Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

jeo sam kikiriki buter prvi put

ako ameri ovo jedu mora da se zarati!

na 100g 50g masti :D

ako te zanima zdrava ishrana overi ovo

http://www.sugarstacks.com/

In other news

Da li sam ja jedini kojem je, ovolika medijska paznja oko razvoda "zbpg da jedesh govna" pevacice, u ovom opstem drustvenom okruzenju izuzetno irititantna. Jutros odem do kioska da kupim posle 100 godina novine, jer mi se resavala Politikina ukrstenica i naletim na Novosti na kojoj je trecina naslovne strane posvecena N.B i njenom sankanju na dupetu sa cerkom na Kopaoniku...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Otisao u copy centar da stampam neke rokove za ispit sa usb-a. Odnosim lik ubaci fles u komp, gleda ga... ubaci, izbaci 2x, ubaci i on krene da ga detektuje, nema nikakvih podataka na fleshu. Dodjem kuci da opet bacim to na flesh, ne moze nigde da se detektuje da ga bar formatiram. bollocks.

Hoes before NGOes

Da li sam ja jedini kojem je, ovolika medijska paznja oko razvoda "zbpg da jedesh govna" pevacice, u ovom opstem drustvenom okruzenju izuzetno irititantna. Jutros odem do kioska da kupim posle 100 godina novine, jer mi se resavala Politikina ukrstenica i naletim na Novosti na kojoj je trecina naslovne strane posvecena N.B i njenom sankanju na dupetu sa cerkom na Kopaoniku...

ja sam pre nekoliko dana video na kiosku nešto žuto sa naslovom "neki_lik ima smoki u gaćama!"

igi, jel to danas bilo?

meni je isto to bilo fascinantno.

pored svih sranja koje nam se desavaju (kosovo, taton, tadic, nikolic, NOVAK DJOKOVIC) oni stavljaju jebenu natasu bekvalac na naslovnu stranu.

jes da ne citam novosti, al zapale mi pod ruku.

da, NOvosti od cetvrtka

Inace Novak nije ni mogao biti juche jer je on igrao oko podneva po nashem vremenu a izdanje se zakljucuje oko 23h prethodnog dana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...