iguana Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 jeo sam kikiriki buter prvi put ako ameri ovo jedu mora da se zarati! na 100g 50g masti :D ako te zanima zdrava ishrana overi ovo http://www.sugarstacks.com/ In other news Da li sam ja jedini kojem je, ovolika medijska paznja oko razvoda "zbpg da jedesh govna" pevacice, u ovom opstem drustvenom okruzenju izuzetno irititantna. Jutros odem do kioska da kupim posle 100 godina novine, jer mi se resavala Politikina ukrstenica i naletim na Novosti na kojoj je trecina naslovne strane posvecena N.B i njenom sankanju na dupetu sa cerkom na Kopaoniku... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Nisi jedini, gledam danas na trafici, pola naslovnica o njoj jebeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Sve to može da ne postoji, samo treba da naučite kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Inace ne obracam paznju na takve detalje ali ga stvarno preterase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Otisao u copy centar da stampam neke rokove za ispit sa usb-a. Odnosim lik ubaci fles u komp, gleda ga... ubaci, izbaci 2x, ubaci i on krene da ga detektuje, nema nikakvih podataka na fleshu. Dodjem kuci da opet bacim to na flesh, ne moze nigde da se detektuje da ga bar formatiram. bollocks. Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Tomica Milosavljević sutra podnosi ostavku :o Oh da li je moguće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 wat, odakle ti taj info vudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 i ide u who :D dobar entuzijazam za trovanje vakcinama je pokazao, unapredjen je B) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 pa on je vec nekoliko godina neko mudo u who, sad su ga samo unapredili znaci...ko li ce biti novi ministar, par imena mi pada na pamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Biće neki još gori naravno Al makar da se ovaj skloni, đubre neopevano i beskrupulozno Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 bole me ledja Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 auuu u centar :) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 pa on je vec nekoliko godina neko mudo u who, sad su ga samo unapredili znaci...ko li ce biti novi ministar, par imena mi pada na pamet djordje bajec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 on je ekonomistamada sta ja serem. nama je ortoped zaduzen za gradjevinu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 bole me ledja www.kosmodisk.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 nemam 8k Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) nije, covek je doktor, hirurg, direktor bio klinickog? kapiram da mu je sledece ministar zdravlja :) edit: ubacili se neki, ovo se odnosilo na igijev post... Edited January 27, 2011 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 sori, pomesam ga sa onim ekonomistom Jurijem Bajecom, bivshim muzhem jedne moje profesorke sa faksa It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 i mene ubijaju ledja, tj boli me samo jedan deo i to uzasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 ceo dan sam se nervirao i sad cu lepo da zaspim like a boss Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Da li sam ja jedini kojem je, ovolika medijska paznja oko razvoda "zbpg da jedesh govna" pevacice, u ovom opstem drustvenom okruzenju izuzetno irititantna. Jutros odem do kioska da kupim posle 100 godina novine, jer mi se resavala Politikina ukrstenica i naletim na Novosti na kojoj je trecina naslovne strane posvecena N.B i njenom sankanju na dupetu sa cerkom na Kopaoniku... ja sam pre nekoliko dana video na kiosku nešto žuto sa naslovom "neki_lik ima smoki u gaćama!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 igi, jel to danas bilo? meni je isto to bilo fascinantno. pored svih sranja koje nam se desavaju (kosovo, taton, tadic, nikolic, NOVAK DJOKOVIC) oni stavljaju jebenu natasu bekvalac na naslovnu stranu. jes da ne citam novosti, al zapale mi pod ruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 idem da spavam, raspadam se "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 igi, jel to danas bilo? meni je isto to bilo fascinantno. pored svih sranja koje nam se desavaju (kosovo, taton, tadic, nikolic, NOVAK DJOKOVIC) oni stavljaju jebenu natasu bekvalac na naslovnu stranu. jes da ne citam novosti, al zapale mi pod ruku. da, NOvosti od cetvrtka Inace Novak nije ni mogao biti juche jer je on igrao oko podneva po nashem vremenu a izdanje se zakljucuje oko 23h prethodnog dana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts