uk1g Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ovi mecevi sa bine ne ulaze u stats? :( tj. streamovani mecevi Naravno da ulaze lol sto ne bi ulazili :D ? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 koja fora sto u top 10 svi imaju 41 god,sem janka :D Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 matori jarac(hybba) zasad dobro stoji ... videcemo sad posle mecha navi fnatic sta ce da se izdesava ;) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ma otkud znam :D, vidim da mi nisu refreshovani poeni sa tog meca. a jaaaako sam nervozan hah Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ma otkud znam :D, vidim da mi nisu refreshovani poeni sa tog meca. a jaaaako sam nervozan hah Pa treba da uzmu log sa servera i da ubace u dreamteam program , ume da kasni malo Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOKEE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Sta je meni bog skrivio da verujem u Zeusa i Esenina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 redcode beats lions :D enemy mvp :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultranumb_ Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Delpan booooooog :D , edward me unisit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 jebo me starix da me jebo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Dobro je dobro je,bitno da se prvog dana uzmu pare da drugog kupis 5 sabijaca,a onda pocinje igra!Ipak 4+1 daje rezultate :D Edited March 1, 2011 by trigz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoNg Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 meni enemy -18k :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 @ trigz : previse jaka grupa da bi se igrao sa 5 2nd class playera :) Sutra ce biti lomnjava kada krenu Brazilci u pohod na tron :) Fx ispada pre 1/2!!! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 matori jarac(hybba) zasad dobro stoji ... videcemo sad posle mecha navi fnatic sta ce da se izdesava ;) Bices i ti penzos! :) Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) ja sam trenutno 136ti al nisu mi josh zaracunali mech fnatic navi gde su mi svi odigrali solidno/dobro (dsn starix markeloff i xizt) i mech sk na vi gde cu izgubiti koju hiljadu na starixa ... nadam se da cu imati pare za sledece igrace neo taz fnx trace zonic , fali mi oko 13k Bices i ti penzos! :) ko kaze da vec nisam ? :) btw jel tvoj profil i MilanC posto vidim da ima hybaa :P Edited March 1, 2011 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ave>zonic ili trace sutra... P.S. Deki nadam se da si procitao ono oko 500 i 550 sto mi je rekao Tg :D Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ko kaze da vec nisam ? :) btw jel tvoj profil i MilanC posto vidim da ima hybaa :P Nije moj :) Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 @ trigz : previse jaka grupa da bi se igrao sa 5 2nd class playera :) Sutra ce biti lomnjava kada krenu Brazilci u pohod na tron :) Fx ispada pre 1/2!!! sto 2nd class,ako si zaradio preko 35k mozes da kupis 5 dobra igraca.Ako hoces da ostanes u igri,sva pet moraju da objasne,jer ce ovaj sto je prvi da kupi sva pet dobra,i posle ako ne fejluje niko nece moci da ga stigne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ma uzmes sva 5 dobra i boli te kara Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 @ trigy : Mislio sam na danasnji dan, za njega se isplatila igra 4+1 zbog razloga koji sam naveo... Za sutra ofc, ako ne igras sa 5 igraca 95% nemas sta da trazis.... Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) @du naravno da sam procitao al vidis da se ne racuna tako sto ne pise 64*50 ako vec ima 64 kill-a ? a taman 26+2*11+3*4+4 = 64 sjebali su u onom player valuation i treba da poprave :) Edited March 1, 2011 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 @ trigz : previse jaka grupa da bi se igrao sa 5 2nd class playera :) Sutra ce biti lomnjava kada krenu Brazilci u pohod na tron :) Fx ispada pre 1/2!!! sanjaj ! FX lagano prvi u grupi,top 3 vrlo verovatno,uz malo srece,prvo mesto :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luck.ky Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 samo me enemy unistio (moj los izbor) i savet rurovaca , naime teo sam da ga stavim newbie (sto bi mi ublazilo gubitak) , ali sam podleagao verovanju rurovaca da ce imati zapazenu ulogu :)) ... mada sam opet drugi na RUR ligi barem posle prvog dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 usrao me zeus i kristal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ja sam puko za ovaj prvi dan, primoran sam da igram drugi dan 4+1 :) neo, taz, zonic, traze + enemy :D DU polako ali sigurno hita ka vrhu ...ajmo neko nash da uzme te nagrade! Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Solidan prvi dan, mogao je bosanac i bolje smrad jedan :D a za drugi ide : Neo - first fragger trace - hacker ave - tac leader zonic - pistoleer Dosia - sprayer Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts