Pittsburgh Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 (edited) Ja te ispratio Luleu 0-5 i dodao Miami bh1 na 1800 i uhvatio Young Boys na live na 2.65 na1200. Edited December 6, 2012 by Pittsburgh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 (edited) metalist daje gol i partizan gubi od barse 3.5h 1k > 2.8k jbg, barem sam za danas u cistom plusu 1.5k olimpijakos bh2, anzi, psv, levante sve gg 500 > 3k i cekam jos 1 tekmu za vece pare, za sada ide, ali neka ostane :) Edited December 6, 2012 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Strasno cekam 30 minuta gol na Lever i Metalist, cuti flashcore, jeziva tisina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 E kada bi mene jednom prokenjalo da uzmem neke nazovi "vece" pare u danu bilo bi lepo, ali ne mrtvi inter mora da primi gol u 89 minutu da im jebem sve... :( olimpiakos h2 unikaha bh2 bordo 1 partizan 0-2 totenhem 1 inter 1 2-3 200 > 6.1k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Danas, strasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 kod mene katastrofa poslednje 2 nedelje... moral u kurcu... kako ispisem tiket znam da padam :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Nemoj tako Stanko, moral je na nivou :D .. Nema veze, uboli smo 4 para juceraske, danas nista a hteo sam da zabacim x na glupe grobare i basket da stavim na barsu uz 500 kinti al' eto :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Ubo sam 3 para ukupno u prosle 2 nedelje, sjajno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 (edited) zato nikad necu staviti vise od 50 dinara. posto ce uvek da proda nesto sto je bilo potpuno ocekivano Kako united ocekivan sunce mu jebem pa imaju prolaz a u subotu derbi sa sitijem...I jos Kluzu treba pobeda A Ligu evrope po koji put ne dirati! Ja sam samo udario 25evra na Galatasaray, lepo me usralo al jebo sam im mater kad god udarim malo jace moraju odma da prime gol Edited December 7, 2012 by BakiSaN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 znaci stvarno, liga evropa je tesko govno. vracam se na skotsku4 da uzimam po 200 din da me nije usralo da odigram partizan rubin X bio bi u jos vecem minusu a salke od pre par dana me i dalje drzi na -1500 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Kedzierzyn 1&manje poena, 131.5 granica bila, (131 poen doshao) Makabi h2 (4q bilo 29-5 za Makabi) Olimpijakos h2 Dragic + poeni, dao je 15 (14.5 granica) (tnx vitjo) Usralo me nevidjeno, nikad skoro 3 tekme da ovako jedva prodju, ali ne bunim se, 200>2300 :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Mene prati zestoka RUR kletva. Sta god objavim ovde, ne prodje. Sto ne znaci da cu prestati da objavljujem. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Mozda zato sto te ja pratim :D Jebeni Majami izgubi od Njujorka bez Mela! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Standard - Sarloa Ekipa Standarda je u naletu forme i u goste im dolazi ekipa koja u 5 kola ima jednu pobedu, doduse u poslednjem kolu je pobedila. Takodje Standardu i te kako lezi ova ekipa pa ocekujem 1 1.30 Heracles - Utreht Ekipe koje vrlo cesto dolaze 3+, pa i u medjusobnim susretima. Jedino sto moze da poremeti ovo je lose vreme u Holandiji veceras ali ipak 3+ 1.50 Hamburger - Hoffenhaim Hamburger ima kvalitetniji sastav od Hofenhajma koji je u fazi raspadanja, takodje je na mecevima ova dva tima u poslednje vreme uglavnom pobedjivao domacin, tako da 1 2.00 Ekscelsior - Sparta Poslednji sa prvim na tabeli, obe ekipe dosta igraju 3+ , ali igrao bih 2-4 zbog loseg vremena u Holandiji, a ipak su ovo drugoligasi pa ne znam koliko to moze da ih omete. 2-4 1.48 Espanjol - Sevilla Sevilla igra dosta ofanzivno ali je pozadi suplja koliko sam video na proslom mecu. Igra dosta mladih igraca a u napadu im je jedina uzdanica Baba :D Lako mogu da daju gol, a i da prime , stoga 2-4 1.48 Sassuolo - Modena Najzanimljiviji par, poslednjih 10ak utakmica stalno su igrali nereseno 1:1 i 0:0 a onda su kada nikome nisu bili potrebni bodovi odigrali 7+ , dok su pre svega toga igrali 3za3. Znaci dva tima koja saradjuju ocigledno, i s'obzirom da 3+ dolazi jednom u 14 utakmica ( od toga to jedno je 7+ :D ) , 0-2 1.67, ili za hrabrije x. Kvota je 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 (edited) zalgiris 151.5 over siena bh2 besiktas 1 standard 1 sasulo 1 kardif gg herakles gg 200 > 5600 Edited December 7, 2012 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Kontam da ce sutra doci sled parovi: CrystalPalace 1 2.12kv Tranmere 1 1.95kv Monpelje 1 1.6kv Zvezda 2 1.8kv Galatasaraj 2 2.15kv 1 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 uplatim tiket sa medvescek 2 (hokej austrija) pise pocinje u 19:15 i dodjem kuci da cekiram na livescoru sta sam peglao, kad ono kraj 2/3 1:2 brzo se vratim u kladzu i odigram za 1000 din X 1/3, posto je gotova odavno i prihvatili 2.5 kvota :D nadam se da ce mi isplatiti kad se zavrsi mec :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 bice ti kvota jedan :< Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 jbg onda, pokusao sam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Ne mora da znaci, par puta sam video u Atlantiku da ljudi tako uzimaju pare kod onih utakmica u 2,3 iza ponoci tipa liga Venecuele, na teletekstu stoji 2:2, a moze jos da se uplati i neki likovi odigrali 3+ drugo za 1000 kinti i isplatili ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 kad li ce ovaj besiktas prestati da bude OVOLIKO bedan :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Dajte neki sajt za live streamove, ocu gledam hamburger - hofenhajm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 http://www.frombar.tv/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 kad li ce ovaj besiktas prestati da bude OVOLIKO bedan :c Kada mi budemo prestali da ga stavljamo na tikete :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Hvala Tomo o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts