Jump to content

Pomoc oko kompa hitno!

ac1ka

Recommended Posts

ovako..............konfiguracija : Intel Core i5 760 2.8 GHz, nVidia ge force ASUS gts 450 1gb GDDR5, 4 gb ram , hard 1TB , napajanje 500w LC-POWER, maticna foxconn H55MXV...

problem : blejim na kompu sve normalno radi....krenem cepam cs ili neku igru posle nekih pola sata KOMPJUTER SE SAM UGASI PA SE POSLE 5 SEK SAM UPALI........TEMPRERATURE SU OKEJ NA SVIM HARDWERIMA.......inace komp je nov i jos nesto da kazem, menjao sam mu kablove sve proveravao i sve je ok.....POMAGAJTE!!!!!!! :)

I ja mislim da je do napajanja. Slabo je za ovakvu masinu. Ali zasto lupas glavu ovde kad mozes jednostavno da ga odneses na servis s obzirom da je nov i da ima garanciju.

How much wood would a woodchuck chuck

If a woodchuck could chuck wood?

A woodchuck would chuck all the wood he could

If a woodchuck could chuck wood!

500W napajanje bi generalno trebalo da zadovolji tu konfiguraciju, ali možda nije realno tako jako ili ovo što Vudu kaže nije ispravno i sl. A simptom je klasičan kad zeza napajanje, meni se recimo dešavalo da kad sam na starog Chiefteca od 360W stavio nove komponente koje suču više struje se desi upravo to - kad pokreneš igricu ugasi se komp. Svojevremeno smo na WCG-u imali neki demo komp sa crossfire karticama i krš napajanjem i istim tim simptomima. Uspeli smo da ga namestimo da radi napola - skinuli dodatno napajanje sa jedne grafike i sve je radilo ok :)

Heghlu'meH QaQ jajvam