Jump to content

Tenis 2011

Lucky

Recommended Posts

Reach 1st place on ATP list? -Challenge accepted.

Reach 1st place on the list of the longest win streaks? -Challenge accepted.

Stay unbeatable for six months? -Challenge accepted.

Beat Rafael Nadal on clay TWICE within one week? -Challenge accepted.

Speak all the native languages of every country that hosted a tournament you've participated in AND won? -Challenge accepted.

Eat 2x54^n+16^(m-2l) bananas during a season? -Challenge accepted.

Nole je na putu da bude najveci srpski sportista zato shto ima sve shto su nekadashnji velikani imali + vrhunski PR koji oni nisu imali :).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Djokovic postaje planetarni superstar. Bez obzira na ogromne uspehe i velike posrtiste koje smo imali, ipak mislim da je on na nekom drugom nivou. Delom i zbog sporta kojim se bavi, jer je tu veoma transparentno ko je najbolji. Takodje, tenis se igra u celom svetu.

slazem se sa lizrom...da djokovic nestane ovog trenutka, mozda ne bi bio zapamcen kao naj...a posto nece nestati :D za njega nema ko nije cuo realno...a i stvarno mi niko od ovih sto ste spomenuli nije ovako dominirao...ovaj je drugi na svetu, na zvanicnoj listi, a uskoro i prvi realno...nadala, koji je broj 1 je nabio vec 4 puta za redom. mi takvog nismo imali ni u jednom sportu

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

individualan sport i drugacija je tacka gledista

vanja i nikola grbic su bili najbolji odbojkasi na svetu,realno,e sad to sto je to odbojka,pa vam se ne cini nekako udarnickim,to je druga stvar:)

kosarka isto,ljudi znaju ko je dzordan ili lebron dzejms,ali ono sto su radili sale djordjevic,bodiroga i kompanija,jezivo,da ne pricamo o trenerima poput zeljka obradovica i dude ivkovica

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

U Kini realno ima vishe takmicarskih tenisera nego u Srbiji stanovnika [:)]. Kao shto rekoh, Djokovic ima potencijal da postane nash najbolji i najpoznatiji sportista svih vremena ali to josh uvek nije. Ipak, kako peja rece, teshko da ce nestati uskoro tako da ocekujemo da to i postane [:)].

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

mora djokson da zadrzi ovaj kontinuitet nekoliko godina (tj. on vec igra u kontinuitetu,ali mu je nedostajao zavrsni korak za to prvo mesto),jeste da je rafa bolesnik, ali ima mnogo vise i grend slemova i mastersa

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

slazem se sa lizrom...da djokovic nestane ovog trenutka, mozda ne bi bio zapamcen kao naj...a posto nece nestati :D za njega nema ko nije cuo realno...a i stvarno mi niko od ovih sto ste spomenuli nije ovako dominirao...ovaj je drugi na svetu, na zvanicnoj listi, a uskoro i prvi realno...nadala, koji je broj 1 je nabio vec 4 puta za redom. mi takvog nismo imali ni u jednom sportu

ne pricamo o samom uspehu koliko o ambasadoru srbije... vlade divac je vozio kamion kroz ameriku u dobrotvorne svrhe... mislim kuce slavnih i picke materine... usvajao decu... podelio boga oca... ja se licno secem na tenis oduvek, ali kosarka>tenis... svi su culi i za tiger woods-a... ali niko nece reci da je on naj naj naj... vec je to 1.5m visoki argentinac koji uteruje loptu izmedju dva stapa :P

individualan sport i drugacija je tacka gledista

vanja i nikola grbic su bili najbolji odbojkasi na svetu,realno,e sad to sto je to odbojka,pa vam se ne cini nekako udarnickim,to je druga stvar:)

kosarka isto,ljudi znaju ko je dzordan ili lebron dzejms,ali ono sto su radili sale djordjevic,bodiroga i kompanija,jezivo,da ne pricamo o trenerima poput zeljka obradovica i dude ivkovica

duda je za fila jacksona OTAC... ko misli drugacije moze da popusi dudin mlohavi qrac... glupi ameri i njihov jos gluplji ulicni basket u dvorani :P