konfuzni Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 pa Olimp je uvek bio za pozeraj, da se ne lažemo da zavisi koji deo dana , preko dana dolaze kompleksasi , a uvece normalna ekipa I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 uveče dolaze kvazi japijevci koji su zauzeti preko dana 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 toto, preko dana su regular dziberi, a uvece hipster dziberi :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 josh kada mi se babe one podele svaka od njih u jednu liniju odlepim I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 neo, nije zato sto igram kanter, ali smorio si :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 nije Olimp pozeraj, JA idem tamo na fudbal :)) mmmmm, pivo je kupljeno, mozhe se pocheti sa uzhivanjemmmmmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 toto, preko dana su regular dziberi, a uvece hipster dziberi :D postalo je previse mainstream da nazivas ljude hipsterima nije Olimp pozeraj, JA idem tamo na fudbal :)) jel tamo ides sa ortacima sa faksa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 @killYg0r: ma ne, sa drushtvom iz Krushevca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 pa koliko vas je to doslo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 morate da znate barem okvirno neki broj . da uvece kad izadjete u provod znate koliko riba treba da pozovete u svoj stan i koliko ce vam mesta trebati u kolima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ne znam ne znam stvarno, a kola nemam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 dobro, onda za taksi makar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ma nema zashta taxi...pa ne izlazim ti ja puno ovde, samo ponekad Tjub i tako....kod tebe, shta ima?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 evo gledam sa terase kako ljudi hodaju po suncu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 shto ne hodash i ti malo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 spavao sam od pola 2 pa do sada i utripovao sam se da je jutro i da sam trebao u skolu, a morao sam na kontrolni jer bih dobio jedan da nisam otisao... i onda sam bio u kupatilu sve zavrsio obukao se i pitao kevu sto me nije probudila, tada mi je i rekla da je 6 popodne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 spavao sam od pola 2 pa do sada i utripovao sam se da je jutro i da sam trebao u skolu, a morao sam na kontrolni jer bih dobio jedan da nisam otisao... i onda sam bio u kupatilu sve zavrsio obukao se i pitao kevu sto me nije probudila, tada mi je i rekla da je 6 popodne... hahah, imao sam i ja taj trip jednom, još u osnovnoj. probudio se u 4 ujutro u tripu da je 7 ujutro. da me keva nije zaustavila, verovatno bih i otišao do škole. takođe mi se nekoliko puta desilo da se probudim tipa u 5 ujutro i mislim da je 5 popodne. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 (edited) sto lazete Edited March 31, 2011 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 @inferno jbg nikako da uskladim sa svojim obavezama ali evo sad na leto kad otopli uzimam odmor od svega pa da mogu u isto vreme da se zabavljam sa ljudima koji su zauzeti tokom ostatka godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 dobro, prvo obaveze, pa sve ostalo :)) a shta radish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 josh kada mi se babe one podele svaka od njih u jednu liniju odlepim ovo je tako istina za olimp, babe sa cegerima koje se setaju u krug. a lol zasto vam iko smeta. vezbajte za sebe i pustite druge da vezbaju na svoj nacin ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 kili drug rajha...danas bilo ekstremno tesko, samo cu reci 54, poz pejo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 brate, kili, iskuliraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 neke devojke celo veche pevaju neke pop i narodne pesme, a ne mogu da provalim odakle, chuju se bash bash... :)) izmedju ostalog, ja sam car najnekvalitetnijeg provodjenja vremena, laka notj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts