Jump to content

pričajte

Recommended Posts

Jebote, drugi dan me spamuje "direktor" neke firme koji se slučajno zove kao ja. Mukica je otvorio fejs nalog ali je valjda uveren u jedinstvenu kombinaciju imena i prezimena naveo ime.prezime@gmail.com bez da se iscimao da proveri da adresa nije zauzeta, sta ima on da razmislja, direktor je... do sad mi je stiglo nekoliko zahteva za aktivaciju fb naloga, par pozdravnih poruka od fejlbuka, 5 ili više obaveštenja o pokušaju reseta passworda ( [roflmao] ) i konačno jutros, kod na SMS od Google-a kojim treba da resetujem password na svom gmail nalogu - da lik je i to probao :) Kako neko može da bude toliko glup a da i dalje ume da koristi miša i tastaturu... ili i dalje diše... naravno, zašto je otvorio fejs u svojih 30 godina po prvi put je jasno jer sam jutros dobio obavijest da ga je izvesna treba prihvatila za prijatelja... željnik... ostavljao sam juče i danas javni status mi pošalje poruku na email koji je pogrešno uneo (očigledno zna koji je, probao je da resetuje password:p)... valjda nema nijednog prijatelja koji može da overi FB i proveri wall... poslao sam poruku njegovoj novoj prijateljici olololo ne odgovara... u sledećih par dana ću da kuliram i brojim zahteve za reset i ponovne registracije sa istim mail nalogom za koji je brajko valjda ubeđen da je njegov :)) Jutro sam i zvao jedinu firmu koja se zove kako je naveo, kažu da za takvog čuli nisu...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i ja krenuo na fax i stignem do brankovog mosta i chekam 77 kad ono nigde vozila na ulici, a sve policajci od ushca do zelenjaka i mislim se shta li je danas, pridjem policajcu i on kaze sad ce za par minuta da se sredi, ja chekam,chekam kad samo naidjoshe 2 dzipa i pochne saobracaj da funkcionishe... boze...

i jebem ti omladinsku zadrugu, ne mogu 3 dnevnice da mi isplate mesec dana + mi bas trebaju pare da uzmem neku garderobu... nervozan sam jako...

i kod tebe Leško druže?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Zanči zadnjih desetak dana sam hronično umoran, ali konstatno em što ne mogu da zaspim od trol mozga, em što se budim posle 5-6 sati, šatro kao ne spava mi se više, a u stvari nisam za kurac :(

A što je najgore, svakog dana se maksimalno trošim, jurim po gradu da završim obaveze, pa učim popodne i onda predveče odradim trenig (sklekovi, zgibovi, trbušnjaci pa trčanje). I pored svega toga, i ako sam maksilano istrošen, i dalje nemam koncetraciju da zaspim, i prelako se budim :(

Ispade da mogu da zaspim jedino kad se napijem :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ali i ova kiša što pada "pod uglom" ništa ne pomaže boljem osećaju. To je tačno ona kiša koja šiba na nekim malo višim brdima i nižim planinama ovako u martu-aprilu, kad idu ekskurzije đaka na pomenuta mesta :)

juče odem da operem auto posle mesec dana. a baš je bio prljav i nikako da se nateram. taman mislim lepo vreme super. glancao sam ga 2 sata, parkirao i padne kiša.

rejdžujem sad ceo dan zbog toga. a isto mi se sranje desilo i prosli put. jebem te srećo ...

ne mogu da zaspim od trol mozga

i ja imam isti problem već mesec dana. :c

juče odem da operem auto posle mesec dana. a baš je bio prljav i nikako da se nateram. taman mislim lepo vreme super. glancao sam ga 2 sata, parkirao i padne kiša.

rejdžujem sad ceo dan zbog toga. a isto mi se sranje desilo i prosli put. jebem te srećo ...

Meni se to redovno dešava tako da sam već oguglao.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...