Vićsa Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Chris Paul je bolestan, nema šta. Ibaka the Blokah' je sabio u odbrani. Užasno loša partija Gasola. Fisher se nije proslavio iako je proveo 38 minuta na terenu. Možda je falio Steve Blake da podele tu minutažu, videćemo u sledećoj. U svakom slučaju loš start za Jezeraše, nadam se boljim danima. Večeras opet derbi. New York vs. Boston. Biće zanimljivo. Oko jedan posle ponoći. Tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 ochekujem nocas pobedu orlanda, mislim da nece dopustiti 2 brejka... takodje mislim da boston ne moze izgubiti, ipak su za klasu jachi, no videcemo... ne zna se da li bilaps nastupa posle povrede u prvom mechu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 ma njujork je odlicna ekipa,ali su po meni izgubili na kohezivnosti nakon dolaska mela...jebe ih sto im je odbrana slabiji deo tima,a to je najvaznije za plejof... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 ochekujem nocas pobedu orlanda, mislim da nece dopustiti 2 brejka... Pregrizi jezik :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 (edited) Dalas standardno (Stojaković briljirao kao u dobra stara vremena), Boston dobio opet i, kao što se očekivalo, Orlando nije dozvolio još jedan brejk. Edited April 20, 2011 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Dalas ocekivano, Howard izvlaci Orlando, Karmelo super odigrao za malo trip-dabl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 (edited) karmelo imao dabl-dabl u prvom poluvremenu :) tekmu resio garnet, dao kos 10 sekundi pre kraja, za vodjsvo 1 razlike i onda u odbrani uzeo loptu i u padu trazio tajm aut :> stojakovic isto dobro odigrao, dao 3 trojke za kratko vreme (5 ukupno) i odlepio dalas, na kraju je dao 21 poen Edited April 20, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Garnet jeste spasao Boston ali Rondo isto super odigrao(30 poena), Alen 4/4 za 3 poena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 tacno, najbolji su bili njih dvojica, ali KG je resio :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 To je lepota Bostona, imaju 5 igraca na terenu koji mogu da rese :) Njujork bi imao sansu da su proveli celu sezonu u tom sastavu da se uigraju. Ovo je ujedno i problem mnogih timova, nedovoljno vremena zajedno. Realno i Majami ne igra dobro ko sto mogu, treba im vremena Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 i 3 lopte :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinisajovanovic Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Sto volim kad se probudim i vidim da je Chicago dobio :)) D. Rose 36 poena 8 rebound-a. Sjajan sut sa malo vise od pola terena T. J. Ford-a. edit: NBA Playoffs 2011 Full Game Downloads [No Spoilers] D. Rose stvarno kida kako igra, da udje u poslednja 3 minuta i da preokrene mec, prakticno sam da nadoknadi 10 poena, sta reci sem maestralno. A to sto ga trojke ne sluze, e to je vec zabrinjavajuce... Ma samo da se vrati Chicago!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 San Antonio izjednacio, po meni ocekivano. Lakersi takodje, Ariza i Pol nisu uspeli da izvade Hornetse. Durant i Westbrook pobedili Denver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 ajmo hoksi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Boston nikad lakse sa NY, Rondo tripl dabl, sa 20 asistencija :o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Grizlisi odvalili Spurse, tekma nikad bolja, navijam za Vankuver. Thunder jedva dobio Denver, makljali su se dosta na kraju niko nije mogo da potrci. Video sam da je i Portland Dalas bilo epski, Brendon Roy nadoknadio -20 u zadnjoj cetvrtini i dao trojku + faul za vodjstvo sto je na kraju i presudilo. Dobar plejof :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Si siguran da za Vankuver navijaš? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 pa grizliji su bili pre u vankuveru :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 meni je idalje prva pomisao Vankuver kada se spomenu Grizzlis, kao i Hornetsi kada se spomene Sharlot. Valjda je to ostalo kao neki standard u glavi Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 Gledam sad NewYork vs Boston i ove je strashno koliko su nemocni Niksi protiv sjajne odbrane :) Dok se igralo u Bostonu bilo je mnoooooogo neizvesnije, ko da su se predali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 amare je povredjen igrao, karmelo je usao rovit u plejof, bez bilapsa nemaju nikakvog pleja. niksi za sledecu sezonu moraju da nadju neke igrache koji znaju da igraju odbranu, jer ni karmelo ni amare nisu poznati kao preterano dobri defanzivci Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Odbrana se igra sa 5 ljudi na terenu :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 ocekivao sam veci otpor ny, pogotovo posle igre u bostonu... kris paul doveo nju orleans na 2-2 sa lejkersima, sabio je decko zivot :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Koliko je onaj Pol bolestan decko :D Atlanta jebe Orlando! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 memfis 3-1. Ubedljivo najvece iznenadjenje za sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts