismo od samsunga, ali, cimali su drugara, koji je isao u paketu, za razne potvrde.

Razgovor na salteru je vrlo bitan i mogu da te odbiju "dzast for da hell of it", kao sto i mogu da te vrate kad sletis u Cikago zato sto im se ne svidja tvoj ton ili stajaznam.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

verovatno je naisao na retarda na salteru, a mozes sutra odma opet da pokusas, ali ce se videti da su te vec odbili.. i mene su bili odbili za turisticku, ali ja nisam imao ni posao ni nekretnine kad sam predavao zahtev

sta se desava ako su ga vec odbili? odbice ga i sledeci put na keca bez da gledaju papire?

koliko sam skapirao ova nije ni gledala ostale papire, videla je odmah da nema porodicu i da je "samozaposlen" i to joj je raisovalo red flag.

to ne znam, secam se da je na papiru pisalo da moze odmah da se prijavi, ali da se ne preporucuje dok ne dodje do promene u okolnostima/statusu i tako to.. sad kako to u praksi gledaju , ne znam. gomila drugara mi je isla na onaj studentski rad , i svi kazu da je politika odobravanja/odbijanja manje vise random, odnosno da dosta zavisi od toga kako se tetki na salteru digne kurac. kontam da bih probao jos jednom da sam na njegovom mestu, otezavajuce je to sto su ga vec odbili, ali ono, nema sta da izgubi (sem $150) , a ako ga pitaju sto se opet prijavljuje, uvek moze da kaze da veruje da je doslo do greske u proceni eligibilnosti.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Mislim da moze bez problema da proba ponovo, s tim shto, ne bi bilo dobro da se bash odmah prijavi za vizu. Posle jedno mesec dana, why not?

Imam americhku vizu josh od 2010 i nisam josh otishao, sada sam napokon u mogucnosti i idem u aprilu, nadam se da ce sve biti OK.

А в чем сила, брат?

Odlucuje konzulat, a odluka dal ce neko dobiti vizu ili ne, pa to se zna 99,% pre nego dodjes na salter.

Razgovor na salteru je vrlo bitan i mogu da te odbiju "dzast for da hell of it", kao sto i mogu da te vrate kad sletis u Cikago zato sto im se ne svidja tvoj ton ili stajaznam.

Razgovor na salteru uopste nije toliko bitan, on je tu da vidi jel imas konverzacionalan nivo engleskog. Normalno oni rade detaljne provere ljudi koji apliciraju za vizu, tvoje generalno stanje itd, i vise bitno u prilozenim papirima. A da te vrate kuci kad sletis je maltene nemoguce ako si cist, imas vizu, potrebne papire i odgovoris normalno na pitanja od imigracione sluzbe, koja su pitanja fazon biznis or plezure.

sve to zvuci logicno, samo mi reci kako je neko bez zavrsene skole, posedovanja nekretnina i dokazu o primanjima, imao prednost nad ljudima koji su sve to imali? :) pritom nam je iz organizacije receno da obratimo paznju i na ulazu u US, posto znaju da vracaju ljude :) ne mogu da gresim dusu, ja sam samo jednom podnosio zahtev isao tamo, ali me zanima zasto je odbijen decko koji ima privatni biznis, reseno stambeno, itd :)

Vidi, ovo je ipak forum i ljudi pisu svasta, svakakve price preuvelicane ili ne. Price Starbaka i trupera ja znam lika koji je imo ovo ono bla bla i odbijen, sustina je da ne znas te lljude i kakva je njihova situacija bila i sta se tacno tu desilo. Mozda su napravili neki prekrsaj tamo, naprimer dobijes neku kaznu koji nisi platio pre izlazka iz zemlje itd itd. Sustina je da Americka ambasada radi vrlo detaljne provere gradjana koji apliciraju za vizu i po mom nekom iskustvu vrlo realno daju aproval za neuseljenicke vize.

Mislim da bi trebao da procitas moj post opet, to se desilo decku koji je isao u paketu sa mnom, ne pricam o diviniju. Ono, isli smo kao "repka" za WCG, Zolin burazer je vise godina organizovao to, i skrenuo nam je paznju na sve te stvari, cak je i meni rekao: "ma nema veze sto ti nemas zavrsenu srednju skolu, sto nisi prijavljen i sto nemas nekretnine, bitan je razgovor", a moj tadasnji profil je klasican profil krezavog brdjanina koji ide Ameriku da se obogati i meni je bilo logicno da ce me odbiti. Avaj, na stranu sto je ovo forum, ovde se vecina ljudi zna iz ove ili one price. :)

Razgovor na salteru uopste nije toliko bitan, on je tu da vidi jel imas konverzacionalan nivo engleskog.

? ja nisam rec engleskog progovorio na salteru

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Price Starbaka i trupera ja znam lika koji je imo ovo ono bla bla i odbijen, sustina je da ne znas te lljude i kakva je njihova situacija bila

e, pa ok, ja se izvinjavam, mislio sam stvarno da znam svog prijatelja sa kojim se družim već 10 godina, ali ako Marko_388th kaže da ne znam, onda mora da je tako. Zanemarite ono gore što sam pisao o tome kako je odbijen na šalteru, to se sto posto nije desilo. Kapiram da je kao klinac roknuo neku babu dok je pljačkao trafiku pa su ovi iz US to saznali.

Edited by тrooпer

и ја да потврдим да знам лика који је хтео да им "направи нови Вијетнам". кад је тетка интервенисала, добио је визу и извињење.

људи не схватају колико дискреционог права су добили билмез службеници САД да одбијају људе за визу. да су ти папири 1/1 и да имаш све уз то (стан, посао, породицу), нема гаранције да добијаш визу 100%.

и да, на шалтеру могу да те одбију одмах. мог шурака су одбили, јер је студент, а хтео је са нама код њихове тетке у Аустралију да иде у пакету. ми добили визе за 45 минута, а он одбијен глат за 5 минута.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ja mogu samo za Austriju da potvrdim da su mi ženu jednom odbili. Tada je bila ona afera sa Friclom. Pa im je rekla da tih 35 € za vizu daju toj deci. I da ih bude sramota.

Ja zvao kolege u Austriju, sekretarica generalnog zvala u ambasadu. Stigli na Brankov most, zovu iz ambasade da se vratimo. Izvinjenje i viza.

Svi službenici u ambasadi imaju diskreciono pravo.

Poy.

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem