zexon Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Pozdrav drugari, hteo bih da negde da hostujem promotivni sajt nekog benda, takodje i da kupim domen za isti (".com" najverovatnije). Sve mi to treba za trajanje od godinu dana. Znaci ne trebaju mi zilioni gigabajta hosting prostora, samo da bude sto povoljnije :D Preporucite mi neki domaci hosting, ili neki strani koji ce mi najvise odgovarati, jer nisam u toku sa ovim stvarima. Hvala. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Realno gledano Tesliks i jeste jedan od najpovoljnijih hosting-a u regionu. Jos ako si student imas neke popuste. Zakup .com domena verujem da je gotovo svuda ista cena znaci ~800-1000 RSD Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Tesliks se uskoro zatvara tako da juri negde drugde ipak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 :( A bio je tako kul! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 onda kod Vlade (uzeću mu 5% za reklamu :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 jok, poduvali ste ga, prosto rečeno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 @Saint: nadam se da cete nam poslati obavestenje ranije, da imamo vremena da se snadjemo! @Hajli: koji Vlada? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 Onda.. Koji drugi hosting? :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 naravno da ce biti poslato obaveshtenje i isposhtovace se svi trenutni korisnici :) dakle, nema brige, hosting ce trajati do kraja uplacenog roka i imacete mogucnost da produzhite kod drugog vlasnika ukoliko zhelite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 @Saint: nadam se da cete nam poslati obavestenje ranije, da imamo vremena da se snadjemo! @Hajli: koji Vlada? Vlada Budala Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Prodhosting je odličan! Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts