b4Ne Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Nema potrebe da juris level trackera, moze da bude i level 20, ali ako nema onih stvari koje tebe interesuju i koje ti trebaju, ne treba ti account tamo. Ja sam koristio najvise hdbits zbog dobrog bonus sistema, trancetraffic i ponekad FTN kad okace neki dobar movie pack ili seriju. Ne znam koju konekciju imas, ali ako ti je slab upload bolje potrazi neki tracker sa dobrim sadrzajem i dobrim bonus sitemom ( cini mi se da je ip torrents bio dobar ). Ima jedan bugarski tracker, verujem da vecina zna na koji mislim, koji je za nase brzine vr' :D pogotovo sto ne diraju i ako imas slab Share Ratio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Imam 4mbit-a. Dovoljno mi je :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Ne jurim ništa, sem možda CHDBitsa(kažu po kvalitetu ripova se može porediti sa HDBitsom), već me interesuje trenutno stanje. Sa širenjem interneta i broja malih "hakera", koji su pravili trekere samo zbog te liste kako bi bili ekskluziva, bez ikakvog vrednog sadržaja, čiju su bazu korisnika punili najviše trgovci nalozima. Pogledaj samo onaj link gore, The Balcan Torrent Community, čemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZivkeTP Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 Sirenju informacija, druzenju i raznih vrsta pomoci, nalazenju torrenata... nebo je granica ;) @b4ne Al mi je poznat taj nik ;) Bese tebi ranije Bit-HDTV bio vr' :D Zamunda je vr' :P CHDBits je za neke i bolji od HDBitsa jer imaju svoju suplyjere i sourceve, kvalitetne encodere, brze se pojavljuju stvari... A po nekim statistikama CHDBits je vec uveliko ispred HDBitsa Quote www.unitedbc.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Za source-eve definitivno jeste, za serije (iTunes DL) i encode-ove nikako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZivkeTP Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 Mozda trenutno ali blize se :D Pogotovo sad jer mu popularnost raste i sve vise ljudi trazi CHDBits invite... Quote www.unitedbc.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZivkeTP Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Evo otvoren je CHDBits ko zeli da proba. Vise info na LINK Edited June 19, 2011 by ZivkeTP Quote www.unitedbc.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Jel ima neko invite za neki kul treker gde mogu naci xbox igre? :) sidujem i normalan samm :D moze i public neki, samo da je ok :) Edited November 3, 2011 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 http://xbox360iso.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts