Codeic Posted February 24, 2011 Author Report Share Posted February 24, 2011 indijanci idu po gradovima, bili i kod mene, hipsteri. A ovaj lik je valjda iz beograda, navodno je držao predavanje o muzici i gitari u mojoj srednjoj i kažu da je pro. Quote Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Letos su bili neki kraljevi u Zmaj Jovinoj, svirali Indijansku muziku u nosnjama indijanskim. Dao sam im u par navrata nesto kesa jer stvarno dobro zvuci, i imaju mikrofone i to, pro ulicni sviraci. http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s12e10-pandemic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ja stalno dajem kintu jednoj tužnoj bakuti koja pospano sedi u Knez Mihajlovoj, ili onim čičama što sviraju frule, ili jednom čiči harmonikašu, nekako mi stariju ljudi izazivaju žaljenje, pa se osetim lepo ako im dam koji dinar. Jednom sam dao 20 kinti jednom liku u studentskom parku, koji je nacrtao mene i ortaka dok smo pili pivo, verovatno pajdalica neka, al se potrudio bar :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 je li znate onog malog sto prilazi sa papiricem na kome pise ja sam konjic grbonjic bla bla..... i pravi se da je nem ?:)ima ga na leti na kalemegdanu :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Pre neki dan mi je prishao i trazio pare. Rechima. Hmmm... :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 da taj je mene jednom zajebo i dala sam mu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 da taj je mene jednom zajebo i dala sam mu Sta si mu dala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 čašu vode iz bokala, problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 jel to ono klupa ciganka te kupa...brate, to nije smesno ni u cilju obrtanja kruga sa smesnocom:D Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ne znam, to je kod mene bilo aktuelno krajem osnovne i početkom srednje, neko krene da ti se zahvaljuje "eeee svaka ti dala..." i taman razvučeš biggrin, peder te iseče sa ovim iz bokala :DTad je bilo smešno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 subjektivan sam jebiga:) kod mene nije bilo to sa bokalom, pa nemam pavlovljevu reakciju:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Taj klinac je mene isparanoisao kada sam bio naduvan na kalisu. Bio sam u fazonu da bezim. tt Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 lol kako? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 jel si to skoro pročitao za pavlovljevu, pošto je pominješ u svakom drugom postu? :)) ni kod nas nije bilo bokala, ali je bilo - rupa, ciganka te kupa :) nije bilo "klupa" doduše, čak se ni ne rimuje dulio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 dileru ako vec ko nije rekao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Jel ti znaju majka i otac na šta trošiš pare za koje po njima pišaju na poslu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Ja sam dao par puta za te "za zvečansku" sveske/bojanke, pa onda dam deci po kraju da boje, ali sam i to prestao nakon svih onih priča oko tih prevara baš sa tim "bojankama". Pored te bakute u A.Geprata, ovi ostali perači stakala baš smaraju, peru i po kiši i kad ti je opran auto skroz, neverovatno. A najcrnje je kad krenu sami da peru iako si rekao da ne peru, onda operu i kao "daj pare". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 Učinilo mi se juče da sam na Bulevaru video nekog lika kako sedi zatvorenih očiju na ivičnjaku i drži karton na kome je pisalo meditiram, ali nisam imao vremena da zastajem... Quote Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Juce u Knezu mi prilazi baba sa nekom pricom kako je jutros izasla iz bolnice i trebaju joj pare za stajaznam... Sve bi to bilo ok, da u proteklih 2 nedelje nije jedno 5 puta istu pricu pricala. Jbt da je samo rekla daj dinar, pa bih joj dao nesto, ove trule price su mi najgore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Najgora je jedna sto je po centru prosila sa pricom, " dajte za moju slepu sestru". Nju sam vidjao da prosi sa istom pricom u Budvi i Herceg Novom. A ortak mi rece da je video i na Kopu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Da, ta je oldskul. Nisam je vidjao u poslednje vreme, ali ta prosi oko Trga godinama za operaciju za slepu sestru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 ta riba je do sada isprosila dva stana u centru :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Pade mi napamet, ne znam koliko je razvijen biznis, ali recimo tamo u Ženevi ima tih što prose, nije ih čak ni mali broj ... šta mislite koliko oni skupe? Kapiram da smantaju nekako tipa 100 franaka dnevno. Ispade da se isplati da čovek prosi po stranim zemljama, pod uslovom naravno da ga neko ne upuca ili ubije klan koji drži taj "kvart". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 pa verovatno, sto da ne. filozofija luvra, sediš ispred, prodje njih 10k, svako nek ti da jedan cent i pobedio si. toga ima i ovde, mislim organizacije, de facto Quote Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) pre neki dan kada sam se sa faxa vracao, u sedmicu je usao neki cigan koji se predstavio da je invalidski vojni penzioner i svirao je dal gitaru ili tako neshta... s prichom kako je mala penzija i ne moze da izdrzava sa tolikim primanjem mesechno i pocheo da svira...dao sam mu 5 dinara... Edited March 6, 2011 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts