mohr Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 lavin,kanter,novicki,bogdanovic,klarkson,pondekster,svi u plus martin iz minesote ne bi trebalo da igra,elis u dalasu,videcemo vec,mogu i da zaigraju pa da lako neko od ovih gore dodje u minus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Bruklin kec, jure PO a Lejkersi su ipak lejkersi. Slazem se za Bojana, u finoj je formi, Vigins i Noel bi mogli isto u plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Danas sam pao 3-4 tiketa po 1 par :S sa 2700 pao na 200 din na racunu eo sad novickog kos cekam za neki bedni dobitak od 600 na 100 :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 (edited) 600 din dobio na Nowitzki, Parsons, Portugal 750 din na Olkahomu lajv sinoc 2 950 din na Indoneziju 1, Tenisa 2 neka sa po 1,30kv, i Kamerun 4+ To sam uradio sa poslednjih 200 din na racunu :) Sad cekam neka 2 tiketa pa cu javim sta sam uradio Edited March 30, 2015 by Geno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 aj pa nam javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 (edited) Dobro trn :D nsiam se lepo izrazio, igrao sam jos 2 tiketa sa prelazima :) pa mi bilo glupo i postavljati, igro sam burton iz 2 u 1krenulo iz dvojke al u nadoknadi prvog bilo je 1:1 tako da nista od te price... a drugi je vise golova u drugom nego u prvom sto isto nije doslo bas je glupavi tiketi.... Edited March 31, 2015 by Geno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 e jbg :(((((((((((((( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 gruja trol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 sta kenjas mendzi, jel vidis da je islo iz dvojke, ali mora uvek da bude to izjednacenje u nadoknadi, jebem ti kocku Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 atlanta ce izgleda ponovo veceras da odmara startnu petorku,eto prilike da odaberete igrace iz detroita,majami je u velikim problemima sa povredama,treba dobro probrati igrace,bruku lopezu od jutros granica otisla na sa 20 na 22 poena ali mislim da svejedno dolazi,s obzirom da sam jako los u poslednje vreme ne bih danas ostavljao sta sam odigrao...srecno svima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 nece ipak, procitah malopre da igraju svi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 sta sam ja igrao keca, au :D i to u hendikepu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 http://www.rotoworld.com/player/nba/1622/jeff-teague ma taj detroit je preluda ekipa, nista ne mora da znaci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 definitivno prestajem da stavljam ovog bogdanovica na tiket,barem dok mu trener ne vrati minutazu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 i ja :D jedan od onih koje forsiram jer sam video da je par puta sabio, a onda je 20 puta dosao minus :D lakse mi bude kad vidim da bih pao i na dankana za 1 poen :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 ja sam prosao, ali ne smem da postavim tiket :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 fml,cekam kazinsa i lik ubacio 24 na 24.5 granicu,6/10 slobodna bacanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 (edited) Neki dan kliknem "Win of the day" na planetwinu. Neki car uzo 100k evra na 500 ulozenih. Kliknem na tiket i vidim 3 utakmice Jelen Super lige iz iksa u 1/2. Seems legit :D Sve po propisima Edited April 5, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 ja volim da gledam te tikete :D Ali odbijam da poverujem da su stvarni :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 da podelim malo skilla iako naravno nisam izasao :D http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7BBFD2EF29-2A20-4BC0-9C2D-CF9211BD1530%7D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Sto mi drago sto cigani iz Indiane nisu usli u playoff. Video poklon kvotu na Pelikane 2.8 povezao sa Oklahoma i GSW over, Washington 2 sa hendikepom ali jebeni Pacersi nisu u stanju da pobede u kljucnim trenutcima za playoff. I padnem na njih samo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Ubio me Dejvis, 20+ poena u cetvrtoj. Pogodio Karija vise, Gordona vise, Barnsa vise, Evansa manje, Tompsona manje i obori me obrva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 A ja cekam Kleja plus, ima 4 slobodna u zadnjem minutu treba da da 2 on da samo 1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Najgore je sto se nisam ni nadao do pred kraj jer je on imao tipa 16 pre poslednje cetvrtine i vodili su dosta, a Dejvis je nesto vise ali i vecu granicu.Sutra u nove pobede, ako nista u ovom PO vredi juriti glavne igrace u plus do beskonacnosti(naravno serije koje su nesto vise neizvesnije od ove GSW-NO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 ne kladi se pijan :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts