psy Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 piterboro - gilinhem 1 votford - lids 1 brentford krouli 1 carlton-jeovil tm2 1+ hadersfild-ipsvic ug2+ vigan-milvol ug2+ s.stevens bez 1 1000din===> 20k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 do jaja tiket matori svaka cast, prepisacu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 i jeste do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 cim je soma uplata, znaci da dolazi! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Pogodio piterboro, votford,brentford, yeovil, hadersfild promashio tenis i jedan gol vigana ma da, nikakav tiket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 prošao Atletiko - Barcelona - prolaz atletika pao na bajern 1/1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Koju online kladzu preporucujete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 planet win preko gruje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 hvala mendziju na preporuci, ali salu na stranu, mislim da je b365 trenutno najbolja kladionica i jedina o kojoj treba razmatrati ako si upoznat sa svim peripetijama, internet karticama i kurcevima. Ukoliko nisi upoznat sa tim i cimanje ti je, a hoces da das pare, igras online, i dignes pare bez cima, e onda cimaj mene za pwin365 posto su za klasu bolji i imaju milion puta bolju ponudu od svih ovih nasih lihvara mocarta, meridijana, sokera i kompanije, bez pogovora... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Potvrđujem za pwin365. Ubedljivo najbolja kladza kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 (edited) Yeovil 3+ Milwall 3+ Notts County 3+ Sunderland x2 Malo kasnim , ali ako neko igra preko neta pa mu treba da dopuni, evo predloga :D Analiza ne postoji, 3+ utakmice odigrane na osnovu skorasnje forme i prethodnih duela :) Edited April 12, 2014 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Ima jos par dana regular sezone NBA. Moja procena ja da ce vecina utakmca doci over. Ja sam juce dobro prosao, danas ide ok. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Pa jebem im mater francusku. Swansea - Chelsea 2 Getafe - Atl. Madrid 2 & T2 Lyon - PSG 2 Verona - Fiorentina 2 Arouca - Benfica 2 & T2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Znam, obezbedili su titulu, i imaju povredjeni Ibra, ali ispali su iz ls pa kontao da ce da izdominiraju do kraja u sezonu. Moja greska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Znam da nije red da pisem ovde ovakve stvari al odigrah sa drugarom tzv. "spisak stanara" u pwinu i padoh na plzen kec za 101k na 400 dinara :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 ja dobi 14k, cekao samo andrleht i partizan kosharku, andrleht na poluvremenu crveni karton i 0:0, partizan gubio 10 razlike dodje na kraju malme,udineze i harts 3+. parma 1, grojter 2, midtjiland 1, njiznji novogorod basket 1, andrleht 2 i partizan basket 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1704-9944097-1185 300 > 3500 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1704-9082138-1185 200 > 14800 GG :) 1 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 lupio sam tiket na 30 kinti skroz bezveze i mozda me usere! https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1369-1248275-1186 Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Mozda je malo glupo, ali ajde ovim putem da predlozim neki vid pomoci ugrozenima. Naime, na planetwinu je trenutno akcija, ukoliko uplatite bilo koji vid igre na mec Srbija - Jamajka, celokupna uplata ide u dobrotvorne svrhe, a eventualna isplata je potpuna. Znaci, pod pretpostavkom da je npr. uplata 100e na kvotu 1,50, to znaci da 100e ide u dobrotvorne svrhe, a eventualni dobitak od 150e je isplacen u potpunosti. Moj predlog je da se ovde dogovorimo i nadjemo neki fiks sa velikom sansom za prolaznoscu, i da skupimo lovu na gomilu, uplatimo je i da eventualni dobitak takodje samo prosledimo u dobrotvorne svrhe... Za pocetak, moj predlog je 1x&2+ cela tekma, kvota je 1,44, pa sto se mene tice, kada skupimo predlog koji ima najvise glasova, to cemo da uplatimo. 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Jezero Mogren 1 @2.45 Gostima ne igraju 9 prvotimaca zbog neisplacenih plata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 blokirano u meridianu, bar online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Ispratio sam u meridijanu kvota 2.45, ali mora 4 para da se sastavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Sta se desava sa utakmicom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) 1 2 kraj Mrtvilo. Jbg momcad, los sam crvenu Jbg, ovaj info mi brat prosledio, neverujem da bi me lagao Edited June 4, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Jel igrao neko nesto za WC , tipa ono ko prolazi grupe itd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts