Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

hl75e.jpg

zato nikad necu staviti vise od 50 dinara. posto ce uvek da proda nesto sto je bilo potpuno ocekivano

Kako united ocekivan sunce mu jebem pa imaju prolaz a u subotu derbi sa sitijem...I jos Kluzu treba pobeda

A Ligu evrope po koji put ne dirati!

Ja sam samo udario 25evra na Galatasaray, lepo me usralo al jebo sam im mater kad god udarim malo jace moraju odma da prime gol

Edited by BakiSaN
  • Downvote (-1) 1

Standard - Sarloa

Ekipa Standarda je u naletu forme i u goste im dolazi ekipa koja u 5 kola ima jednu pobedu, doduse u poslednjem kolu je pobedila. Takodje Standardu i te kako lezi ova ekipa pa ocekujem 1 1.30

Heracles - Utreht

Ekipe koje vrlo cesto dolaze 3+, pa i u medjusobnim susretima. Jedino sto moze da poremeti ovo je lose vreme u Holandiji veceras ali ipak 3+ 1.50

Hamburger - Hoffenhaim

Hamburger ima kvalitetniji sastav od Hofenhajma koji je u fazi raspadanja, takodje je na mecevima ova dva tima u poslednje vreme uglavnom pobedjivao domacin, tako da 1 2.00

Ekscelsior - Sparta

Poslednji sa prvim na tabeli, obe ekipe dosta igraju 3+ , ali igrao bih 2-4 zbog loseg vremena u Holandiji, a ipak su ovo drugoligasi pa ne znam koliko to moze da ih omete. 2-4 1.48

Espanjol - Sevilla

Sevilla igra dosta ofanzivno ali je pozadi suplja koliko sam video na proslom mecu. Igra dosta mladih igraca a u napadu im je jedina uzdanica Baba :D Lako mogu da daju gol, a i da prime , stoga 2-4 1.48

Sassuolo - Modena

Najzanimljiviji par, poslednjih 10ak utakmica stalno su igrali nereseno 1:1 i 0:0 a onda su kada nikome nisu bili potrebni bodovi odigrali 7+ , dok su pre svega toga igrali 3za3. Znaci dva tima koja saradjuju ocigledno, i s'obzirom da 3+ dolazi jednom u 14 utakmica ( od toga to jedno je 7+ :D ) , 0-2 1.67, ili za hrabrije x.

Kvota je 14

uplatim tiket sa medvescek 2 (hokej austrija) pise pocinje u 19:15 i dodjem kuci da cekiram na livescoru sta sam peglao, kad ono kraj 2/3 1:2

brzo se vratim u kladzu i odigram za 1000 din X 1/3, posto je gotova odavno i prihvatili 2.5 kvota :D

nadam se da ce mi isplatiti kad se zavrsi mec :D