Atomic Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Pade mi napamet, ne znam koliko je razvijen biznis, ali recimo tamo u Ženevi ima tih što prose, nije ih čak ni mali broj ... šta mislite koliko oni skupe? Kapiram da smantaju nekako tipa 100 franaka dnevno. Ispade da se isplati da čovek prosi po stranim zemljama, pod uslovom naravno da ga neko ne upuca ili ubije klan koji drži taj "kvart". Bila je i ona priča/reportaža o čistaču prozora u Australiji (valjda, ne sećam se najbolje), koji vozi neki Mercedes i ima finu kuću. Oblači se ko klošar kada ide na posao, ima klasično radno vreme 8-9 sati, a posle svega se preobuče u odelo i seda u mečku. Scena kao iz "Napaljenih uličara" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Pade mi napamet, ne znam koliko je razvijen biznis, ali recimo tamo u Ženevi ima tih što prose, nije ih čak ni mali broj ... šta mislite koliko oni skupe? Kapiram da smantaju nekako tipa 100 franaka dnevno. Ispade da se isplati da čovek prosi po stranim zemljama, pod uslovom naravno da ga neko ne upuca ili ubije klan koji drži taj "kvart". Video sam proslog leta u Paraliji lika koji se maskira u kostim koji me na prvi pogled podseca na KKK, stane u ulici koja je odmah pored mora gde ima masa ljudi i cvrkuce, i svakog dana kada sam prolazio je imao bar 30-50e u onoj korpici, a tipa dolazio je u 20-21h i zavrsavao u 00. 30 dana x 50e, do the math :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Možda je to bilo istih 50 evra svaki dan, nego se širio pred konkurencijom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 invalidski vojni penzioner sad me bas zanima koliko je to malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts