Lucky Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Jel još neko probao mobilni skin ovih dana? Ja sam se malo igrao nešto, i iako daje ok topice nove, kao i vreme postovanja, brljavi sa imenima postera? Odnosno, recimo, stoji last post by bolkonski, a ustvari je by ivan_ a bole čak nije ni bio u tom topicu. Ili kad ja negde postujem i znam da niko nije posle mene postovao, piše da je postovao tipa dule_smor. Naravno kad se otvori topic, sve je normalno, ovo je na listi topica u active topicsu. Jel još neko ovo primetio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 primetio sam (stalno koristim mobilni skin btw) al nisam mislio da je dovoljno bitno da prijavljujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Primetio, stavio sam pre neki dan.... Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 wtf ovaj topik je u javnom forumu :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 pa da, tu sam ga i stavio, kao, pitamo narod dal' imaju slične probleme i to. nije kao da je neka tajna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 ma istripovao sam da je u admin forumu i onda sam napisao "mrzelo me da prijavljujem" umesto "čekao sam još informacija o ovom ozbiljnom tehničkom problemu da ne bismo ishitrenim postupcima dublje iskomplikovali situaciju" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 ahaahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 I ja sam primetio ovo i jos par stvarcica. Ne mogu da otvorim spolier preko moba, ne reaguje na klik i ne prikazuje se avatar usera vec profile picture. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 baš bi bilo lepo da se taj mobilni skin sredi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 Pa ova dva problema od nepismenog su više na nivou invisiona, valjda su uvideli da bi to trebalo da srede. Moraćemo da proverimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 (edited) Valjda uskoro izlazi apgrejd na IPB 3.2, verujem da ce dosta bagova biti ispravljeno (moguce da ce i taj). @tema Koristim iphone kad sam na faksu, i instalirao sam onu Invision aplikaciju, pa mi radi sve fino. Pokusacu da se konektujem preko safarija pa editujem :) Edited March 9, 2011 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts